horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A moziban sose így látjuk! Felismeri ezt a színészt edzés közben?

2018. augusztus 31., 13:43 Módosítva: 2018.09.02 09:39
1

Ha ön jár arra, rájön, hogy egy ilyen híres férfi nyújt ön mellett a kerítésbe kapaszkodva? A lapozgató végén mutatjuk a megfejtést természetesen.

David Chokachi azt csinálja most az életben, amit 20 éve a sorozatában

2018. augusztus 22., 09:03 Módosítva: 2018.08.23 14:56
2

Ebben a posztban David Chokachiról láthat két régi és több tök friss fotót. David Chokachi 1995-ben lett híres a Baywatch szereplőjeként, négy évig alakította Cody Madisont. Azóta különösebben nagy sztár nem lett belőle, de jó hír, hogy továbbra is olyan kondiban van, hogy bármikor visszaállhatna a Baywatchba. Most Hawaii-on fényképezték le, ahol éppen ugyanazt csinálja, mint anno a sorozatban: baromi jól néz ki egy strandon. Szinte olyan, mintha nem is telt volna el 20 év a legendás parti őrös sorozat óta. Pedig nagyon is eltelt: Chokachi januárban töltötte be az ötvenet. Ön szerint is remekül néz ki az iraki és finn szülőkkel rendelkező színész? Legalul lehet szavazni egyetlen kattintással!

Távolról sincs vége, olvasson még

Robert De Niro 75 évesen megtekintette az óceánt

2018. augusztus 18., 14:36 Módosítva: 2018.08.20 08:56
25

A színész befejezte a forgatást Al PAcinóval, majd megpróbálta kitiltani éttermeiből, az összes Nobuból ősi ellenségét, Donald Trumpot. (De sikerült? Nem.) A jól megérdemelt pihenés jegyében elment Santa Monicába. A strandon való lazulás után pedig biztos vár rá valami keményebb hollywoodi buli, elvégre a 75. születésnapját ünnepli.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Idén az izmokat nem a kondiparkban kellett keresni a Szigeten

  2018. augusztus 15., 14:07 Módosítva: 2018.08.16 15:40
  9

  Évek óta rendszeresen kijárunk a Sziget mobil kondiparkjába, hogy az izmaikat a fesztivál során is karbantartó emberek mutassunk be önöknek. Idén azonban megcsappant az érdeklődés a street workout iránt - vagy mi menünk épp rosszkor -, így máshol kellett megtalálnunk a témát, hogy ne maradjon szigettelenül a Kockahas blog. Szerencsére nem kellett azért nagyon megerőltetnünk magunkat a keresgéléssel, éppen elég volt beülnünk a cirkuszsátorba a Baross Imre Artistaképző végzős és végzett diákjainak az előadására.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Motiválják önt bajuszos férfiak a jobb életre!

  2018. augusztus 10., 12:09 Módosítva: 2018.08.12 10:09
  10

  Luke Evans egy 39 éves brit színész, akit többek között A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatából lehet ismerni. Ő ezt a hetet az alábbi poszttal kezdte:

  Boldog hétfőt, emberek! #hétfőmotiváció

  Sajnos Evans azt nem fejtette ki, hogy nekem a szabadságról visszatérve a melóba hogyan kéne motivációt merítenem abból, hogy ő viszont továbbra is a Comói-tó habjain motorcsónakozik, de mondjuk a kép ettől függetlenül vizuális élményt nyújthat mindenkinek, aki szeret nézegetni egy Kockahas című blogot.

