horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni

október 21., 08:50 Módosítva: 2017-10-22 13:00
1

Amikor Justin Biebert utoljára mutattuk ebben a blogban, éppen Brazíliában volt. Most először mutatunk róla kettő szeptemberi fotót Los Angelesből, de aztán a további képek azt ábrázolják, hogyan partizgatott a 23 éves énekes Mexikóban.

Természetesen volt medence, voltak csajok és valami rövidet is iszogattak, nyilván tequilát. A képeket ne próbálja meg poszterméretben kinyomtatni, mert jóval kevesebb pixelből állnak, mint szeretnénk, de azért a lényeg látszik rajtuk. Klikkelje végig, aztán ha van kedve, legalul véleményezze a látottakat a szavazócsík segítségével!

Narancssárga szexidoki-riasztást kell kiadnunk

október 20., 07:04 Módosítva: 2017-10-21 11:03
7

Nem tudjuk már számon tartani, hogy Matt Olesiak most már hányadik a szexi orvosok, állatorvosok és ápolók sorában, de ez nyilván azért van, mert nem számon tartani szeretünk, hanem képeket nézegetni. Na és ennek a lengyel származású, de New York vonzáskörzetében élő fiatal orvosnak az Instagramján van mit nézni.

A post shared by Matt Miś (@dr_mattyo) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Némuljon el a Fitparádé testépítőitől!

október 18., 14:15 Módosítva: 2017-10-19 13:20
2

Kiss Jenő testépítő azt mondta nekünk a múltkor, hogy ha ő bemegy egy szobába, akkor ott csönd lesz. Hát most kipróbálhatja, hogy önre ilyen hatással van-e a többi testépítő is, most a Fitparádén ugyanis elképesztőre kigyúrt versenyzőket lehetett megnézni. Igen, ez az az esemény, ahol Zimány Linda is megmutatta magát, de itt a Kockahas blogban természetesen a férfiakat mutatjuk. További információk az eseményről a képaláírásban. Ha végiglapozta a képeket, legalul szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen az, amikor egy divatbemutató nincs túlstylingolva

október 14., 07:34 Módosítva: 2017-10-15 14:44
15

Ahogy szép lassan nézegetjük a Los Angeles-i divathét fotói közül a Kockahas blogba való képeket, most végre sorra kerül egy olyan bemutató is, amiről gyakorlatilag nincs mit írni. Korábban mutattunk egy olyan műsort, ahol az összes modellnek őszesre-fémesre volt festve a haja. Erre önök? Leszavazták a poszt alján. Aztán jött egy másik, itt szájfényben feszítettek a férfiak. Önök csak kacagtak. (Vallomás: mi is.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Önnek melyik a kedvenc férfirúzs-árnyalata?

október 12., 08:00 Módosítva: 2017-10-13 09:27
74

Önnek melyik a kedvenc férfirúzs-árnyalata?

Reméljük, az ezüst!

Még mindig a New York-i és Los Angeles-i divathetek anyagából válogatunk, mert Jonathan Marc Steinre is igaz, hogy mindkét rendezvénysorozaton szerepelt két, gyakorlatilag azonos műsorral. És mint a korábban kipécézett Mister Triple X-nél, nála is bevetették a fémes festéket, csak nála a modelleknek nem a haját kezelték vele, hanem az ajkait.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudtuk, hogy divat az ősz haj, de hogy ennyire?!

október 11., 12:45 Módosítva: 2017-10-12 16:33
4

Alább 30 (azaz harminc) darab képet nézhet meg a Mister Triple X nevű alsóneműmárka utóbbi két bemutatójáról, ahol összesen három kollekciót lehetett megtekinteni. New Yorkban a divathéten a Metallix című koncepcióval próbálták elkápráztatni a közönséget, és a fémes színű nadrágokhoz a modellek haját is egytől egyig fémesszürkére színezték. A végeredmény: olyan, mintha őszek lennének. Tudjuk mi, hogy az utóbbi időben menő az ősz haj, de azt nem gondoltuk volna, hogy ennyire!

