A You című sorozat várva várt harmadik évada múlt pénteken érkezett meg a Netflix műsorára. A nyüzsgő Los Angelesből a nyugodt Madre Linda-i kertvárosba költöző főszereplők, Joe Goldberg (Penn Badgley) és Love Quinn (Victoria Pedretti) mellett egy rakás új arc is feltűnik a folytatásban, például Cary Conrad, akit Travis Van Winkle alakít.

A 38 éves amerikai színész, aki az első Transformers filmből és a The Last Ship című sorozatból is sokaknak ismerős lehet, nagyon lelkesen készült a szerepére. A Men's Health szerint mintegy öt kilónyi színtiszta izmot szedett fel magára, hogy Cary Conradot eljátszhassa.

Mint kiderült, Winkle kőkeményen edzett, és naponta hatszor étkezett.

Mielőtt megkaptam volna ezt a szerepet, eléggé laza volt az edzéstervem. Hetente négyszer edzettem, legtöbbször HIIT edzést toltam. Nyújtottam, bemelegítettem, és vagy egy órát, vagy másfelet edzettem. Nem arra koncentráltam, hogy izmot építsek, csak formában tartottam magam

– ismerte be a színész, aki Grant Roberts személyi edző segítségét kérte, hogy izomkolosszussá gyúrhassa magát. A végleges edzéstervet közösen fejlesztették ki, melyet Winkle hétköznap délutánonként a saját garázsában kialakított edzőteremben is végezhetett. Egy edzés két órás volt. 

Hétfőn többnyire mellizom gyakorlatokat végzett és a deltaizmot erősítette. Kedden bicepszre gyúrt és a combizmát dolgoztatta meg. Szerdán, ha tehette, a túrázást választotta, mert az is kellőképpen átmozgatta. Csütörtökön a vállak, a tricepsz, valamint ismét a mellizom következett, pénteken pedig a hátizmok, a bicepsz, és újfent a combizom. Hétvégente kardiózott.

Úgy edzettem, mint egy olimpikon. Az edzések után kreatint szedtem, és fehérjeturmixot ittam

– mondta a színész. Hozzátette: az motiválta a leginkább, hogy rengeteg félmeztelen jelenete volt.

Itt például előtört belőle a vadember:

279
368