Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Már megint ökörködött az egyik modell a kifutón

2019. október 20., 16:36 Módosítva: 2019.10.21 15:38
7

Ez valami trend mostanában, úgy látszik, vagy kezd lazulni a szigor a férfimodelleket instruáló divatbemutató-rendezőknél, mindenesetre a múltkor volt az a srác, aki úgy járt, hogy attól még Anna Wintour is elröhögte magát, aztán meg birkózók hajtottak végre fotóról nézve értelmezhetetlen mozdulatokat az isztambuli divathéten.

Most zajlik a Los Angeles-i divathét, ahol megint tartott bemutatót az Argyle Grant nevű márka, akiket említettünk már ebben a blogban korábban, akkor egy olyan modell miatt, aki folyton húzkodta le magáról a gatyát. Na most egy olyan srác volt náluk, aki szemlátomást valami vicces táncot lejthetett a kifutón, amikor ráirányult a figyelem, a fotók mindent visznek, ajánljuk az összeset, nem csak az ökörködőseket!

Távolról sincs vége, olvasson még

A biszexuálisok himnuszaként emlegetik Harry Styles új számát

2019. október 19., 17:17 Módosítva: 2019.10.21 08:14
37

A múlt héten debütált a One Direction maradék négy tagja közül a leghíresebbnek, Harry Stylesnak az új száma Lights Up címmel. A dal a 25 éves énekes második szólóalbumát harangozza be egy olyan klippel, aminek jó részét Styles (fél)meztelenül tölti egy csapat szintén (fél)meztelen személlyel valami orgiaszerűséget művelve. Amire sokan felkapták a fejüket, az az a mozzanat, hogy Styles férfiakkal és nőkkel egyaránt látható intim közelségben a videóklipben. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a pulóvert fonal helyett kötélből kötötték, nyilván sodrófával

2019. október 19., 09:03 Módosítva: 2019.10.20 11:22
12

A múlt hétvégén zajlott a lisszaboni divathét eseményeinek nagy része, és bár Portugália fővárosa nem igazán számít divatnagyhatalomnak, attól még volt egy csomó elképesztő látnivaló, hogy a márkák nevei nem csengenek túl ismerősen. A Kockahas blogba természetesen ezúttal is a férfidivatot bemutató, leglátványosabb fotókat válogattuk össze. Ezek két kategóriába esnek:

 1. jó kiállású modellek szexi és/vagy menő szerelésben; valamint
 2. bizonyára ugyanolyan jó kiállású modellek, de szellemesen vagy nevetségesen bizarr öltözékekben.

A címben kiemelt gigapulóver például a második kategóriába esik, és olyan közel van a menőséget a nevetségességtől elválasztó határvonalhoz, hogy nem könnyű eldönteni, hogy a határvonal melyik oldalán van a helye. A döntést természetesen önre bízzuk, nézze végig a fotókat, aztán a poszt legalján klikkeljen a szavazócsíkra, ha lett véleménye!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vízbe akarta fojtani magát ez a meleg férfi, aki senki előtt nem merte felvállalni szexuális orientációját

2019. október 13., 10:13 Módosítva: 2020.02.26 09:11
89

Alkoholistává és depresszióssá tette a titkolózás a 32 éves amerikai férfit.

Nagyon furákat csináltak az olajjal bekent, félpucér birkózók a kifutón

2019. október 11., 08:20 Módosítva: 2019.10.21 12:46
9

A párizsi divathéten is volt egy nagyon furán járó férfimodell, hát most hasonló kontenttel kedveskedhetünk a Kockahas blog nézőinek, csak ezúttal Isztambulból. Október második hete ugyanis divathét volt a török nagyvárosban, és a Y Plus By Yakup Bicer márka bemutatójára a modellek mellé meghívtak egy csomó birkózót is. Na pontosan ők voltak, akik olyan mozdulatokat hajtottak végre a divat bemutatása közben, amilyeneket kifutón elég ritkán szoktunk látni, a fenti borítókép máris egy eklatáns példa.

A képösszeállításban meg még több ilyen fotót megnézhet, de persze nemcsak a hülyejárásokat mutatjuk, hanem a csillogóra kikent-kifent-beolajozott, előnyös fizikumú modelleket normális pózokban is meg lehet csodálni. Tetszenek? A poszt legalján csak önt várja a szavazócsík, mondjon véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt az idei első Mikulás – kicsit szexi, azért jöhet?