Távolról sincs vége, olvasson még

Neymar vagy Hamilton? Ön melyiküket választaná Palvin Barbara helyében?

október 8., 14:05 Módosítva: 2017-10-09 22:13
55

Most tekintsünk el a hírektől/szóbeszédektől és attól, hogy van-e vagy volt-e vagy lesz-e valaha is bármi érdemleges a szülinapos Palvin Barbara és akár Neymar, akár Lewis Hamilton közül! Ehelyett tegye ön fel magának a fenti fotó alapján azért mégiscsak felmerülő, de szigorúan elméleti kérdést:

ha ön kerülne eközé a két férfi közé, és választhatná valamelyiket a kettő közül, akkor melyiküket választaná?
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a göncöt nem egy ilyen rosszul lesült modellre kellett volna adni

október 7., 17:08 Módosítva: 2017-10-08 18:32
3

Egy Arcadia nevű helyen tartották pénteken Kaliforniában a Metropolitan Fashion Week rendezvénysorozat záróestélyét. A műsor részeként egy férfimodell egy olyan szettben vonult, amit tipikusan a showgirlök szoktak viselni Las Vegasban. Talán 2017-ben még önmagában is merész/meghökkentő húzás ilyen dekorációt tenni egy izmos férfira, de mi nem annyira a puszta tényen lepődtünk meg, hanem...

Távolról sincs vége, olvasson még

A gyűrűn látszik meg igazán, kinek milyen izmos a karja

október 7., 10:13 Módosítva: 2017-10-08 17:04
7

Montrealban tornász-világbajnokság van, és ebből az apropóból megint nyúlunk a Kockahas blogba pár sportfotót. A vb eddigi képanyagából olyanokat szedtünk össze, amik mind ugyanazt a pozíciót mutatják a gyűrűn. Ezeken a képeken elképesztően látszik minden egyes izom a tornászok karján, hiszen ilyenkor ezerrel dolgozik az összes. Hogy mennyire nehéz ezt a pózt kitartani, az elég jól leolvasható a tornászok arcáról is, szóval érdemes klikkelni, mert fantasztikusan látványos ez a fotósorozat, bár szokásunkhoz híven kicsit gonosz is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vivienne Westwood a marihuánát propagálta a bemutatóján

október 5., 09:11 Módosítva: 2017-10-06 08:13
12

Milánó után jöhet egy bemutató most a párizsi divathétről? Ezúttal Vivienne Westwood műsorát ajánljuk az ön figyelmébe, illetve abból is természetesen csak a férfirészleget, mert ez a Kockahas blog. (Ha nőkre is kíváncsi, kattintson például bátran ide.)

A brit tervezőnő legutóbbi kollekciója ugyanolyan tarka és vad és csapongó, mint amiről Vivienne Westwood már vagy fél évszázada híres, és a 76 éves tervezőnő persze most is próbál sokkolni, ahogy csak tud: többek között egy marha nagy, marihuánalevéllel díszített övvel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja milyen egy luxusfürdőnadrág? Hát ilyen!

október 1., 11:57 Módosítva: 2017-10-02 12:58
0

Ebben a posztban az Argyle Grant nevű fürdőnadrágcég divatbemutatójáról nézhet meg fotókat. Ez a márka azt mondja magáról, hogy a '40-es évek stílusát feldolgozva készítenek luxuskategóriás fürdőnadrágokat. Ránézésre őszintén szólva nincs olyan égbekiáltó differencia az ön által is ismert normál gatyók és eközött a luxus között, és leellenőriztük a honlapon az árakat: minden kilencven dollár, azaz kb. 24 ezer Ft alatt van fazontól függően hajszállal vagy egész sokkal. Ami persze méregdrága, de az ember manapság sokkal rosszabbra számít, ha luxusról van szó.

Mindenesetre ha önt a férfianatómia jobban érdekli, mint a fürdőgatyadivat, akkor is érdekes lesz önnek ez a képsorozat, mert ahogy megszokhattuk, a modelleken általában remekül meg lehet figyelni a perfekcióig kidolgozott izomcsoportokat. Klikkelje végig, alul pedig mondja meg a véleményét! Tetszett? Nem tetszett? Kattintson a szavazócsíkra vérmérséklete szerint!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kockahas

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Ez nem bőrbetegség, hanem menő műtetoválás

szeptember 30., 15:30 Módosítva: 2017-10-02 09:58
0

Elég rosszul néz ki a háta a fenti képen a fiatalembernek, de semmi ok az aggodalomra, ez nem bőrbetegség, sőt, még csak nem is maradandó, csak egy kis műtetoválás/testfestés a Philipp Plein márka legutóbbi bemutatójáról a New York-i divathétről.

