A fenti borítókép abban a pillanatban készült, amikor Szabó Szebasztián péntek este Európa-bajnok lett a Duna Arénában jelenleg zajló Európa-bajnokságon. A 25 éves úszó 50 méteren lett pillangóban az első, és rögtön leellenőriztük az Instagramját: jelenleg 2391 követője van a Frankfurtban született, a Vajdaságban felnőtt, és 2019 óta magyar színekben versenyző sportolónak. Ez a szám minden bizonnyal most meredeken növekedésnek fog indulni, főleg, ha Szabó mostantól kicsit gyakrabban posztol majd olyan erős fotókat, mint például az alábbi.

Rengeteg sportoló él az Instagram által nyújtott lehetőségekkel, hogy a rajongóival tartsa a kapcsolatot és reklámkampányokban vegyen részt. Szabó Szebasztiánnak is vannak szponzorai, méghozzá például az alábbi fotózást megrendelő Viwa Vitaminwater.

Szabó Szebasztián a magánéletébe is enged némi bepillantást a közösségi médiában. Íme egy közös kép a szerelmével, Čobanović Martinával (az instagramos bemutatkozásában legalábbis ilyen sorrendben írja a vezeték- és keresztnevét).

Tavaly Olaszországban voltak nyaralni, íme egy kép Amalfiból.

Nem túl bőséges egyelőre a kínálat Szabó Szebasztián Instagramján, úgyhogy egy másik szponzorált poszt maradt csak hátra, ez a Dorko Hungaryé.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a legjobb fotók a friss magyar Európa-bajnok úszó Instagramjáról

Az 50m pillangó győztese, Szabó Szebasztián 25 éves, a Vajdaságban nőtt fel és az Instájáról az is kiderül, hogy nagyon csinos barátnője van.

0 · May 21, 2021 10:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
611
586