Egyre többen döntenek a plasztikáztatás mellett, nem csak nők, hanem férfiak is, a szépészeti beavatkozásokat pedig Árpa Attila sem ítéli el.

A 49 éves színész-producer, akit hamarosan a TV2-n futó Dancing With The Stars második évadában is láthatunk, nem tagadja, korábban maga is bevállalt fiatalító kozmetikai kezeléseket.

Eddig csak minibeavatkozásaim voltak. (...) Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. (...) Simán eljöhet az az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel, sérülésekkel.

– magyarázta a Best magazinnak Árpa, akinek korábban hajbeültetése is volt, ám korábban úgy fogalmazott, erre nem a hiúsága vitte rá. A munkája megköveteli a jó megjelenést.

Szerintem mindenki törekedjen arra, hogy jól érezze magát a testében. Van az a pont, amikor hiába minden erőfeszítés, csak a szike segít valami problémán, de ezzel semmi baj nincs se nőknél, se férfiaknál.

– tette hozzá a színész.

Ön szerint ciki, ha egy férfi plasztikáztat?

223
330