Impozáns izmokat növesztett magára Budavári Fülöp. A TV2 online riportere vasárnap este a Sztárban sztár című showműsorban is megmutatta a tévénézőknek, hogy irigylésre méltó formának örvend: élő adásban tépte le magáról felsőjét, megvillantva ezzel kockahasát. Ám mint kiderült, külsejével nem mindig elégedett.

Gyakran kapom meg a kérdést újságíróktól mostanában, hogy nem gondolom-e, hogy önképzavarom van? Szeretném ezt itt és most őszintén megválaszolni, hogy többet ne legyen téma. A válasz, hogy: de, valószínüleg van. Vannak napok, mikor tükörbe nézve azt látom, hogy nincs rajtam semmi izom, hogy hájas az oldalam, hogy sehol nem tartok ahhoz a formához képest amilyet egyébként szeretnék. Illetve vannak olyan napok is, mikor hallgatva a pozitív kritikákra örömmel nézek a tükörbe és látom magamon a fejlődést. Ez egyébként szerintem teljesen normális. Nyilván nem mindegy a pozitív és negatív napok aránya, viszont ha az említett ‘önképzavarnak' köszönhetem, hogy 8-10 óra munka mellett gyakran napi kétszer látogatom az edzőtermet akkor köszönöm szépen hálás vagyok neki

– írta korábban a közkedvelt influenszer, aki nem csupán az edzéstől megfeszült izmaival, hanem a csábító nézésével is magába habarította női követőit.

A fiatal tévés nemrég azt is megmutatta, mennyit változott 10 év alatt. A régebbi képhez lapozni kell.

24 vs 14 évesen. Mindkét képen nagyjából 100 kiló vagyok, viszont egy jelentős a különbség van a kettő között. Most már teszek azért amit el szeretnék érni és láthatjátok, bármi lehetséges, csak akarat kell hozzá!

– olvasható a bejegyzésben.

Közösségi oldalán nem csak edzőtermes képekkel, de félmeztelen tükörszelfikkel is jelentkezik. Néhány hete kiderült, hogy Budavári egy mellbimbó piercinget is bevállalt.

Követői nem győzik dicsérni a fiatal riportert.

Több mint 130 ezres követőtáborral rendelkező Instagram-oldala arról árulkodik, hogy a fiatalember boxolni is szokott.

777
900