Patrick Schwarzenegger egész életében nem volt még ilyen jó formában, sem testileg, sem lelkileg – állítja. Mindennek oka, hogy az elmúlt időszakban minden reggel ötkor nekilátott edzeni, és egyrészt büszke a fizikumára, amelyet így elért, másrészt arra, is, hogy kitartóan dolgozott a céljáért. Íme, egy összefoglaló tőle arról, hová jutott, honnan indult, és micsoda mámorító motivációözön volt ez neki.

Akit a kép láttán az adatok kezdenek el izgatni, a friss képen 84 kiló, és 8 százalék a testzsírja, a korábbin pedig 74 kiló, és 13 százalék. Ötven napig tartott az akciója, amelyben minden reggel ötkor felkelt edzeni, ezért adta a dolognak az ötórai kihívás nevet (5AM Challenge). Mint a fenti képsorozathoz írta, minden nap egy sikerrel indult neki, ami jó kezdőlökés volt az adott napra. Tettrekésznek érezte magát, és jó kezdetnek találja a módszert arra is, hogy olyan reggeli szokásokat alakítson ki, amelyek hosszú távon jóra vezethetnek.

Szeretek célokat és kihívásokat meghatározni, mert egy gyakorlatilag egy gps-t ad az agyadnak a célhoz, amelyeket űzöl. A legnagyobb hiba azt gondolni, hogy máról holnapra elérheted. Mindenhez idő kell. Ezért nyújtottam el a kihívást 50 napra, hogy az emberek ne adják fel az első héten.

Az emberek, akikről itt szó van, valószínűleg valamilyen közösen edző közösség lehet, mert mint a posztból kiderül, edző és edzőterem segítségét is igénybe vette a lebonyolításhoz. (Ő maga egyébként színész-modell, de bizonyára volt honnan ihletet merítenie a testedzési kalandjaihoz.) 413-an vitték végig a programot.

Akár így tetszik önnek jobban, akár a korábbi változatában, Schwarzenegger azt mondja, boldog így, és ez a lényeg. Ami biztos: most már nem lenne olyan vicces, ha ő lenne Paris Hilton testőre.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Patrick Schwarzenegger kigyúrta magát 50 nap alatt

Bő négyszáz társával minden reggel ötkor kelt, hogy sikerrel indítsa a napot. Íme, az eredmény.

0 · May 06, 2021 07:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
346
350