Van egy Seth Jacobs nevű srác, aki roppant népszerűségre tett szert azzal, hogy olyan képeket posztol magáról az Instagramra, hogy mindegyiken egy vicces felirattal ellátott táblát tart a feje fölé: csaknem hét és fél millióan követik. Az alábbi egy tipikus posztjának tekinthető.

Igen, nagyi, még mindig nincs barátnőm

– mondja a fenti felirat.

Az általában New Yorkból posztoló, de sosem mosolygó, és napszemüvegét levenni nem hajlandó fiatalember képei hamar mémekben kezdtek feltűnni, és már hírességek is szerepeltek a Dude With Sign Instagramon, például Jimmy Fallon műsorvezető-humorista és Justin Bieber énekes, utóbbitól a táblát tartó srác hiába követelte, hogy borotválja le a bajuszát.

Nyilván ha önnek lenne egy ilyen nézettségű Instagramja, ön se tudná megállni, hogy néha ne vállaljon el egy-egy reklámot, és ez a fiatalember sem kivétel. Hirdetett már többek között gyorséttermet, vécépapírt, illetve a fenti borítóképen tequilát, erre a legfrissebb posztjában...

A Saxx nevű alsónadrág-márkát reklámozza ez a poszt, és a sokmillió követő persze el van képedve, hogy ki gondolta volna, hogy a jó humorérzék mellé ilyen jó teste van ennek a táblát tartó srácnak. Önnek is bejön? Kattintson alább vérmérséklete szerint a szívre (jessz!) vagy az összetört szívre (nem annyira...)!

209
350