Félelmetes akaraterő lakozik Cristiano Ronaldóban, aki 36 évesen kirobbanó formában van. A portugál futballsztár acélos fizikuma nem is a véletlennek köszönhető. Korábbi szakácsa, Giorgio Barone most elárulta, mi a világklasszis titka.

Ronaldo, aki tizenkét év elteltével visszatért a Manchester Unitedhez, részben annak köszönheti kifogástalan izomzatát, hogy nem tekint nyűgként a rengeteg pluszedzésre, és persze szigorú étrendet követ – írja a Daily Star.

Ezeken a kockákon sakkozni lehetne!

Giorgio Barone akkor főzött Ronaldónak, amikor az a Juventus csapatát erősítette. A szakács azt mondja, a futballsztár nem azért van csúcsformában, mert drága ételeket eszik.

Nem az a lényeg, hogy drága ételeket egyen, hanem az, hogy egészségesen táplálkozzon. Amikor neki főztem, organikus ételeket választottam és kókuszolajjal készítettem a fogásokat. Ronaldo többnyire halat, csirkét, borjúhúst, tojást, avokádót, és fekete rizst eszik, cukros ételeket alig fogyaszt. A kedvence egyébként a polip és a garnéla. Rengeteg vizet iszik, hiszen fontos a hidratálás. Természetesen mindemellett kőkeményen edz és késő este már semmit nem eszik.

– mondta a Daily Star riportjában Barone, aki a focista párjának, Georgina Rodrigueznek is besegített otthon a főzésben, hogy a négy gyerekük is egészségesen étkezhessen. 

Ronaldo pedig nagyon elhivatott: mindent megtesz azért, hogy tökéletes legyen az erőnléte.

Lábnapot ő biztosan nem hagy ki!

 És hát ott vannak az izzasztó reggeli edzések is...

374
674