A legendás testépítő, Arnold Schwarzenegger 22 évesen kapta meg első filmszerepét a Hercules New Yorkban című filmben. Bár szerelemgyereke nem filmszerepet kapott, nemsokára Joseph Baena is feltűnik a televíziók képernyőjén.

Joseph Baena legtöbbször kigyúrt teste miatt került a Velvet hasábjaira, ugyanis édesapja nyomdokaiba lépve ő is impozáns izmokat épített magára. A hasonlóságot le sem tagadhatnák egymás között, mi több, úgy tűnik, hogy Schwarzenegger házasságon kívüli gyerekének pályája is hasonlóképpen alakul, mint annak idején az apjáé.

Baena maga is huszonévesen kerül képernyőre, és bár nem filmszerep hozza el neki a csillogást, az október 2-án 25. születésnapját ünneplő ifjút a Dancing with the Stars című műsor egy szereplőjeként láthatja majd a közönség.

Arnold Schwarzenegger és egykori házvezetőjének viszonyára több mint 10 éve derült fény. A viszony miatt a színész akkori felesége, Maria Shriver elhagyta a férfit, válóperük néhány hónapja zárult le. Schwarzenegger titkos románcából egy házasságon kívüli gyermek is született, ám állítólag ő sokáig azt sem tudta, hogy Joseph az ő fia. Mára ugyanakkor büszkén vállalja gyermekét, akinek segít az edzésekben, támogatja a mindennapokban és közös képeket is szívesen készít vele.

(TWN

(Borítókép: Joseph Baena és Arnold Schwarzenegger. Fotó: GettyImages/Shutterstock)

708
640