A Nagy Ő című realityből eddig 3 évadot készített a TV2, ezek 2003-04-ben mentek le. A legelső Nagy Ő Noszály Sándor volt, aztán Molnár Anikó volt a fordított felállással készült második szezon középpontjában, a harmadik széria pedig arról szólt, hogy újra egy férfi, méghozzá Gyursánszki Gábor kegyeiért versengenek vállalkozó kedvű nők.

Ahogy a Való Világ/Big Brother is berobbant, évekre eltűnt, majd visszatért Magyarországon, miközben külföldön zavartalanul folyamatosan mentek az adások, ugyanúgy most A Nagy Ő is visszatér itthon 17 év kihagyás után a negyedik évaddal. (Amerikában az ABC csatornán két hete ért véget a műsor 25. szezonja.)

Nos, amint az a csütörtöki hírekben már szerepelt, A Nagy Ő most Tóth Dávid kajakozóval tér vissza a TV2-re, és a 36 éves, Székesfehérváron született sportoló péntek reggel szerepelt is a Mokkában, hogy egy kicsit hírverést csináljon a műsornak.

Tóth Dávid, aki nyert már világbajnokságot és ezüstérmes lett a londoni olimpián (lásd a fenti borítóképet), korábban a Kockahas blogon kívül az Exatlonban és a Dancing With The Starsban is szerepelt. Ha már egy társkeresős műsorral folytatja, azt meséli, hogy 3 éve agglegény, mert az utóbbi időben senkivel nem volt meg a szikra, de nem szeretné „lejjebb rakni” a lécet. A kajakozó azt mondja, a túl alacsony, a dohányzó és nem sportos nők kevésbé szoktak neki bejönni, íme a műsorhoz megcsinált bemutatkozó filmje, ami már egy kis kockahaskontentet is tartalmaz.

További kockahas- (és mellizom)kontentért természetesen érdemes Tóth Dávid Instagramját böngészni.

És még alább egy kép Tóth Dávidról a tavalyi Exatlonból, aztán várjuk az ön véleményét! Ön szerint is tipikusan egy Nagy Ő Tóth Dávid?

711
879