Dwayne Johnson valahogy egyre keményebbnek és izmosabbnak tűnik, a hegyomlás alkatot azonban nem az Isten adta, minden egyes nap keményen megdolgozik ezért. A Szikla becenevű pankrátorból lett színész izzasztó edzéstervéről nemrég a Velvet is írt, de ami az edzéseket illeti, Johnsonnak van egy elég bizarr szokása is.

Bár a szamoai származású izomkolosszus a konditermeket gyakran látogatja, az ottani mosdókat már nem annyira. Ha az edzései során hívja a természet, Johnson inkább egy vizes palackba pisil. Azt gondolhatnánk, hogy azért van ez, mert a színésznek nincs ideje arra, hogy mosdószünetet tartson a gyakorlatok közben, de nem ez az oka. Erre 2017-ben már utalt a közösségi oldalán, ám magyarázattal akkor nem szolgált – írja a Metro című brit napilap.

Tényleg az üvegeimbe pisilek, de hadd magyarázzam meg a dolgot. Nem azokról a kulacsokról van szó, amiket azért vettem, hogy vizet igyak belőlük, tudod, amiket többször használhatsz, ha kitakarítod őket. Azokba szoktam, amiket már nem használok. Nem mindegyik konditeremben van mosdó. Azok a termek, ahová én járok, koszosak, melegek és izzadtságszagúak, többnyire csak gépek vannak ott

– magyarázta az Esquire-nek Johnson, hozzátéve, mivel ügyel arra, hogy mindig hidratált legyen, elég gyakran kell könnyítenie magán edzés közben is. Johnson egyébként korábban arról is beszélt, hogy számára nagyon fontos a higiénia, így naponta háromszor tusol. 

Így fest egy izzasztó edzés után:

206
305