2019. október 6., 09:24 Módosítva: 2019.10.07 18:20
0

Az ebben a posztban látható képek szeptember utolsó hetében készültek egy eseményen, amelynek a teljes neve ez volt: Children's Hospital of Los Angeles Christmas In September Toy Drive. Szóval ha nem is a nyári, de az őszi Mikulás érkezéséről van szó, és tekintettel arra, hogy a helyszín a The Abbey nevű melegklub volt, az eseményen megjelenő télapó testfestett manócskáival egyetemben kifejezetten szexire vette a figurát. Nem mondhatnánk, hogy az A-lista krémje jelent volna meg a rendezvényen, de aki ott volt, szemlátomást élvezte, hogy kockahasú Mikulással fényképezkedhet, mint a legutóbb a sztriptíztáncosokkal. Klikkeljen a fotóra a további képekért!

Távolról sincs vége, olvasson még

Arnold Schwarzenegger közös edzős képet posztolt a fiáról és magáról

2019. október 3., 15:01 Módosítva: 2019.10.25 10:30
6

Tegnap ünnepelte 22. születésnapját Arnold Schwarzenegger  fia, Joseph. A büszke apuka Instagramon is felköszöntötte a fiát, és 3 képet is feltöltött kettejükről. Az egyik a fia diplomaosztóján készült, a másik egy valószínűleg egy golfklub előtt, a harmadik kép pedig egy edzőteremben, ahol Arnold Schwarzenegger figyelmesen kíséri végig, ahogy fia végighajt egy gyakorlatot. Mindegyik fotón világosan látszik, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, valószínűleg a színész néhány évtizeddel ezelőtt pontosan úgy nézhetett ki, mint most a fia. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kész férfivá érett David Beckham legkisebb fia

2019. szeptember 10., 10:01 Módosítva: 2019.12.30 14:21
1

Legutóbb 2016-ban írtunk a legifjabb Beckham-srácról, aki akkoriban még úgy tűnt, Justin Bieber nyomdokaiba lép. Az akkor 11 éves Cruz ugyanis saját karácsonyi számmal lepte meg a világot, amelyben valóban olyan hang csendül fel, amelyen az ifjú Bieber is dalolt korábban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a jóképű, svéd lelkész arról posztol az Instagramra, mennyire szereti a Crossfitet

2019. augusztus 28., 13:13 Módosítva: 2019.08.30 09:07
279

Az önmagában nem igazán újdonság már, hogy egy pap használja az Instagramot és/vagy a Youtube-ot, de én azért eléggé meghökkentem, amikor egy olasz lapban olvastam egy svéd lelkészről, aki nagy részben az edzés, konkrétan a Crossfit iránti szeretetéről posztolgat. Így néz ki a 36 éves Oskar Arngården lelkészi ruhájában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kapkodták fel a csajokat Hollywoodban a Magic Men vetkőzőcsoport tagjai

2019. augusztus 25., 12:00 Módosítva: 2019.08.26 13:21
3

A Magic Men Live! egy nagyjából ugyanolyan vetkőzőshow, mint a Chippendale, csak a Chippendale egy márkanév, úgyhogy azt nem használhatják, így valószínűleg direkt választottak egy olyan nevet helyette, ami a Magic Mike című filmre emlékezteti a közönséget. Nos, ez a szórakoztató műsor most Hollywoodban turnézik, ezért a múlt hétvégén rendeztek neki egy eseményt az Avalon nevű helyszínen.

Itt a Magic Men tagjain kívül női hírességek jelentek meg, de persze nem Meryl Streep meg Michelle Obama, hanem náluk pár fokkal kevésbé ismert színésznők-médiaszemélyiségek. Viszont a táncosok annyira örültek mindenkinek, hogy a legtöbb nőt felkapták a karjukba egy-egy fotó erejéig. Az ilyen karbantartós képekkel kezdődik az alábbi összeállítás, de persze vannak normális pózolós fotók is, amik olyanok, mintha egy átlagos vörösszőnyeges eseményen készültek volna. Azt leszámítva persze, hogy egyik férfin sincs felsőruházat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez az angol férfi lett Mr. World, a világ legkívánatosabb férfija

2019. augusztus 24., 15:36 Módosítva: 2019.12.16 13:15
19

A Miss World nevű, 1951-ben Angliában alapított szépségverseny a világ 4 legrangosabb szépségversenye közé tartozik a Miss Universe, a Miss Earth és a Miss International mellett a Wikipédia szerint, bár őszintén szólva nekem nem rémlik, hogy az utóbbi kettőről hallottam volna már, pedig biztos.