Úgy látszik, a jóképű bűnöző már ki is esett a pikszisből, mert őt nem sikerült már felfedeznünk a kifutón, talán, mert nem illett a külseje a koncepcióba, ami az '50-es évek stílusából merít elég erőteljesen. Philipp Plein mindig is szerette keménycsávókkal bemutatni férfiruháit, ezen most is csak egészen picit variált. Hát látványosak a fotók, az tagadhatatlan, de azt nem borítékolnánk, hogy túlnyomó többségnek tetszeni fog ez a stílus. Klikkelje végig! Ön mit szól?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a poszt úgy kezdődik, hogy egy pucér férfi fut a sivatagban

szeptember 25., 14:17 Módosítva: 2017-09-26 15:28
1

A videó itt a lényeg, klikkeljen gyorsan a play gombra!

Alert, megint Kockahasblog-kompatibilis videóklippel jelentkezett a Goldfrapp együttes, amely zenekarnak elkötelezett híve a Velvet szerkesztőségének minimum egyhatoda. Ez a videó most az Everything Is Never Enough című számhoz készült, és valami fantasztikusan látványos, pedig csak kettő dolgot tartalmaz. Ez a két dolog:

  1. egy pucér férfi fut a sivatagban; valamint
  2. Alison Goldfrapp énekel a sivatagban.
Távolról sincs vége, olvasson még

Keressük meg együtt a Hannibál-tetkót ezen az izommodellen!

szeptember 24., 13:46 Módosítva: 2017-09-25 15:24
6

Francis Montesinos a most aktuális ősz-téli kollekcióját februárban mutatta be a madridi divathéten, a napokban pedig már a következő, azaz a 2018-as tavasz-nyári szezonra készült egy show-val. Aminek a fotóin feltűnik egy hatalmas szakállú, teletetovált, elképesztően izmos, de hajtalan fiatalember, aki valószínűleg a tervező egyik kedvenc modellje lehet, mert az illető kiemelt szerepet kapott az előző, azaz a februári divatbemutatón is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő sem az íze kedvéért falja a rizst

szeptember 19., 20:28 Módosítva: 2017-09-20 21:05
5

Ebben a posztban Brad Kroeniget mutatjuk be önnek. Ő egy kétgyerekes, 38 éves apuka, de a foglalkozása miatt érdekes igazán: modellkedik. Ennek megfelelően muszáj neki valahogy formában tartani magát, és a rengeteg lehetséges mód közül ő egy elég egyedit választott, méghozzá a kvázi állandó rizszabálást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme az egész divathét legszerencsétlenebb modellje

szeptember 18., 11:10 Módosítva: 2017-09-22 08:43
99

Képzelje el, hogy ön egy fiatal férfimodell, aki castingról castingra jár a New York-i divathéten, hogy hátha kap valahol egy lehetőséget. Tegyük fel, hogy a sok megmérettetés után önt ki is választják egy munkára, mondjuk nem a leghíresebb márkák közül az egyikhez, hanem a Parsons egyetem hallgatóinak bemutatójához, de azért ez is egy siker!

Örömében ön büszkén odamegy a helyszínre a divatbemutató előtt pár órával, és akkor megmutatják önnek, hogy majd egy csípőig érő, aranyozott szegélyű bugyiban, valamint egy nagyrészt átlátszó bodyban kell majd vonulnia a nagy nyilvánosság előtt. A szetthez lesz továbbá egy csizma meg egy nyakörvszerű nyaklánc.

Ugye, hogy ön is olyan fejet vágna, mint ez a szerencsétlen srác?
Távolról sincs vége, olvasson még

Orlando Bloom megmutatta, milyen durván edz

szeptember 17., 11:17 Módosítva: 2017-09-18 12:35
3

Azért az nem újság, hogy Orlando Bloom mennyire jó karban van, mert láttunk már a testéből eleget. Azonban eddig csak strandolgatni láttuk jobbára, kb. mint az alábbi videón.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az Instagramon írnak nekem fotósok

szeptember 16., 12:39 Módosítva: 2017-12-10 16:59
108

Viktor azt mondja, néha előfordul, hogy az Instagramja láttán fotósok megkeresik azzal, hogy modellkedjen nekik egy kicsit. Mivel olyan képeket szokott posztolni, mint az alábbi, ez úgy önmagában nem tűnik túl meglepőnek.