  Happy Monday people!!! #mondaymotivation

  A post shared by thereallukeevans (@thereallukeevans) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hugh Jackman jobb formában van, mint az edzője

  2018. augusztus 6., 15:06 Módosítva: 2018.08.08 09:14
  4

  Hugh Jackman ausztrál színész Sydney-ben tartózkodik mostanában, és a város leghíresebb strandján, a Bondi Beachen fényképezték le több alkalommal is. A fotóügynökség szerint Jackman a képek egy részén az edzőjével látható, amin kicsit meglepődtünk, mivel a 49 éves színész akkor ezek szerint gyakorlatilag jobb formában van, mint az edzője. Ugyanezt a férfit öt éve edzőtársként emlegették, de be kell látnunk, hogy nem sokat változtat a világ folyásán, akármi is ennek a szőrtelen Hugh Jackman 2-nek a státusza. Nézze végig a képeiket, aztán ha van kedve, nyilvánítson véleményt a poszt alján – csak egy klikk a szavazócsíkra és kész is!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ashley Graham a férjével edz, aki nagyon nem plus size

  2018. július 25., 12:54 Módosítva: 2018.07.27 10:53
  13

  Ashley Graham a világ leghíresebb olyan modellje, akit a plus size kategóriába szokás sorolni, merthogy jóval kerekebb idomai vannak, mint ami az utóbbi évtizedek manökenjeinél szokásos. Azért persze ő is szokott edzeni, és most New Yorkban lefényképezték, amint ezt a férjével, Justin Ervin filmrendezővel teszi.

  Hát lehet, hogy Ashley Graham teste a plus size kategóriába tartozik, viszont a férjéé nagyon nem, dehát ez egy ilyen biznisz: amint azt már rengetegszer megállapítottuk, valamiért csak nőiben van olyan, hogy plus size, a férfiaknál nincs. Így aztán a világ leghíresebb plus size nője kigyúrt-kockahasú férjjel rendelkezik, méghozzá 2010 óta. Klikkelje végig fent a fotókat, aztán alább várjuk a szavazatát Justin Ervinről, akinek a legjobb húzása eddig az Instagramon szerintünk az alábbi fotó volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme Miami modellgárdája a nagyon izmos kategóriától felfelé

  2018. július 22., 09:12 Módosítva: 2018.07.27 16:11
  11

  A heti trendben előre megígértük, hát most itt vannak: a férfimodellek a Miami Swim Week nevű rendezvénysorozatról. A lényeg az, hogy itt az amerikai fürdőruhadivat legjavát lehet megtekinteni az önmagukat mérvadónak tartó és bőséges marketingkerettel rendelkező cégek jóvoltából. A nőket már kétszer is mutattuk, de ne maradjanak ki a férfiak sem.

  Akit a fürdőnadrág érdekel, nézze azt, akit az izommodell, az meg azt – akit egyik sem érdekel, annak lehet, hogy nem lesz túl érdekfeszítő az alábbi 27 fotó. Pedig láthatóak rajtuk megint ezek az ikrek és szállít egy nagy adag tesztoszteront régi jó ismerősünk, a Mister Triple X is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Josh Brolin folyton lehugyozza magát

  2018. július 21., 11:29 Módosítva: 2018.08.23 11:58
  101

  Josh Brolin egy Oscar-díjra jelölt színész, aki most februárban töltötte be az ötvenet, és aki megint meglepett minket, mert a héten az alábbi képet posztolta az Instagramra. Alapesetben nem jegyeznénk meg róla többet annál, mint hogy milyen remek formában van, de ennek a posztnak most teljesen más a témája.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Összeszedtük a szezon legkigyúrtabb modelljeit

  2018. július 15., 08:52 Módosítva: 2019.02.20 07:54
  1

  A Kockahas blogban próbálunk minél többféle férfitípust megmutatni, de ez most egy olyan poszt, amely csak olyan modelleket tartalmaz, akik a lehető legközelebb állnak ahhoz, amit a többség férfias tökélynek fogad el. Nagydarabok, izmosak, kigyúrtak, jóképűek és remekül lehet velük drága ruhákat reklámozni divatbemutatókon.

