Nagy elánnal vetette bele magát a testépítésbe Gömöri András Máté. Az Operettszínház művésze sokat tett azért az elmúlt években, hogy impozáns izmokat növesszen, de a továbbiakban sem tervezi, hogy visszavesz a tempóból.

A Velveten korábban is olvashatott már a színész látványos átalakulásáról, most pedig újra beszédtéma lett, mivel újabb megmérettetésre készül. Gömöri október elején Pécsen, a Hungarian INBA ELITE TOUR & PRO SHOW-n vesz részt, és már egy éve készül erre. Célja, hogy elnyerje a profi kártyát – írja a Blikk.

Az ún. "peak week", azaz a csúcshét, az most van neki, ami a finomhangolásról, a forma élesítésről, a természetes vízhajtásról és a szénhidrát-töltésről szól. 

Az elmúlt időszak világhelyzete miatt idén Pécsett egy iszonyatosan kemény mezőny áll színpadra. Ez még jobban arra sarkall, hogy egy eddig még soha nem látott fizikummal álljak elő, hiszen a legjobbak között kell a legjobbnak lennem. Éppen ezért tizenöt év után letettem a cigarettát és minden káros szenvedélytől mentesítettem magam. Július 1-jén kezdetét vette a szállkásításom, azóta egyetlen „csalónapom” sem volt: meghatározott időben, grammra pontosan kimérve eszem, meghatározott időben fekszem le aludni... Van egy célom és ennek elérése mindennél fontosabb számomra.

– magyarázta a Keresztanyu című sorozat szereplője, aki hozzátette: az egész évét teljes mértékben a testépítésre tette fel, tudatosan készül minden másodpercre.

Mintha csak Thort látnánk!

Ebben a posztban pedig azt írta: "who the fuck is Wolverine?!" – megértjük, miért.

Egy előtte-utána fotót is találtunk, a két felvétel között körülbelül másfél év telt el a bejegyzésben leírtak szerint.

606
790