Mindenesetre a Miss World rendszeresen küldi nekünk a sajtóközleményeit, és most arról írtak, hogy megtartották a verseny férfiváltozatát, amiben a „world's most desirable man” címet adják ki, azaz a győztes a világ legkívánatosabb férfijaként kap elismerést. Az augusztus 23-án megrendezett döntőben az idei győztes Mr. World England, azaz Anglia legkívánatosabb férfija lett, akinek a neve Jack Heslewood. A fenti borítóképen a győzelem pillanata látható, alább a fiatalember Instagramjáról válogatunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Colin Farrell félmeztelenül edzős fotóinak nincs szükségük kattintásvadász címre

2019. augusztus 19., 09:10 Módosítva: 2019.08.21 09:38
12

Kedves nézőink, Colin Farrell edzeni volt, ahol elkezdték fényképezni, ő levette az atlétáját és fényképezték tovább. Ennek következtében lett pár félmeztelenül edzős fotó a 43 éves, ír színészről, amik különösebben sok kommentárt vagy kattintásvadász címet nem igényelnek: aki szereti Colin Farrellt, nyilván már nem is olvas, hanem azonnal a fotókra kattintott, aki meg nem szereti, azt nem ezzel a poszttal fogjuk meggyőzni. Azért a szavazatokat szívesen fogadjuk az oldal alján most is, mint mindig.

Ennek az influenszernek olyan izmos az oldala, hogy ilyen dudort még sose láttunk

2019. augusztus 14., 12:17 Módosítva: 2020.05.28 15:41
6

A fenti borítókép csak illusztráció, a kontent, amire fel szeretnénk hívni az ön figyelmét, az alábbi instaposzt. A fiatalember bal oldalát kell nézni (ami a kép jobb szélén látható).

View this post on Instagram

#gym

A post shared by Rich.E (@richi.eff) on

Távolról sincs vége, olvasson még

7 év kitartó edzés eredményét mutatta meg a Marvel-filmek szépfiúja

2019. augusztus 10., 10:09 Módosítva: 2019.08.12 11:14
16

Sebastian Stan, a Marvel-filmek Tél Katonája félmeztelen edzőtermi képet posztolt magáról, amin megmutatta izmos felsőtestét. A színész az utóbbi 7 év kemény munkája előtt tiszteleg meztelenkedéssel. 

A bejegyzésben a személyi edzőjét is betaggelte, akinek köszönetet mondott több éves munkájáért. A bejegyzésből kiderül, hogy ebben az időszakban voltak olyan pillanatok, amikor elgyengült, de végül nem adta fel, a képen pedig látható is kitartása eredménye. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Idén is van kondipark a Szigeten? Persze! Kimentünk idén is? Naná, íme a fotók!

2019. augusztus 9., 15:50 Módosítva: 2019.08.11 08:27
4

Tavaly véletlenül kihagytuk a kondiparkot a Sziget fesztiválon, pedig általában minden évben bejelentkezünk a rendezvény gyúrós-sportolós helyszínéről néhány fotóval. Idén megint elmentünk, de azért most sem spiláztuk túl, igaz, pont a legnagyobb kora délutáni rekkenőben sikerült betévednünk erre a helyszínre, ahol éppen egy olasz és egy izraeli társaság edzett. Persze amint az a szerelmespárokat bemutató összeállításunkból is kiderül, kisportolt testű férfiak jöhetnek szembe akárhol az egész Szigeten.

Szóval túlzott mennyiségű kockahasfotóra idén nem kell számítani, de alább mutatjuk, amink van. Nézegesse mindenki szeretettel, alul lehet véleményt mondani, mint mindig!

