Félmeztelen fotója miatt érte negatív kritika Stephen Amellt, aki nem volt rest reagálni a gúnyolódó kommentekre közösségi oldalán. A zöld íjász című sorozat sztárjáról sokan úgy vélik, nincs élete legjobb formájában. 

Pedig a 40 éves kanadai színész eléggé jól érzi magát a bőrében, saját meglátása szerint semmi baj nincs a külsejével. És milyen igaza van! 

Amell azonban sorban kapta a sértő hozzászólásokat – írja a People magazin.

Mi lett a híres íjász testeddel? Mi történt Oliver Queen kirobbanó formájával?

– vetette fel a kérdést az egyik követő.

A színész aztán, nem mentegetőzésként, de megjegyezte:

185 centi vagyok és 94 kiló. Elképesztő formának örvendek, és k.baszott erős vagyok. Egy 24 órás tisztító gyümölcslé kúrányira vagyok attól, hogy úgy nézzek ki, mint azon a poszteren, amit az első évadhoz készítettünk kilenc évvel ezelőtt. Legközelebb rózsaszínben feszítek majd! És ha ez nem volna elég, add meg a lakcímed, váratlanul megjelenek majd és még így is ellopom a barátodat vagy a barátnődet!

– pörkölt oda a gúnyolódó kommentelőknek Amell, akit nem először sértegetnek a teste miatt: 2017-ben lekövérezték, de akkor is bátran levette a pólóját.

Most így néz ki, ez egy friss lesifotó:

Amell a népszerű sorozatban Oliver Queent alakította, aki éjjel csuklyát és íjat ragadva harcolt azért, hogy jobbá tegye a bűnözéssel teli Starling City városát. Az Arrow - A zöld íjász című sorozat tavaly ért véget nyolc év után.

183
460