A CNN hívta fel az amerikai elnökválasztás eredményének várása-értékelése közben a figyelmet a fenti, augusztusban készült képen is látható Madison Cawthornra azzal, hogy minden bizonnyal mostantól ő lesz az USA kongresszusának legfiatalabb tagja: 25 éves. Nos, elég egy pillantást vetni a politikus Instagramjára ahhoz, hogy megállapítsuk, hogy egyáltalán nem ez az egyetlen érdekesség vele kapcsolatban.

Cawthorn egy tipikus, jóképű, amerikai fiatalnak tűnik, aki az Instagramján gyakran enged helyet tipikus influenszeres posztoknak, alább például jetskizés közben is meg lehet tekinteni.

És az alábbi kép azt mutatja, hogyan szokott ő szivarozva relaxálgatni, ami közben talán azon elmélkedik, hogy mi minden van a bakancslistáján, amit még mindenképpen meg akar csinálni az életben.

Nos, az egyik dolog, amit a bakancslistáról Cawthorn már 2017-ben kipipált, Hitler nyaralójának a felkeresése volt. A republikánus párt színeiben az amerikai kongresszusba bejutott fiatalember az alábbi poszthoz ezt írja:

A Führer nyaralója. A Sasfészek meglátogatása már egy ideje a bakancslistámon volt, és nem okozott csalódást. Furcsa ennyi nevetést hallani és jól szórakozni a tesómmal ott, ahol mindössze 79 évvel ezelőtt a legfőbb gonosz nevetett és szórakozott a honfitársaival.

Madison Cawthorn 2014-ben, azaz még tizenévesen egy autóbalesetben lebénult, kerekesszéket használ. Azóta is rendszeresen sportol, és politikai karrierje mellett motivációs beszédeket tart.

Azonban nemcsak Hitler érdekli Cawthornt, republikánus politikusként a fegyvereket is igen kedveli, támogatja az amerikaiak fegyverviselési jogát, és előszeretettel jár vadászni. Az instás bemutatkozásából az is kiderül róla, hogy a hobbija a főzés. Az alábbi kép legyen tőle az utolsó, a poszt alján lehet szavazni a látottakról!

835
393