A post shared by Viktor Fajoyomi (@fajoyomi) on

Amin mi meghökkentünk, az az volt, hogy Viktor azért így írja a keresztnevét, mert, amint az az instás bemutatkozójából is kiderül, Magyarországon született. Még egy meglepetés: egyáltalán nem profi modell, csak sokat sportol, egyébként meg közgazdász és éppen saját cégét készül beindítani Barcelonában, ahova két éve költözött ki. A Városligetnél találkoztunk vele, mi is fotóztuk, és persze beszélgettünk is. A Kockahas blogban ritkán szokott interjú megjelenni, de egyértelmű volt, hogy vele kivételt kell tennünk.

Hölgyeim és uraim,

íme Fajoyomi Viktor!
Távolról sincs vége, olvasson még

Jelentkeznek a floridai nők, hogy tartóztassák le őket

szeptember 14., 12:05 Módosítva: 2017-09-15 14:31
37

Az AP News honlapján szúrtuk ki az alábbi Facebook-posztot, amit a floridai Gainsville rendőrőrse tett ki még vasárnap, az azóta eltelt idő alatt nem várt méretű sikert aratva. Floridában ugye a napokban hurrikán pusztított, ők hárman éppen az éjszakai műszakra készültek, ekkor posztolták a szelfit.

Távolról sincs vége, olvasson még

Senki nem feszít annyit, mint Britney Spears fiúja

szeptember 14., 08:47 Módosítva: 2017-09-15 13:58
15

Sam Asghari egy családi kiruccanáson is tudja fitogtatni látványos fizikumát - így, ni.

Senki nem feszít annyit, mint Britney Spears fiúja

Jó testű, sármos, olasz és ezt még tudja fokozni

szeptember 11., 16:27 Módosítva: 2017-09-13 07:53
7

Nem előnytelen a külseje az alábbi férfinak, ugye?

Na és ha ehhez még hozzátesszük, hogy egy menő és folyton lezser, de elegáns, jól öltözött, de nem piperkőc olasz férfiról van szó?

Távolról sincs vége, olvasson még

Sose találná ki, hány éves a világ legöregebb testépítője

szeptember 8., 11:09 Módosítva: 2017-09-10 08:51
9

Jim Arrington pontos korát elsőre nehéz meghatározni, de az biztos, hogy ő A Világ Legidősebb Testépítője.

Hogyhogy nem lehet tudni, hogy hány éves?

Az van, hogy a Huffington Post szerint már 2013-ban megkapta ezt a titulust, és akkor volt 83 évas és 6 napos. Közben a Guinnes rekordok hivatalos honlapja azt írja, hogy a kor az stimmel, csak az évszám nem, mert a Guinnes rekordos plecsnit 2015 szeptemberében kapta meg jim Arrington, mint A Világ Legidősebb Testépítője. Tehát így, az ott jelzett születési dátuma szerint elméletlieg és gyakorlatilag 85 éves a bodybuilder.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bár úgy néznek ki, ők nem modellek. Kitalálja, hogy akkor mik?

szeptember 3., 15:12 Módosítva: 2017-09-04 16:52
1
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kockahas

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Az alábbi fotósorozaton a Jockey nevű márka bemutatója látható Aucklandből. A kifutón azonban nem hivatásos modellek vonultak, hanem olyan férfiak, akiknek valami tök más az eredeti szakmája – de mindnek ugyanaz. Ha ön rendszeres nézője a Kockahas blognak és nagyon jó memóriája van, akkor emlékezhet is a helyes válaszra, de hátha eltalálja a képek lapozgatása közben!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem biztos, hogy értjük, ami itt a színfalak mögött történt

szeptember 2., 17:00 Módosítva: 2017-09-05 15:58
2

Augusztusban nem nagyon voltak divatbemutatók, az utolsó ilyen posztunk ennek megfelelően júliusi, de szeptember viszont nagyon fontos hónap divatszempontból, jönnek a divathetek hamarosan!

Illetve már itt is vannak, legalábbis a Sao Paulo-i divathét, ahol férfiak és nők vegyesen szerepelnek ugyan, de ha a Kockahas blogról van szó, akkor az elsőbbség természetesen a férfiaké. Az Amir Slama tervező bemutatóján készült fotókból válogattunk az alábbi összeállításhoz, és amilyen látványosak a show-n készült fotók, annyira talányosak a

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kockahas

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

színfalak mögött készült képek. Mindegyiknek valami egészen bizarr hangulata van, de legalább most az egyszer látunk valami szokatlant. Kattintsa végig, aztán mondjon véleményt a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Úristen, de brutál ez a kép Ronaldóról!

augusztus 30., 11:31 Módosítva: 2017-09-01 00:40
37

Hát nem lehet ránk fogni, hogy elkapkodtuk volna ezt a posztot, mert az itt látható képek még egy augusztus 13-i focimeccsről valók, ahol az FC Barcelona játszott a Real Madrid ellen. Itt Cristiano Ronaldo lőtt kettő gólt, és ennek nagyon látványosan örvendett, valamint levette, majd felmutatta a mezét.

