Túlzásba vitte a synthol-olaj injekciózását, ezért óriásiak lettek a bicepszei annak a férfinak, akit duzzadói izmai miatt sokan csak az igazi Hulkként emlegetnek. Tony Geraldo karizma 71 centis.

A synthol egy olajféle, amit ha izomba fecskendezünk, megnöveli annak térfogatát. A Rio de Janeiróban élő 52 éves férfi igen mohó volt, amikor több mint tíz évvel ezelőtt injekciózni kezdte ezzel magát. Amorf külsejét ennek köszönheti, nem pedig annak, hogy gyakran látogatja a konditermeket. Ez mondjuk így nem teljesen igaz, hiszen a férfi rendszeresen edz, de annyi edzéstől, amennyit ő végez, önmagában nem lehetne ilyen természetellenesen nagy a karja.

Geraldo azt akarta, hogy az övé legyen a világ legnagyobb bicepsze. A Truly videójában is bemutatta nem mindennapi izomzatát:

Bár valósággal odavan azért, ahogy kinéz, Geraldo úgy véli, extra méretű bicepszei okozzák gerincproblémáit. Felesége, Marimilia ráadásul nincsen kibékülve azzal, hogy Geraldónak nagy és hatalmas karjai vannak. 

Túl kemény a bicepsze, és amikor megérintem őt, mindig mondom neki, hogy úgy érzem, az izmai egyszer biztosan felrobbannak. Mindig is elleneztem az injekciókat. 

– magyarázta Marimilia.

Geraldo egyébként egykor nagyon vékony volt: elmondása szerint mindössze 49 kilót mutatott alatta a mérleg, de akkor nem volt megelégedve magával, és strandra sem ment. Nem is a synthol-olajtól és annak hosszútávú hatásaitól, hanem inkább a tűtől tartott.

976
712