Csaknem tíz évvel ezelőtt, 2012 augusztusában került a mozikba és vált szinte egyből kultuszfilmmé a Magic Mike első része, amely a férfi stripperek életébe engedett betekintést. A film főszereplője, Channing Tatum, aki  kidolgozott, félmeztelen testével és táncmozdulataival meghódította a nők szívét, harmadjára is ledobja a textilt.

A Magic Mike's Last Dance címet kapó mozi sztárja nem mindig élvezte a forgatásokra való felkészülést, ugyanis a karakternek megfelelően ismét kemény edzéseken kellett részt vennie.

Talán az az oka annak, hogy miért nem akartam elvállalni egy harmadik részt, mert így kell kinéznem. Nagyon nehéz ezt összehozni. Ilyen alakot még akkor is iszonyatosan nehéz elérni, ha különben rendszeresen edzel. Egyáltalán nem természetes. Nem is arról van szó, hogy hogyan eszel, hanem hogy nem egészséges, hiszen éhezteted magad azért, hogy ilyen szálkás kinézeted legyen [...] Őszintén, fogalmam sincs, hogyan tudnak emberek ilyen kondiban maradni egy teljes állás mellett, mivel számomra a teljes állás jelenleg azt jelenti, hogy elérem ezt az alakot, és így is alig megy

– fejtette ki a The Kelly Clarkson Show adásában a 41 éves színész, majd kitért arra is, hogy naponta kétszer edz és az étkezésre is odafigyel.

Mint mondta, két hónapba telt, mire elérte a kívánt alakot, de ha három napig nem azokat az ételeket eszi, amelyek az étrendjében szerepelnek, az máris meglátszik rajta.

(eonline.com, 24.hu)

256
414