Ryan Murphy a Glee – Sztárok leszünk! című sorozattal lett az amerikai tévéipar egyik első számú műsorkreátorává, azóta olyan sikerszériák fűződnek még a nevéhez, mint az American Horror- és American Crime Story vagy a Pose, bár az utóbbi időben a szokásosnál is keményebbek vele a kritikusok, amikor úgy sikerül neki valami, mint mondjuk a Ratched vagy a Hollywood. Május 14-én megint egy új minisorozata fog megjelenni a Netflixen, a címe Halston, a címszereplője Ewan McGregor lesz. Íme a poszter.

Roy Halston Frowick egy amerikai divattervező volt, aki 1990-ben, 57 évesen AIDS-ben hunyt el, de az azt megelőző két évtizedben a New York-i társasági élet egyik jelentős figurája volt. Haverjai közé tartoztak Liza Minelli színésznő és Joel Schumacher filmrendező is, ők mindketten karakterek lesznek az új sorozatban. A mindössze Halston néven legismertebb divattervező leghosszabb párkapcsolata egy Victor Hugo nevű, venezuelai művésszel volt, aki szintén a sorozat egyik szereplője. Íme a karaktert bemutató promófotó.

Nos, Victor Hugo-t egy szintén venezuelai származású, de kevésbé ismert színész alakítja, Gian Franco Rodriguez, akiről az oldal tetején látható borítókép 2015-ben készült. A színész Instáját elnézve úgy tűnt, vétek lenne kihagyni őt a Kockhas blogból.

Rodriguez enyhén szólva nem szokta túltolni az instázást, és úgy egyébként sincs róla túl sok elérhető információ az interneten – de majd talán, ha a Halston berobban, több interjú készül vele. Az IMDB egyelőre a Halstonon kívül két rövidfilmet említ csak Rodriguez korábbi munkáiként, de hozzáteszi, hogy nemcsak színészként, hanem producerként és íróként is dolgozik. Meg persze bármikor felcsaphatna modellnek, ha úgy érezné.

320
274