A Kockhas blogba kívánkozó pillanatokkal ajándékozta meg a nagyközönséget a TV2 a Sztárban sztár című műsor vasárnap esti döntője során: Vastag Csaba félmeztelenül énekelt. Ennek a show-nak ugye az a lényege, hogy magyar hírességek más sztárokat imitálnak a színpadon, hát most az X-faktor első évadának győztese Dave Gahan hangját-energiáját-karizmáját próbálta idézni az alábbi produkcióval.

Keményvonalas Depeche Mode-rajongóknak esetleg most az juthat az eszébe, hogy Vastag Csaba szemlátomást egy kicsit többet gyúrt, mint az igazi Dave Gahan, vagy esetleg az, hogy a félmeztelenség és főleg a mellkastetkók meg a nyaklánc nem a Personal Jesus klipjét idézik, amiben Gahan egy bőrdzsekit visel, és a tetoválásai nem látszanak, ha egyáltalán már megvoltak 1989-ben. Szóval a styling sokkal inkább egy másik kliphez, a négy évvel későbbi I Feel You című számhoz kötődik (lásd a YouTube-on, illetve a fenti borítóképen), de ez természetesen semmit nem von le Vastag Csaba teljesítményének az értékéből.

Tetszik? Kattintson a szívre! Nem annyira...? Kattintson az összetört szívre! Minden véleményre kíváncsiak vagyunk!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme Vastag Csaba kigyúrt, szőrtelen Dave Gahanje. Ki mit szól?

Vastag Csaba a Sztárban sztárban félmeztelenül a Personal Jesust énekelte, de az I Feel You-ból vette a stylingot. Önnek hogy tetszik?

369 · Nov 09, 2020 10:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
923
998