Egy gyönyörű trópusi helyen, kókuszlevet szürcsölgetve  élvezi ki az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság  (Premier League) kéthetes téli szünetét Cristiano Ronaldo. A portugál világklasszis jelenleg egy különleges helyen pihen a családjával, ahonnan egy félmeztelen fotót is mutatott napbarnított és kidolgozott testéről. 

Mivel a Manchester United legközelebb csak február 4-én, a Middlesbrough ellen lép pályára, Ronaldo a lehető legtöbb időt pihenéssel tölti. Az Instagramján egy pillanatképet is mutatott arról, hogyan szívja magába a napsugarakat egyedi, a saját nevével ellátott nadrágjában. A félmeztelen fotót látva követői nem is tudtak elmenni amellett, milyen kockahasa van a focistának.

Élvezem a kilátást

– írta Ronaldo a Daily Mail által kiszúrt posztban, amit több mint 11 millióan lájkoltak. Izmaira a nyaralás alatt is odafigyel.

Párjára, Georgina Rodríguezre egyébként most minden bizonnyal sokan irigykednek, hiszen a labdarúgó látványában ő majdhogynem minden nap gyönyörködhet. A jelek szerint a Manchester United játékosa jó apuka is. A családjára legalábbis nagyon büszke.

Rodriguez egyébként éppen a napokban beszélt arról, milyen az élet Ronaldóval. A modell azt állítja, éppen olyan az életük, mint bármely másik családé, jóllehet Rodrígueznek egy 4,8 millió fontot (2 milliárd forintot) érő rezidencia és egy 5,5 millió font (2,3 milliárd forintot) értékű jacht is a birtokában van – írja a The Sun.

Semmi sem könnyű az életben. Egy napon azonban minden megváltozott: busszal mentem munkába, hazafelé pedig már egy Bugatti vitt. Luxuscikkeket árultam, ma pedig már ezeket viselem a vörös szőnyegen. Több millió követőm van, és azé a férfié vagyok, aki az egyik legnagyobb követőtáborral bír a világon. [...] Otthonról dolgozom, a gyerekeimről gondoskodom. Nagyon boldogok, bárhová is menjünk, mert megtehetjük, hogy a lehető legjobb iskolába járassuk őket. [...] Nem tartom magam kivételesnek, de szerencsésnek igen, mert tudom, milyen az, amikor semmid nincsen; és azt is, milyen az, amikor mindened megvan

– magyarázta a modell, aki ikrekkel várandós; már a terhessége hatodik hónapjában jár. Mint mondja, annak idején, amikor románcba bonyolódott az ötszörös aranylabdás labdarúgóval, nehéz volt megszoknia a fényűző életet, és gyakran el is tévedt Ronaldo házában. Elmondása szerint körülbelül fél évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megszokja, mi merre található a luxusrezidenciában.

423
730