Távolról sincs vége, olvasson még

Unokájában él tovább Rutger Hauer sármja

2019. augusztus 1., 09:02 Módosítva: 2019.08.02 10:20
2

Leandro Maeder  neve valószínűleg a legtöbbjüknek nem mond sokat, ugyanis alig van róla bármilyen információ az interneten. Ez a 32 éves férfi azonban a Szárnyas fejvadásszal a csúcsra jutott Rutger Hauer rokona. A színész sajnos nemrég hunyt el, unokája életét pedig  bár hatalmas titok övezi, a külseje vitathatatlanul lenyűgöző.

Távolról sincs vége, olvasson még

Milyen kiegészítő áll a legjobban egy férfinak a fürdőnadrághoz? Döntsük el!

2019. július 21., 17:13 Módosítva: 2019.07.25 13:44
15

Ezen a vasárnapon a heti trendet a Kockahas blogba tettük, az elmúlt egy hét ugyanis a fürdőruhás divatbemutatók hete volt, és a sok női modell után úgy éreztük, érdemelnek még egy kis figyelmet a férfiak is. Nemcsak a Miami Swim Week ért véget ezen a héten, hanem Firenzében is tartottak tegnap Maredamare fantázianévvel egy fürdőnadrágos eseménysorozatot, szóval erről a két helyről gereblyéztünk össze fotókat keresve a választ arra, hogy a divattervezők szerint milyen kiegészítő illik a leginkább a kockahashoz és a fürdőnadrághoz (merthogy kockahassal nem rendelkező fürdőnadrág-modellt egyik eseményen sem sikerült kiszúrnunk).

Persze végső soron nem is a divattervezőktől várjuk a választ, hanem egy sokkal inkább mérvadó forrásból: nézőinktől. Sőt, konkrétan öntől! Ha végiglapozta/-görgette a fotókat, kérjük, szavazzon! Mondja meg ön, melyik kiegészítő áll a legjobban egy férfinak a strandon a fürdőnadrághoz!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a modell folyton húzkodta le magáról a gatyákat a divathéten

2019. július 20., 13:45 Módosítva: 2019.10.21 12:46
6

Mutattunk már férfimodelleket a Miami Swim Week nevű divateseményről, ebben a posztban még mindig ugyanennél a rendezvénynél maradunk, de most két olyan bemutató anyagát szemlézzük, ahol csak férfiak voltak a kifutón. A modellgárda részben megegyezett a Ca-Rio-Ca Sunga Co. és az Argyle Grant márkák bemutatóin, különösen szemet szúrt a fenti borítóképen is látható fiatalember, aki talán rendezői utasításra, de folyton úgy pózolt, hogy az ujját beleakasztotta a gatyájába, mintha éppen kezdene vetkőzni.

Természetesen mint mindig, ezúttal is önre van bízva, hogy szexinek találja-e ezt a pózt, alul kattintson a szavazócsík valamelyik végére! Hogy érzi, Jessz! vagy Nem annyira...?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire sokféle férfit vonultatott fel az idén a Miami Swim Week

2019. július 17., 15:47 Módosítva: 2019.07.19 08:09
17

Talán ön is látta már azt a tegnapi lapozgatónkat, ami a napokban véget ért Miami Swim Week divatbemutató-sorozaton szereplő női modelleket mutatja be. A képválogatás fényesen bizonyította, hogy a fürdőruhadivat legrangosabb eseményén mennyire ügyelnek a nők sokféleségének bemutatására. Volt:

 1. vékony,
 2. telt,
 3. nagymellű,
 4. kismellű,
 5. nagyhajú,
 6. kishajú,
 7. kopasz,
 8. muzulmán,
 9. kerekesszékes, illetve
 10. terhes modell is.

Nos, ezen a divathéten kisebb számban, de azért feltűntek férfiak is. Tavalyhoz hasonlóan idén megint készítettem egy hasonló képösszeállítást a férfiakról is, ami nagyjából reprezentatívan mutatja, hogy mennyire sokféle férfitípus, illetve férfialkat volt látható ezen a többnapos divatfesztiválon. Az alábbi lista felsorolja az összes férfitípust, amelyet a kifutón vonuló férfiak bemutattak az idén Miamiben:

 1. Kigyúrt, szőrtelen, rövid hajú.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ki gondolta volna, hogy egy kínai popénekes ilyen kockahasat rejteget a pólója alatt?

