Hallott már olyanról, hogy valaki rágóizomra gyúr? Eddig én sem, de ezt teszi az olasz Luca Marchese, aki főállású modell, és a TikTokon mutatja be, hogyan erősít annak érdekében, hogy az állkapcsának a vonala látványosabb legyen: gumidarabokat vesz a fogai közé, és azokat rágja. Az alábbi videója a legnépszerűbbek közé tartozik.

@lucamarchesi_lm

#jawline#change#comedy#funny

♬ suono originale - ☆♡ANNY♡☆

Az egy dolog, hogy messze nem mindenki gondolja úgy, hogy ettől jóképűbb a fiatalember, de a Ladbible nevű oldal megkérdezett a témában egy szakértőt, aki azt mondta, hogy nem ajánlja ennek az izomnak a túlzott erősítését, mert pl. migrént okozhat, illetve károsíthatja az ízületet. Szóval önnek sem ajánljuk, hogy ezt kipróbálja.

@lucamarchesi_lm

#differente DO U THINK IS TOO MUCH?

♬ suono originale - LUCAMARCHESI

Luca Marchesi egyébként azt mesélte korábban a Webboh nevű olasz lapnak, hogy 18 évesen 104 kiló volt a súlya, és azt mondták neki, hogy ebből legalább 30-at le kell adnia, hogy modellkedhessen, és ő ezt tette, azóta is rendszeresen edz.

@lucamarchesi_lm

Do u think is too much ?

♬ suono originale - LUCAMARCHESI

A fiatalember természetesen az instagramozók elől sem rejtegeti jól edzett állkapcsát.

Hátha van, aki még nem telt be a látvánnyal, íme még egy poszt.

Nos, önnek, hogy tetszik az eredmény? Alább a szavazócsík csak az ön kattintását várja!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez az olasz férfimodell rágóizomra gyúr, hogy jóképűbb legyen, látványos eredménnyel

Luca Marchesi 104 kilóról fogyott le modellalkatúra, de azt szeretné, hogy arcvonásai is emlékezetesek legyenek, ezért folyton gumidarabokat rág.

0 · Mar 09, 2021 09:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
1139
594