Az ifjabb Schobert Norbi öt év alatt olyan testet épített magának, hogy talán még édesapja korabeli külsejét is könnyedén meghazudtolja. A 17 éves fiatalról édesanyja posztolt friss fotókat.

A tinédzser Norbert hosszú utat tett meg idáig, évek kitartó munkájának, hatalmas kitartásának és akaraterejének köszönheti szálkás vonalait. A két fitneszguru fia nem kevesebb, mint öt év alatt építette magára az impozáns izmokat. Büszkeségét Rubint Réka a Facebook oldalán osztotta meg követőivel.

5 év! Update + a kitartó szorgalmas munka eredménye. Nincsenek szavak arra, hogy mennyire büszkék vagyunk Rád @norbert_schobert_jr_official

– írta Réka.

A megosztott fotómontázs mellé temérdek dicsérő komment érkezett:

Azt hiszem, a szorgalom a legrelevánsabb ebben az eredményben! Motiváló teljesítmény! Nagyon jó egészséget, és boldogságot kívánok neki és mindenkinek az életben!

Óriási Gratuláció! Elképesztő munka van Norbika átváltozásában. Ezt nem akárki tudja megcsinálni. Norbika! Te még nagyon sokra viszed az életben ilyen ambícióval. További sok sikert kívánok szeretettel! – írta a kép alá az egyik hozzászóló.

Ezt a képet elmentem! Az én kisfiam még csak 8 éves, és most a 2017-es Norbi kikopott mása testalkatban. Remélem, hogy majd a kisfiam is ilyen elszánt lesz pár év múlva, és majd én is ilyen büszke lehetek rá mint te, Réka a fiadra. Gratulálok nektek

– írták többen.

(Blikk)

287
315