  A képek a milánói férfidivathéten, valamint a barcelonai divathéten készültek, ahol egyébként vékony srácok is voltak, de őket már mutattuk egy korábbi posztban. Szóval nem lopjuk tovább senki idejét, úgysem a szöveg a lényeg, klikkeljen a képre és már lapozhatja is a fotókat! Ön is így képzeli el a tökélyt? Alul lehet szavazni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kirúgták, mérgében kigyúrta magát

  2018. július 14., 10:27 Módosítva: 2018.07.15 19:52
  3

  Egy látványos átalakulást dokumentál az alábbi képsorozat, de az egyik érdekesség az egészben, hogy itt nem egy elhízott vagy nagyon vékony fiatalember kezdett el főállásként gyúrni, hanem egy olyan srác, akinek a külseje már a nagy átalakulás előtt is olyan volt, amivel elég sokan kiegyeznének.

  A most 28 éves Jordan Dugger azonban nem egyezett ki. Az élettörténete ott kezdődik, hogy egy szerfüggők között leélt gyerekkor után már 14 éves korától dolgozott, de közben sikerült elvégeznie az egyetemet is, és saját autókereskedést alapított, majd hamarosan egyre jobb állásokat kapott nagy cégeknél. Aztán amilyen meglepetésszerűen gyorsan ívelt egyre feljebb üzleti karrierje már 24 éves korától, ugyanolyan váratlanul egyszercsak megszűnt a munkahelye, kirúgták, és ott találta magát állás nélkül.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Összeszedtük a szezon legvékonyabb férfimodelljeit: fehérek, szőrtelenek

  2018. július 11., 14:36 Módosítva: 2018.07.13 08:11
  24

  Nyilván egy divatbemutató akkor érdekes, ha van benne valami extrém, és ezt a hatást a tervezők nem csak a ruhákkal, hanem a modellek kiválogatásával is gyakran próbálják fokozni. A divatipar úgy általában bizonyos fokig törekszik arra, hogy minél több mindenkit megszólítson és minél többféle embertípust megmutasson a kifutón, de azért a vékony, szőrtelen, fehér srácok kategóriája, úgy tűnik, továbbra is nagy kedvence néhány tervezőnek, többek között a Párizsban dolgozó Rick Owensnek.

  A napokban ért véget a férfidivathetek szezonja, a legfurább bemutatókat a heti trendben szemléztük, ebbe a posztba pedig a legvékonyabb testalkatú modellek fotóiból készítettünk egy összeállítást, a másik végletet képviselő kigyúrt izomtornyok egy másik posztban következnek majd. Mi több kommentárt nem fűzünk hozzá, önön a sor, hogy a poszt alján egy gyors klikkeléssel véleményt mondjon!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gordon Ramsay testét akarták látni a legtöbben, de a halálos beteg Thor tetszett a legjobban

  2018. július 9., 14:36 Módosítva: 2018.09.25 16:58
  4

  2009. július 9-én indult a Kockahas blog, ami azt jelenti, hogy ma kilenc éves ez a rovat, amely mellesleg eléggé ritkaságnak számít a magyar sajtóban: nem igazán van rajtunk kívül más, aki ennyi figyelmet szentelne a férfiaknak, a megjelenésüknek, az öltözködésüknek, a fizikumuknak és persze a személyiségüknek is. (Vagy ha van, akkor nem olvassuk őket, elnézést.)

  A Kockahas blog legelső születésnapjától kezdve minden évben ezen a napon éves összesítést készítünk, megmutatjuk, ki tetszett a legjobban az elmúlt 365 napban lelkesen kattintgató nézőinknek, de azt is összevetjük, ki tetszett a legkevésbé a nem annyira lelkeseknek. Négy kategória van, nézzük, melyikben ki lett a rekorder!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jamie Foxx búvárszemüveget visel a medencében

  2018. július 3., 11:23 Módosítva: 2018.12.08 10:40
  2

  Jamie Foxx Miamiben van és levette magyar címeres melegítőjét, hogy egy kicsit medencézzen. Hogy ehhez egy ponton miért vett fel búvárszemüveget, azt nem mi fogjuk megmagyarázni önnek, jó hír viszont, hogy a paparazzó annyira jókor kattintgatott, hogy lett egy csomó kép arról is, ahogy az 50 éves színész-énekes megigazítja a csomagot. Klikkeljen a képre, nézze végig a termést, aztán ha van kedve, sommázza véleményét egy kattintással legalul a szavazócsík használatával!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Három gyerek után válik az Imagine Dragons kigyúrt, mormon énekese

  2018. június 25., 11:37 Módosítva: 2018.06.26 14:25
  3

  Dan Reynolds 30 éves és az Imagine Dragons nevű rockegyüttes frontembere. A rocksztárnak a felesége, Aja Volkman is rocksztár volt, három lányuk született, de hét év után most áprilisban jelentették be, hogy elválnak.

