Chris Hemsworth méltán ismert impozáns izmairól. Mintha a Baywatchból lépett volna ki, néhány nappal ezelőtt a lesifotósok futás közben kapták lencsevégre a színészt a Byron Bay-i strandon, természetesen félmeztelenül. De hogy mi tökéletes testének titka? Cikkünből kiderül!

A Thor-testet természetesen nem adják ingyen. Hemsworth keményen megdolgozott azért, hogy ennyire kigyúrt teste legyen. Az edzője, Luke Zocchi a színész edzéstervéről és étrendjéről az Eat This, Not That! című portálnak árult el részleteket.

  • Zocchi szerint Hemsworth hetente ötször látogatja a konditermet. Elmondása szerint a push/pull edzésmódszerhez ragaszkodnak, melynek lényege, hogy egyik nap a húzómozdulatok és az ezekben résztvevő izomcsoportok dolgoznak, másik nap pedig a tolómozdulatok és az ezekben résztvevő izomcsoportok kerülnek sorra – írja a Shop Builder.
  • Hemsworth a kőkemény edzésekbe három hónappal azelőtt veti bele magát, hogy a forgatások elkezdődnének. Nincsenek kifogások! Az azonban nagy kihívást jelent, hogy a felvételek ideje alatt is tartani tudja a szigorú edzéstervet.
  • 4500 kalóriát fogyaszt egy nap a Thor-test érdekében. Azért van szükség ekkora tápanyag-bevitelre, mert Hemsworth alapvetően nagyon magas és vékony testalkatú. Rengeteg vörös húst fogyaszt, amit sosem tud megunni. Csalónapot nem tarthat!
  • Zocchi szerint Hemsworth most van élete legjobb formájában, miután a koronavírus-járvány miatti karanténban több időt tudott szánni az edzésekre. Ugyanakkor fontosnak tartja kiemelni, hogy minden test más! Így ha úgy is edz az ember, mint Hemsworth, nem biztos, hogy ugyanazt az eredményt éri el. Zocchi például ugyanazokat a gyakorlatokat végzi, mint a színész, még sincs akkora bicepsze.

 A képen Zocchi jobbra látható.

301
723