2019. július 17., 10:14 Módosítva: 2019.07.18 10:35
80

Az ázsiai K-Pop műfaj sztárjairól általában nem a jól kidolgozott test jut az eszünkbe, de találtunk egy példát, ami felülírja az eddigi sztereotípiákat. 

Jackson Wang, a GOT7 nevű fiúbanda tagja félmeztelen videót posztolt magáról, aminek eredetileg az lett volna az apropója, hogy megmutassa, mennyire szenved a bottle cap-kihívástól, a valóságban azonban a felsőteste sokkal érdekfeszítőbb látványt nyújt. A hongkongi születésű énekes kockás hasa ugyan nem vehetné fel a versenyt Christiano Ronaldo felsőtestével, de azért egy dicséretet és némi figyelmet még megérdemel. 

Távolról sincs vége, olvasson még

10 éves a Kockhas blog – az önök kedvenc pasijaival ünnepelünk

2019. július 9., 11:28 Módosítva: 2019.07.10 16:36
134

Ma 10 éve, azaz 2009. július 9-én indult a Kockahas blog, mert ekkor határoztuk el a Velvetben, hogy ne mindig csak bikinis-dekoltált bombanők legyenek mindenhol, hanem legyen egy olyan rovatunk is, amiben férfiakat lehet nézegetni, és mellé alkalmanként akad egy-két érdekes olvasnivaló férfitestképről, férfidivatról vagy esetleg edzésről. A blog születésnapjait azóta is minden év július 9-én egy egyéves összesítéssel ünnepeljük, és ezt a hagyományt idén is tartjuk, szóval jöjjenek most az év férfijai négy listára szétbontva, de mindig csak a Kockhas blog nézőinek kattintásai-szavazatai alapján!

Távolról sincs vége, olvasson még

WorldPride: 30 kép 5 nagyváros legbevállalósabb felvonulóiról

2019. július 1., 17:28 Módosítva: 2019.07.02 15:41
125

Egy pride alapvetően nem a pucérkodásról szól, de azért szeretnek a férfiak felsőruházat nélkül vonulni. Sőt, nem csak a férfiak.

Cristiano Ronaldo kockahasán sakkozni is lehetne

2019. június 24., 11:18 Módosítva: 2019.06.25 11:44
20

A francia Riviérán, a jachtján pózolva töltött fel képeket nyaralásáról Cristiano Ronaldo. A focista legújabb Insta-bejegyzéséből az is kiderül, hogy bizony, egy grammnyi felesleg sincs rajta: kockás hasán akár még sakkozni is lehetne. 

A képek tanúsága szerint  Cristiano Ronaldo remekül érzi magát, ami nem is csoda: ha a Riviéra szépsége önmagában nem lenne elég, egy csodálatos, méregdrága, csúszdával is ellátott jachton lazíthat, amin természetesen még jakuzzi is van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Az sem semmi, ahogy öltözködik, de most azért mutatjuk őt, ahogy edz

2019. június 22., 14:09 Módosítva: 2019.06.23 16:26
20

Ezt a posztot két dolog miatt írtam meg:

 1. hogy bemutassam nézőinknek Jonathan Van Nesst, aki egy érdekes személyiség; valamint
 2. hogy elmondjam, miért találom forradalminak és mindennél inspirálóbbnak azt, ahogy ő a sporthoz viszonyul.

Szóval ez most egy olyan poszt, ami meg sem próbálja fenntartani a látszatát az elfogulatlanságnak: én egyszerűen imádom ezt a fazont és üdítően fontosnak találom azt, amit képvisel. Azt is bírom benne, hogy a bajszához meg a hosszú hajához meg a mellkasszőréhez blúzokban, szoknyákban és magassarkúkban jár, de ez azért már nem akkora újság – annál régebb óta dolgozom a Velvetben, hogy ilyeneken még meg tudjak hökkenni.

Én Jonathan Van Nessben azt szeretem a legjobban, ahogy az edzéshez való viszonyul, ezért szerepel ő most a Kockahas blogban.