  Reynolds a zenekarával már Magyarországon is járt, legnagyobb slágerei a Radioactive, a Demons és a tavalyi Believer. Ez utóbbival azonos című dokumentumfilmben szerepel most Reynolds, amelynek témájául alapvetően a mormon fiatalok szolgálnak, hiszen Reynolds maga is mormon családba született Las Vegasban, cserkészkedett és dolgozott is hittérítőként egy ideig.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Vegán Tesók megpróbálják macsóvá tenni a húsnemevést

  2018. június 23., 08:53 Módosítva: 2019.01.20 15:34
  16

  Bizonyára hülyeség, de a húsevés valamiért általában macsó dolognak számít: a sztereotípia szerint egy macsó férfi bazi nagy húsokat eszik reggel-délben-este. Ha másért nem, a Vegan Bros projekt már csak ezért is szimpatikus lehet, hogy megpróbálja kicsit gyengíteni ezt a sztereotípiát, ami totál értelmetlenül írja elő a heteró férfiaknak, hogy mit kell és mit tilos csinálniuk, ha nem akarják, hogy férfiasságuk megkérdőjeleződjön bizonyos körökben. A „bro” szó amerikaiul kb. „csávó”-t vagy „tesó”-t is jelent, de itt tényleg két testvérről van szó, akik még hálaadás alkalmából is félmeztelenül és óbégatva koccintanak a szüleikkel.

  Who else is doing shots for the 🦃 right now!?

  A post shared by Vegan Bros (@veganbros) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy drogos melegfilm után ő lesz a herceg a Demóna 2-ben

  2018. június 17., 15:09 Módosítva: 2018.06.19 10:50
  2

  A 2017-es díjkiosztószezon favoritjai közül én a Szólíts a nevedent és a Lady Birdöt láttam. Tegnap pedig a Netflixen szembejött egy Beach Rats című film, ami szintén 2017-es, és amiről az első tíz perc után egyértelmű volt, hogy olyan alkotásról van szó, ami mintha a fent említett két filmnek a hibridje lenne. A Szólíts a nevedenre abban hasonlít, hogy a főszereplője szintén egy hallgatag, karizmatikus, vékony, tizenéves srác, aki vele egykorú lányokkal és nála idősebb férfiakkal kavar.

  A Lady Birdre pedig abban, hogy jó.

  További hasonlóságok a Lady Bird és a Beach Rats között:

  • olyan érzelmeket ábrázolnak visszafogottan, mégis elsöprő erővel, amiket nemcsak filmszereplők éreznek, hanem élő emberek is;
  • lefegyverző őszinteséggel mutatják be azt, hogyan keresi az ember saját magát kamaszkorában a világ által felkínált szereplehetőségek között;
  • mindkettőt nő rendezte.

  A Beach Rats azonban egy nagyon sötét, szomorú, fülledt, rengeteg droghasználatot bemutató és helyenként pornográfba hajló film – talán ez utóbbi kettő miatt lehet, hogy a mozikban nem igazán aratott különösebb sikert, pedig nézzék csak, milyen gyönyörű a trailerje!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme a férfi, akit a nők 100%-a jobbra húz a Tinderen

  2018. június 13., 11:43 Módosítva: 2018.06.15 13:51
  12

  Rövid bevezető azon olvasóink kedvéért, akik nem ismerik behatóan a Tinder nevű társkereső app működését: ez az alkalmazás más társkeresők profiljait mutatja a júzernek, és ha nem tetszik az illető, akkor balra kell őt húzni, ha tetszik, akkor meg jobbra. Az alkalmazás a mi fotónkat is megmutatja a másik júzernek, és ha ő is jobbra húz bennünket, azaz mindketten tetszünk egymásnak, akkor az egy match, azaz találat, és a Tinder összeköt minket a potenciális romantikus partnerrel.

