Egy 21 éves, minnesotai fiatallal közöl interjút a People magazin abból az alkalomból, hogy a srác bekerült a Sports Illustrated nevű magazin fürdőruhamodell-versenyén a legjobb 15 közé. Ez azért nagy szám, mert a bikinis manökenjeiről híres lap eddig csak nőket mutatott be, pl. Palvin Barbara is szerepelt náluk. Lewis Freese egyik fotója azonban már tavaly nyáron felkerült a Sports Illustrated oldalára (ez látható alább), és most a fiatalember bekerült az évi rendes Swim Search, azaz amatőr fürdőruha-modelleknek rendezett évi rendes tehetségkutató-verseny döntőjébe a legjobb 15 közé, amint az a magazin honlapján is megjelent. A korábbi versenyeken eddig mindig csak nők szerepeltek.

Bár a Freese-ről szóló hírek a modellt, mind a Sports Illustrated első férfimanökenjét említik, azért a fiatalember ezen pontosít egy kicsit. Az Instagramján a bemutatkozásban is írja, hogy Halsey-hoz némileg hasonlóan a he/they névmásokat szereti használni önmagával kapcsolatban, azaz bár nem tartja magát nőnek, nem is feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy férfiként beszéljenek róla.

Lewis Freese az interjúban arról beszél, hogy korábban kifejezetten szégyellte magát fürdőnadrágban, és próbálta elnyomni nőies oldalát, ezért fontos a számára, hogy most viszont pont fürdőruhás szerepléseiért kapott elismerést, ezzel hívta fel magára a figyelmet. Illetve nemcsak önmagára, hanem többek arra is, hogy fontosnak tartja, hogy olyan modellek is megmutathassák magukat a divatlapokban, akik nem illenek bele tökéletesen a férfi-, illetve női modellekről hagyományosan kialakult képbe.

Lewis Freese a legfrissebb posztjában azt írja, nagy izgalommal készül közelgő első hivatalos fotózására a Sports Illustrateddel.

374
297