Bár elmondása szerint pocakosan is szereti magát, mégis kőkemény edzésbe vágott az utóbbi időben Tihanyi Tóth Csaba. A Barátok közt egykori Novák Lacija le szeretne adni pár kilót, de egészsége és jó közérzetének megőrzése motiválja leginkább.

A színész azt mondja, a sport régóta az élete része, és testmozgásra akkor is igyekszik időt szánni, ha nagyon sok dolga van. Edzéstervet és étrendet ezúttal Katus Attila készített neki.

Egyelőre heti egy edzést iktattunk be, de meglátjuk, mennyire tetszik majd. Korábban is jártam konditerembe, de nekem unalmas volt a súlyok emelgetése, ám biztos vagyok benne, hogy egy jó edzővel ez most nem így lesz. Nem feltétlenül a fogyás a cél, de örülnék, ha pár kilót leadnék. Nem vágyom kockahasra, ez a fajta hiúság hiányzik belőlem, szeretem magam pocakosan. A mozgás a fontos, hogy jó kondiban legyek. A szigorú étrend sem jelenthet problémát, mivel alapvetően kerülöm a cukrot és a fehérlisztet, de azért egy jó pörkölthöz kell egy friss szelet fehérkenyér

– magyarázta a Blikknek a színész, akinek bőven van munkája. Feleségével, Bognár Ritával együtt járják az országot, mégpedig saját műsorukkal, amely operettet, magyar nótákat és táncdalokat tartalmaz.

356
302