  Rövid bevezető azon olvasóink kedvéért, akik nem ismerik behatóan A nagy Ő című társkereső műsor működését: ez a reality borzasztóan régen indult, és úgy kezdődött The Bachelor néven, hogy egy csodás férfi kegyeiért vetélkedett egy csapat nő, akik közül a Nagy Ő minden adásban kiszórt kb. egyet, amíg a végén ki nem választotta igazi szerelmét a jelentkezők közül. A műsornak van meleg változata és fordított verziója is, ez utóbbi a The Bachelorette, amiben férfiak küzdenek egy álomnőnek kikiáltott nő kegyeiért. Ez utóbbiban szerepel most az alábbi férfi, Jordan Kimball, aki az egyik kérője az ügyeletes jócsajnak, alább rózsával a zsebében látható.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Átfestettem a hajam, és azonnal 500-600 ember kikövetett

  2018. június 11., 16:48 Módosítva: 2019.02.17 17:30
  143

  Sipka Dávid egy 23 éves, budapesti srác. Egyszer már szerepelt itt a Kockahas blogban, megmutattuk elképesztő átalakulását: egészen vékony fiú volt, de most már testépítő versenyre készül. Azóta újabb változás állt be az életében: Magyarországon kiugró mennyiségű követőt szerzett az Instagramon, ezért elmondhatja magáról, hogy influencernek, azaz véleményvezérnek számít. Amit ő posztol, az emberek tízezreit befolyásolhatja, és ez igen értékes a promóciós lehetőségeket kereső cégek számára. A Kockahas blog nem kifejezetten a mélyinterjúk otthona, de Sipka Dáviddal rendkívül érdekeset beszélgettünk, így most jó sok olvasnivalóval szolgálunk a fotók mellé.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Channing Tatum beugrott a Britain's Got Talentbe a vetkőzőműsorra

  2018. június 4., 14:24 Módosítva: 2018.06.06 11:37
  12

  A Magic Mike című 2012-es filmből valamiért lett második rész is, most pedig egy élő musicalprodukcióval folytatódik ez a sorozat, ami szerint egy vetkőző férfi csak akkor szexi, ha szőrtelen és akrobatikus mutatványokat mutat be. Azt már egy ideje lehet tudni, hogy Las Vegas után előkészületben van a Broadway-en a Magic Mike, de most a producer, és a mozifilmek főszereplője, Channing Tatum a Britain's Got Talentben erősítette meg, hogy Londonban is menni fog ez az előadás novembertől.

  Az alábbi videón lehet megtekinteni, hogy mire kell számítania a közönségnek, bár aki látta a két filmből bármelyiket, azt nagy meglepetés már nem érheti – legfeljebb akkor, ha felismeri az egyik vetkőzőművészben Lotan Cartert, akit a tavaly nyári brit Big Brotherből agresszív viselkedése miatt zártak ki. Ő látható 4:12-nél a műsorvezető Declan Donnelly mellett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Életem egyik legjobb döntése volt elhagyni szeretett kis országomat

  2018. május 31., 11:03 Módosítva: 2018.06.02 12:34
  416

  Ha az ember egy Kockahas című blogot szerkeszt, akkor elég gyakran megesik vele, hogy a világ különböző országaiból származó modellek Instagramjait böngészi. Ilyenkor elég nagy meglepetés, amikor az egzotikus tájakon tökéletes fizikumú modellről készült képek felett a bemutatkozásban azt olvassa az ember, hogy Made In Hungary.

