Június 25-én jelent meg a Netflixen egy Sex/Life című új sorozat, ami a / jelet tartalmazó címmel a '90-es évek egyik legbájosabb címadási trendjét próbálja újjáéleszteni. A Metacritic összesítése azt mutatja, hogy a kritikusok szerint ugyan nem igazán érdemes megnézni, de azért van egy jelenet az első és eddig egyetlen évad harmadik részében, ami szignifikáns reakciót generált az interneten.

A kifejezetten sok ruhátlan jelenetet tartalmazó sorozat női főszereplője Sarah Shahi, a két férfi főszerepet pedig Mike Vogel és Adam Demos játsszák. Van egy olyan jelenet, amiben Vogel karaktere megnézi a konditerem zuhanyozójában tisztálkodás közben Demos karakterének péniszét, és a testrészről a közönség is kap egy full totál frontális bevágást. Amint a sorozatbéli szereplő, úgy nyilván a közönség valamennyi tagja is némi meghökkenéssel állapítja meg, hogy Demosnak, vagy legalábbis a karakterének hihetetlenül nagy pénisze van. Ha ön kíváncsi erre és elmúlt 18 éves, kattintson át a Twitterre egy gifért!

Nos, többek között a fent linkelt tweet megosztója is úgy gondolja, hogy Demosnak az életben nyilván nem ekkora a pénisze, és sokan úgy vélik, hogy ez valószínűleg műtestrész, számítógépes grafika, illetve trükkfelvétel. A Daily Mail azonban Em Rusciano ausztrál rádiós műsorvezetőt idézi, aki azonban azt állítja, hogy Demost valóban ismerő személyek igazolták neki, hogy a színész pénisze tényleg ekkora. Maga a 36 éves, ausztrál híresség szintén azt nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, hogy nem volt beugró modell, hanem minden, ami látható a sorozatban, az tényleg az ő teste. Hozzáteszi, hogy úgy írta alá a szerződést, hogy tudta, hogy ez egy ilyen sorozat és meztelenséget várnak majd el tőle: ha ezt nem szívesen vállalta volna be, nem mond igent.

És a végére még egy kép csak úgy Demosról, ennek nincs köze a Sex/Life-hoz, hanem az Unreal című műsor gyártása során készült. Ja igen, az oldal tetején látható borítókép pedig 2019-es, Demos éppen a Universal Studiost látogatta meg ekkor.

650
1207