A fenti borítóképen látható Jade Goody a kétezres években Nagy-Britannia leghíresebb, legjobban kereső realitysztárja volt. 2002-ben ismerte meg őt a szigetország közönsége az ottani Big Brother 3. szériájában, aztán 2007-ben újra szerepelt a realityben, de ezúttal már a celebes verzióban, amiből világraszóló botrány lett, mivel Goodyt és két társnőjét rasszizmussal vádolták meg annak alapján, hogy milyen borzalmasan bántak egy indiai származású lakótársukkal. Nem sokkal később a realitysztárnál rákot diagnosztizáltak, és élete utolsó hónapjait, esküvőjét, majd temetését az egész világ figyelhette, 2009. márciusában hunyt el.

Nos, idősebbik fia, Bobby Jack Brazier már 17 éves, és úgy tűnik, egész kezd beindulni a modellkarrierje. A Daily Mail is megjegyzi a nyilvánvalót: a fiatalember vonásai nagyon emlékeztetnek édesanyjára.

Bobby Brazier meg is jegyzi az interjúban, hogy valóban sokszor mondják neki, mennyire hasonlít az édesanyjára, főleg a szája, a mosolya és a szeme.

Az ember azt hinné, hogy a celebgyerekeket úgy protezsálják be a divatbemutatókra, de Bobby Brazier azt mondja, hogy őt tavaly csak úgy leszólította egy modellügynök, amikor meglátta egy kávézóban – nem ő kereste a modellkedési lehetőséget.

A véletlenül jött lehetőséget a fiatalember kihasználta: a fenti fotó idén februárban a Dolce & Gabbana divatbemutatóján készült róla.

Bobby Braziernek egy öccse van, aki egy évvel fiatalabb nála, 2004-ben született, és Freddie-nek hívják. Az alábbi képen együtt láthatóak.

295
238