Ahogy mondani szokás, nem esett messze az alma a fájától. Cristiano Ronaldo 11 éves kisfia, Cristiano Jr. legalábbis éppen olyan kidolgozott hasizomzattal büszkélkedhet, mint az édesapja.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Manchester United játékosa, aki ma már hat gyermek büszke apja, irigylésre méltó fizikumnak örvend, ám az elsőszülött gyermekével készült közös, félmeztelen fotó sokakat meglepett. Sokan ráadásul úgy vélik, hogy a kisfiú Ronaldo méltó utódja lehet a futballpályán is. Cristiano Jr. egyébként 2010-ben született San Diegóban; Ronaldo kizárólagos szülői felügyeleti joga alá helyezték, írja a Daily Mail.

Egy kis feltöltődés a fiammal

– írta a fotóhoz a büszke apuka, melyen 11 éves fiával egy jégszauna előtt állnak, amely oldja az izomgörcsöket, enyhíti az izomfájdalmakat.

A 11 éves fiú azonban nem csak azt leste el édesapjától, hogyan tehet a kidolgozott felsőtestért: még Ronaldo elhíresült „SIUUU” gólörömének mozdulatsorát is keni-vágja, mutatott rá a TMZ.

Mint megírtuk, a 37 éves portugál világklasszis családja néhány héttel ezelőtt új taggal bővült: Ronaldo párja, Georgina Rodríguez egy kislánynak adott életet. Boldogságuk azonban nem lehet teljesen felhőtlen, Rodríguez ugyanis ikreket hordott a szíve alatt, ám a kisfiú meghalt.

981
880