Amiben természetesen önmagában nincs semmi különös, meg úgy egyébként Cristiano Ronaldo felsőtestét is többször láttuk már, mint a sajátunkat, de azért sikerült kitúrnunk pár képet, amin a fotós brutál jól elkapta a pillanatot, és ezért éreztük úgy, hogy ezt önnek is látnia kell. Persze abban nem vagyunk biztosak, hogy tetszeni is fog-e – viszont elmondhatja a véleményét a poszt legalján a szavazócsík segítségével.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a két szexi ápolónak a testépítés a hobbija

augusztus 27., 11:45 Módosítva: 2017-10-21 09:15
5

Tavasszal mutattunk egy jóképű nővért, most emeljük a tétet, mert ebben a posztban egyszerre kettőt ajánlunk az ön figyelmébe. Az első amerikai, Virginia államban él, és nagyon jól áll neki a kék ápolói egyenruha. De még jobban áll neki a nagy semmi, és ezt ő is tudja magáról, hiszen rendszeresen posztolja az izomfotókat. Josh Moore-nak hívják, 22 éves, és az alábbi fényképre kattintva jobban is megnézheti őt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismeri ezt a kedélyes, hatvanas, piacoló urat?

augusztus 26., 14:35 Módosítva: 2017-10-29 11:45
19

A címlapkép kivételesen segíthet az ügyben, de ha nem találná ki, ki ő, természetesen elmondjuk. Nincs zenerajongó a földön, aki ne ismerné a nevét.

Palvin Barbarát az év férfimodelljével párosították össze

augusztus 25., 16:08 Módosítva: 2017-08-30 17:31
242

Lehet, hogy túl sokat nézzük Palvin Barbara Instagramját, lehet, hogy nem eleget, mindenesetre feltűnt, hogy a modell a napokban posztolta az alábbi képet.

És mi meg már úgyis egy ideje már terveztük, hogy egyszer be kéne tolni Jordan Barrettet a Kockahas blogba, hát akkor most nem halogatjuk tovább, ha már egyszer a leghíresebb magyar manökennel dolgozott együtt. Jordan Barrett ugyanis a srác a fenti képről, maga is posztolt a palvinos sorozatból a saját Instájára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért reméljük, hogy ön már rég követi Baji Balázst

augusztus 24., 08:36 Módosítva: 2017-11-12 09:14
12

Amikor Baji Balázs bronzérmet nyert a londoni világbajnokságon, természetesen azonnal tudtuk, hogy neki itt a helye a Kockahas blogban a kedvenc magyar sportolóink között. Megkerestük, hogy ugye ajánlhatjuk olvasóinknak az Instagramját, mert nem akartuk a jóváhagyása nélkül szerepeltetni, de közvetlenül a vb utáni napokban érthető módon nem volt érkezése az ilyen megkeresésekre választ adni.

Most viszont sikerült őt utolérnünk, és nagyon reméljük, hogy idő közben ön már rég bekövette Baji Balázst az Instán, mert a fiókja olyan fotókat tartalmaz, mint például az alábbi.

A post shared by Balázs Baji (@balazs_baji) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Mi Leonardo DiCapriónál kevésbé unatkoznánk, ha most Malibuban lehetnénk

augusztus 22., 11:30 Módosítva: 2017-08-23 15:11
13

Leonardo DiCaprio helyében mi azért sokkal jobban fel lennénk dobva: nem elég, hogy nyaral, ráadásul Malibuban teszi ezt, nyilván hétcsillagos luxusban. Pont tegnap írtunk arról, hogy van egy új csaja, DiCaprio talán azért adja át magát még a strandon is a mélabúnak, mert éppen nincs vele a lány? De az is lehet, hogy csak az bosszantja, hogy még itt is fotózzák – és annyiban igaza van, ha bosszankodik, hogy nem lettek túlságosan előnyösek ezek a képek. Klikkelje őket végig, aztán értékeljen és mondjon véleményt a poszt alján a szavazócsíkkal!

Távolról sincs vége, olvasson még