Otthagyta az egészségügyet, pucér modellként 22 nap alatt összejött az éves keresete

2021.05.10. 14:10

A brit James Cowe asszisztensként dolgozott az egészségügyben 18 éves kora óta. Most 23 éves, és amikor a járványra tekintettel mindössze egy százalékkal emelték meg a fizetését, úgy döntött, hogy új karrier után néz, és átállt az online modellkedésre. Az OnlyFans nevű oldalra regisztrált, ahol 18+-os, fizetős tartalmakat lehet megosztani, és Cowe az alábbi TikTok-videóban arról számol be, hogy igencsak bejött neki a karrierváltás: a pucérkodással három nap alatt megkeresi azt az összeget, ami az egészségügyben a havi fizetése volt.

Bocs, Boris, de elegem van az egészségügyből, mostantól online ribanckodok

– üzeni Cowe a brit miniszterelnöknek.

@jambocowe

#gay #gayuk #lgbt #lgbtq #loveislove

♬ original sound - JamboCowe

Íme egy videó abból az időből, amikor Cowe még az egészségügyben dolgozott. Éppen arról mesél, hogy a kórházi dolgozók mind saját magukat tesztelik covidra, és aznap sikerült neki a tesztelőpálcának a rossz végét feldugni az orrába, ami orrvérzést okozott nála.

@jambocowe

##healthcare ##healthcareassistant ##covidtest ##gay ##lgbt ##nurse ##nhs

♬ original sound - JamboCowe
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Otthagyta az egészségügyet, pucér modellként 22 nap alatt összejött az éves keresete

A 23 éves, brit James Cowe demens idősekkel foglalkozott 18 éves kora óta. Élete legjobb döntésének tartja, hogy átállt az online meztelenkedésre.

36 · May 10, 2021 02:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ehhez képest most, hogy az OnlyFans lett a főállása, már a következőképpen készül fel az aznapi munkára: ledobja a ruháit.

@jambocowe

##gay ##gayboy ##gaytwink

♬ Ride It - Regard

Nemrég egy lengyel tanárnőt mutattunk, aki az oktatásügyből nyergelt át az erotikus modellkedésre, Cowe történetét a Pink News írta meg először, és a sztori jól mutatja, hogy az OnlyFans az egészségügyben dolgozók közül is csábít el munkaerőt, és természetesen nem csak nőket. A fiatalember azt nyilatkozta, hogy demens idősekkel foglalkozott korábban, de a nehéz és felelősségteljes munkát nem fizették meg kielégítően. Eddigi karrierje legjobb döntésének tartja, hogy átállt az online pucérkodásra, mert mindössze 22 napig kellett modellkednie ahhoz, hogy egy éves asszisztensi fizetése összejöjjön. Cowe követői, azaz fizető közönsége zömét meleg férfiak teszik ki, de az alábbi fotó alapján én arra tippelek, hogy Ellen DeGeneres-rajongók is érdeklődhetnek a fiatalember fotói iránt, Cowe eléggé hasonlít ugyanis a humorista-műsorvezetőre.

246
126