Jelenleg fut a The Circle című brit reality amerikai változatának a második évada a Netflixen. Ez a vetélkedő nagyban hasonlít a Big Brotherre, de néhány lényeges különbséggel: a játékosok ugyan be vannak zárva egy házba, de külön lakásokban élnek egyenként, és soha nem találkozhatnak egymással élőben. Ehelyett közösségi médián keresztül tartják egymással a kapcsolatot, erre szolgál a címben említett Circle. Profilképeket tölthetnek fel magukról és csetelhetnek egymással, játékokat játszanak együtt, ezek alapján megy a kiszavazás. És csakúgy, mint az interneten, a Circle-ben is meg lehet adni más fotóját, lehet hazudni, bárki kiadhatja magát bárkinek.

Nos, ebben a második évadban szerepel bizonyos Mitchell Eason, aki 22 éves, és saját magát próbálja adni a Circle-ben. Bemutatkozását azzal kezdte, hogy még szűz, ami némileg meglepetésként hathat egy olyan férfitől, aki így néz ki.

Eason bejelentése azért is figyelemre méltó, mert pont az évad első részeinek az adásba kerülésekor szerepelt a hírekben bizonyos Colton Underwood, egy hasonló fizikumú fiatalember, aki pedig A Nagy Ő kinti változatában szerepelt azzal, hogy még sosem szexelt. Nos, Underwood sztorija történetesen egy comingouttal folytatódott, de nyilván butaság ebből Eason vonatkozásában következtetéseket levonni.

Eason azt mondja, vallásos családból származik, és a házasságkötés előtt nem szeretne szexuális kapcsolatot létesíteni. Az instagramos bemutatkozása is tartalmazza ezt, ugyanis a következő bibliai idézetre utal az úgynevezett biója:

Senki ne becsüljön le ifjú korod miatt, de légy is a hívek példaképe beszédben, viselkedésben, szeretetben, hitben és tisztaságban.

Hát íme Mitchell Eason, amint a Circle-ben gondosan szőrtelenített mellkassal próbál példakép lenni.

A fiatalemberrel kapcsolatban említésre méltó még, hogy ugyanennek a műsornak a tavalyi, előző évadjában szerepelt az testvére és az anyja, ketten együtt, egy játékosként. A többi játékos azt hitte, hogy csak a srác játszik egyedül, de igazából a kedves mama is ott ült mindig a fiú mellett és belefolyt az eseményekbe (spoiler: sajnos elég gyorsan kiestek). Íme a testvér, Ed Eason, ő sem tegnap járt először edzésen.

A Netflixnek az a szokása, hogy az évadokat általában egyszerre teszik elérhetővé, hogy egyszerre végig lehessen nézni az egészet, de a Circle nem így működik. Ebből hetente publikálnak néhány új részt – ennek az évadnak a befejező részei május 5-től lesznek majd elérhetők.

242
433