  @finnbkk ins 👌🏽 for @coitusmagazine

  A post shared by Robert0x (@robert0x) on

  Hát mi így találtunk rá Barta Róbertre, amire mellesleg nem vagyunk büszkék, hiszen a WAM Models több modelljét is bemutattuk már ebben a blogban, szóval semmi mentségünk arra, hogy a szintén WAM-felfedezett Barta Róbert csak most kerül sorra. Az ő története ráadásul azért is különleges, mert ő nemcsak a munka kedvéért utazik néha egzotikus tájakra: 5 éve Sanghajban él. Úgy döntöttünk, hogy tovább nem lehet meg a Kockahas blog Barta Róbert nélkül, ezért küldtünk neki öt kérdést. A következő válaszokat kaptuk vissza.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha nem jön be a foci a bénázó liverpooli kapusnak, mindig ott a modellkarrier

  2018. május 29., 13:33 Módosítva: 2018.05.30 16:30
  46

  A múlt hétvégi BL-döntő sok Fontos Eseménye közül az egyik volt, hogy a Liverpool kapusa, Loris Karius két potyagólt is beengedett, ezért tudott nyerni az ellenfél Real Madrid. Kariust volt, aki fenyegette, más vigasztalta, ő maga pedig pityergett.

  Mi azért nem sírnánk túl sokáig a helyében. Megnéztük ugyanis a 24 éves, német futballista Instagramját, és egyértelműen megállapítottuk, hogy ha a foci nem jönne össze neki a jövőben, akkor még mindig ott egy garantáltan sikeres modellkarrier lehetősége.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kockahasrajongók, figyelem! Divathét volt Ausztráliában!

  2018. május 27., 08:49 Módosítva: 2018.05.29 11:44
  1

  A legutóbb Brazíliából mutattunk férfimodelleket, most Ausztrália következik. Sydney-ben divathét volt a múlt héten, és az a jó ebben a blogban, hogy nem kell úgy csinálnunk, mintha érdekelne minket a divat, hanem direkt azokat a manökeneket – csak a férfiakat – válogatjuk össze, akik alig viselnek valamit. Ha önt ez érdekli, akkor üdvözöljük önt rajongóink között és egyben jó szórakozást kívánunk a következő fotókhoz! Kérjük, alul ne felejtse el értékelni a látottakat!

  Szelfikvíz: modell vagy nem modell?

  2018. május 27., 08:46 Módosítva: 2018.05.29 07:41
  16

  A feltűnően jó megjelenésű férfiakra szokták mondani, hogy modellkülsejűek. Csakhogy nem mindenki modell, aki modellkülsejű, és nem minden modell modellkülsejű. Hogy első ránézésre mennyire nem szabad ítélkezni, azt most egy kvízzel próbáljuk bizonyítani.

  Ebben a játékban 12 fotót lát majd, az Instagramra posztolt 12 portréról/szelfiről van szó. Mindegyik férfiakat ábrázol, de ezeknek a férfiaknak csak a fele hivatásos modell, a többieknek valami más foglalkozása van, aminek a divathoz-szépséghez-jó külsőhöz semmi köze. Meg tudja állapítani egy-egy instagramos szelfi alapján, hogy egy hivatásos modellről van-e szó vagy nem?

  Hadd tegyük hozzá, hogy a hivatásos modellek mind szerepelnek a mérvadónak elfogadott models.com című oldalon a jelenleg legnépszerűbb, legkeresettebb, illetve legtöbbet kereső manökenek között. Azt hiszi, első ránézésre kiszúrja őket? Hát most kiderül!

  Vigyázzon, a játék időre megy! Ne gondolja túl, tippeljen az első benyomása alapján, a végén úgyis megmondjuk a helyes megfejtést!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Harry herceg besztof: összeszedtük a kedvenc fotóinkat

  2018. május 19., 07:22 Módosítva: 2018.05.21 14:37
  178

  A királyi esküvő alkalmából íme Harry herceg, amikor a legjóképűbb, legviccesebb, legmenőbb és leglazább volt.

  Hát innen örökölte Chris és Liam Hemsworth a kigyúrt testét

  2018. május 18., 11:21 Módosítva: 2018.05.20 10:20
  22

  Megannyiszor írtunk már Chris Hemsworth-ről, a pasiról, aki a Marvel-filmekben Thorként szerepel. Sőt, a dublőréről is írtunk, aki legalább akkora figura, mint maga a színész. Hemsworth magyar származású feleségéről is volt egy cikkünk, amikor megküzdött egy kígyóval. És természetesen a filmsztár tökéletes edzéstervét is megénekeltük.

