Túl régóta dolgozom a Velvetben ahhoz, hogy ha találok egy ilyen Instagramot, mint Joey Jay-é, akkor kibírjam anélkül, hogy posztolom a Kockhas blogba. Már csak azért is, mert ha jól emlékszem, olvasóink kedvelni szokták a szőrös mellkasú férfiakat IS.

Joey Jay-ről már a nicknevéből kiderül, hogy meleg, annyit lehet tudni még róla, hogy korábban társastánc-oktató is volt, és hogy a sajtó érdeklődése most hirtelen azért irányult rá, mert szerepet kapott a VH1 tévécsatorna legnézettebb realityjében.

A RuPaul's Drag Race című vetélkedő-showműsor 13. évadáról van szó, amiben idén is rengeteg figyelemre méltó személy szerepel, Gottmik szintén itt tűnt fel, róla ebben a lapozgatóban olvashat többet. Ez azt jelenti, hogy Joey Jay nemcsak meleg, hanem mellé drag queen is. Az alábbi poszt jól mutatja az átalakulását.

Szóval a fontos dolog, amire Joey Jay emlékeztet minket: nem szabad a külső, főleg nem a testalkat alapján túlságosan messzemenő következtetéseket levonni senkiről. Attól még, hogy Joey Jay az egyik képén úgy néz ki, mint azok a férfiak, akiket a szexitűzoltós naptárakban lehet látni, miért ne nézhetne ki a következő képén...

...ÍGY?!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fontos dologra emlékeztet ennek a jóképű, szőrös mellkasú extánctanárnak az Instája

Joey Jay a VH1 legnézettebb realityjében szerepel most, képei emlékeztetnek: ne ítéljünk elsőre, külső alapján! Mutatunk egy meghökkentőt.

2 · Jan 18, 2021 03:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
178
234