Orlando Bloomot bizonyára sokan irigylik szerte a világon, hiszen a hollywoodi színész 44 évesen jobb formában van, mint valaha, de sokat is gürcöl azért, hogy ilyen jó legyen a fizikuma. A filmcsillag diéta- és fitnesztitkaiba a Men's Health engedett betekintést.

Bloom a kétezres évek elején Legolas, az íjjal harcoló tünde szerepével ért fel a legismertebb színészek közé, de A Gyűrűk Ura trilógián kívül is sok más hollywoodi kasszasikerben láthattuk. Például a 2004-es Trójában, valamint A Karib-tenger kalózai című kalandfilm-sorozatban is. Az elmúlt éveben azonban nem is igazán a vörös szőnyeges pillanatairól, hanem arról lehet hallani, hogy milyen jó apa lett belőle. Bloom két gyermek büszke apukája: a 10 éves Flynn az előző házasságából született; menyasszonyával, Katy Perryvel közös kislánya, Daisy már egyéves.

Bár azt gondolnánk, két gyermek mellett ő is aputestre váltott, ez nem így van! Bloom nem lassított, sőt: nagyon is izmos. A kedvese, Perry által felvett videóban félmeztelenül látható, éppen a kislánya szobáját dekorálta ki. De mi lehet a titka?

Men's Health azt írja, a színész már régóta, pontosan A Gyűrűk Ura-filmek forgatása óta követ vegán étrendet, de a Mennyei királyság című filmben kapott szerepe miatt rengeteg húst kellett ennie.

90 százalékban növényi alapú étrendet követek, általában havonta egyszer eszem húst. Van, hogy ránézek egy tehénre, és arra gondolok, hogy a tehenek a leggyönyörűbb dolgok a világon

– magyarázta a színész, aki nemrég a Sunday Timesnak adott interjújában azt mondta, edzés után bőségesen meg szokott reggelizni. Általában zabkását fogyaszt kevés mogyorótejjel, goji bogyóval, fahéjjal, vaníliapasztával és vegán fehérjeporral. A haja és a körmei megerősítésére kollagént is szed.

Bloom a lap szerint a súlyzós edzéseket preferálja, leginkább a szabad levegőn szeret edzeni. Az edzőteremből azonban gyakrabban posztol. Túrázni, evezni és úszni is szokott. 

Edzés közben kutyája, Buddy árgus szemekkel figyeli Bloomot.

185
467