Talán jobban kéne ismernünk a kazah kultúrát, hogy meg tudjuk állapítani, hogy Jurij Tolocsko testépítő viccnek szánja-e ezt az egészet, mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy élvezi az azóta rá irányuló nemzetközi figyelmet, hogy tavaly bejelentette, hogy feleségül vesz egy szexbabát, Margót. Nos, a sztoriban a románc óta új fordulatok vannak.

A külsőleg némileg Berki Krisztiánra emlékeztető, kopasz, szőrös, szakállas, nagydarab férfi relatíve ritka fétisei mellett az LMBT-jogok aktivistája is. Tavaly novemberben parókában, női ruhában ment el Almatiban egy demonstrációra, ahol megverték, ezt mutatja be az alábbi poszt.

A férfi a Daily Starnak elmesélte, hogy pár nappal karácsony előtt, neje, Margo, a szexbaba elromlott, így el kellett küldeni megjavíttatni, azóta is ott van. Tolocsko nem sokáig bírta egyedül, úgy döntött, miért ne lehetne több felesége is, de az emberi idomok helyett az érdeklődése más irányba vitte.

A fenti posztban egy igazi, emberi fogyasztásra előkészített csirkével csinál valami szexuális természetűt, az alábbiban pedig egy csirketestű, de nőfejű szexbabával, Lolával, akinek vaginája és pénisze is van.

Tolocsko azt mondja, ha lenne egy olyan, férfi szexbabája, mint ő maga, akkor önmagával is szívesen szexelne.

551
272