Nézzük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Testépítőversenyt nyert az Operettszínház művésze

2019. június 4., 23:02 Módosítva: 2019.06.06 13:30
432

Gömöri András Máté, az Operettszínház színésze még áprilisban mesélte nekünk, hogy testépítő-versenyre készül, és most meg is volt ez a verseny, amint arról az Instagramon is beszámolt. Az alábbi képen a díjait mutatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Theroux óriási bicepszénél csak a pólója figyelemreméltóbb

2019. június 1., 08:24 Módosítva: 2019.06.03 09:40
11

Jennifer Aniston exférjét egy ujjatlan felsőben biciklizve kapták lencsevégre a lesifotósok. Hiába láttuk már többször is, a színész karjának méretén még mindig meg tudunk döbbenni, hiszen olyan hatalmas és szálkás izmai vannak, amire minden férfi irigy lehet. Ezeken a képeken azonban mégsem ez a legmegdöbbentőbb. 

Justin Theroux, akinek az utcán történő nyilvános flörtölés sem esik nehezére, előszeretettel jár ujjatlan felsőkben, hogy megmutassa az eredményét az izzasztó bokszóráinak. A most viselt ruhájából egy érdekes információt árul el Therouxról, nevezetesen azt, hogy a dagadó bicepszű színész rajong a popzenéért, azon belül is Britney Spearsért. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Polyák Lilla dekára lemérte, mennyit ehet Gömöri András Máté

2019. május 30., 08:14 Módosítva: 2019.06.01 08:34
24

Gömöri András Máté Adonisz-alakjáról már korábban is írtunk a kockahas blogban. A natural bodybuilder (ami azt jelenti, hogy a színész nem használ semmilyen tiltott teljesítményfokozó szert) most új kihívás elé állította magát: hétvégén részt vesz élete első testépítő versenyén.

Felesége, Polyák Lilla lelkesen támogatja férje ambíciót, ahogy azt a Borsnak is elmondta, még arra is ügyelt, hogy  Gömöri András Máté betartsa a sómentes diétáját. A színésznőtől megtudhattuk, hogy a férje mindig olyan kihívásokat keres, amiből ki tudja hozni a maximumot, ezért azon sem lepődött meg, hogy a férfi szombaton részt vesz élete első testépítő versenyén. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Így néz ki, amikor Jared Leto félmeztelenül megy egy tógapartira

2019. május 22., 09:23 Módosítva: 2019.05.24 11:14
14

Jared Leto sok mindenre képes egy szerepért. Ha például transzvesztitát kell alakítania, félelmetesen soványra fogy és még a szemöldökét is leborotválja, ha pedig egy vámpírt alakít, kockahasúra gyúrja magát. 

A színész éppen a Pókember spin-offját, a Morbiust forgatja, aminek 2020-ra tervezik a premierjét. Jared Leto a film főszereplője, az általa megformált karaktere miatt pedig bőszen elkezdett a konditerembe járni. Már korábban is megmutatta, hogy dagadnak az izmai, most pedig újfent félmeztelenül pózolt, hogy megmutassa a kockáit a hasán. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Galla Miklós félmeztelenül fényképezkedett két lánnyal egy konditeremben

2019. május 21., 13:30 Módosítva: 2019.10.14 14:18
59

Galla Miklós a múlt hétvégén ünnepelte a születésnapját, ma pedig az alábbi, elég erős fotó érkezett tőle szerkesztőségünkbe, amihez egy hasonlóan erős magyarázószöveget is kaptunk a zenész-humoristától. Máris mutatjuk mind a kettőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eljegyezték Scarlett Johanssont, nézze meg, ki a vőlegény!

2019. május 20., 09:06 Módosítva: 2020.01.21 11:07
27

Az Associated Press közölte először Scarlett Johansson szóvivőjének közleményét: a 34 éves színésznő és Colin Jost, a Saturday Night Live-ból is ismert humorista eljegyezték egymást. A két híresség még nem egészen két éve van együtt, az esküvő dátumát még nem tűzték ki.

Colin Jost 36 éves, ez lesz az első házassága, de Scarlett Johansson már kétszer volt férjnél, először Ryan Reynoldsszal voltak házasok, aztán a második férje Romain Dauriac volt, akivel egy közös gyerekük is született. Most azonban koncentráljuk Jostra néhány fotó erejéig, találtunk ugyanis róla pár olyan képet az archívumban, amiken éppen szörfözni volt, és amik pont ide valók a Kockahas blogba. Akinek van véleménye Colin Jostról, Scarlett Johansson vőlegényéről, azt szeretettel várja a szavazócsík a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még