  Aztán a szintén színész testvéréről is ejtettünk már pár szót. Már csak azért is, mert ő Miley Cyrus pasija. (Sőt, az is lehet, hogy már a férje, csak ezt még nem erősítették meg.) Az ifjabb Hemsworth magánéletéről elég keveset lehet tudni, de az biztos, hogy szeret szörfözni, illetve meztelen felső testtel szörfözni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gabriel Jesus csak a pólóját, ellenfele a komplett mezét levette

  2018. május 16., 16:16 Módosítva: 2018.05.17 16:32
  3

  A hétvégén volt egy futballmeccs a Manchester City és a Southampton nevű csapatok részvételével. Nagy megelégedéssel tapasztaltuk, hogy ezen az eseményen nemcsak Gabriel Jesus a Manchester Citytől tolta a szokásos gólörömös-pólólevevős jelenetet, hanem az ellenfél Southampton játékosa, Dušan Tadić még rá is tett egy lapáttal. A 29 éves, szerb származású futballista ugyanis a teljes mezét levette és a közönség tagjainak ajándékozta, ami után egy szál alsógatyácskában téblábolt tovább a pályán. Tekintse meg alább a fotókat!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön észreveszi a cápát ezen a képen?

  2018. május 16., 11:07 Módosítva: 2018.05.17 16:32
  22

  Elliot Sudal cápavadász egy majdnem 4 méteres, közel 230 kilós pörölycápát fogott ki az óceánból Floridában, május 6-án. Az állatot megjelölték, majd teljesen egészséges, mondhatni kivirult állapotban visszaengedték a vízbe. Az eset azért is rendkívüli, mert méretük ellenére a pörölycápák igazán sebezhető tagjai a cápatársadalomnak, oly mértékben, hogy számuk rohamosan, majdnem 80 százalékkal csökkent az elmúlt években. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagy Alekosz egy szál fecskében foglalja össze, mit levelezett Putyinnal

  2018. május 8., 14:42 Módosítva: 2018.05.10 09:26
  46

  Kezdjük úgy érezni, hogy Nagy Alekosz lassan eléri azt a bizonyos vékony, vörös határvonalat, amin túl az olyan videók, mint például az alábbi, már nem viccesek. A Való Világ című műsorral híressé vált sztár a legutóbb azt magyarázta, hogy neki köszönhető, hogy Észak- és Dél-Korea kapcsolata javul, az alábbi felvételhez pedig annyi kommentárt fűzött, hogy (sic)

  Putyinúrral való levelezésem, gondolati összegzése.

  És sajnos nem csak azt nem értjük, hogy ebbe a (fé)lmondatba Alekosz szerint minek kell vessző.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Látszik az, hogy mindenki full tele volt

  2018. május 8., 12:50 Módosítva: 2018.05.10 08:50
  8

  Ebben a posztban egy fél óra hosszúságú rövidfilmet ajánlunk az ön figyelmébe, alább az egész film megtekinthető. A főszereplője Németh Bálint testépítő, aki vidékről került fel Budapestre, de nemcsak emiatt lógott ki a sorból a fővárosi bodybuilderek közül, hanem azért is, mert mint mondja, soha nem szedett semmit. Így beszél arról a filmben, hogy mit tapasztalt a testépítőversenyen, ahol ha nem is mindenki, de sokan nyilvánvalóan használtak ezt-azt:

  Segédanyagokat nem használtam, ezt mind tisztán értem el, nem szedek semmit, nem szedtem semmit. Ha valaki szemügyre veszi a [versenyen készült] videókat, akkor látszik, hogy mindenki full tele volt. Biztos volt egy-kettő, aki nem, de igenis el lehet érni nagyon jó eredményt, ha rohadtul megdolgozol az egészért.

  Távolról sincs vége, olvasson még