horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Michael Douglas nagypapa lesz, ő a leendő apuka

augusztus 22., 09:26 Módosítva: 2017-08-30 17:31
10

Jöttek friss képek Cameron Douglasról, aki Manhattanben volt egyet futni, amikor arra vetődött egy fotós. Cameron Douglasról azt kell tudni, hogy egy kábítószeres ügy miatt négy évig volt börtönben, és tavaly ilyenkor szabadult, és hogy mindez azért érdekes, mert ő Michael Douglas legidősebb fia. 38 éves.

A Daily Mail azt írja továbbá, hogy Cameron Douglas és partnere, Viviane Thibes gyereket vár, ami azt jelenti, hogy a most 72 éves Michael Douglas végre nagypapa lesz. Az Oscar-díjas színész-legendának még él az édesapja, Kirk Douglas kereken 100 éves jelenleg, a születendő gyermek értelemszerűen egyben Kirk Douglas dédunokája is lesz.

De az egész családfáról most inkább nem raktunk össze fényképalbumot, ez a Kockahas blog, nézegessük csak a leendő apukát önmagában!

Távolról sincs vége, olvasson még

Őt profi úszónak néznénk, és profi is, csak nem úszó

augusztus 20., 18:41 Módosítva: 2017-08-22 09:35
4

Jenson Button Forma 1-es versenyző látható ebben a posztban a fotókon, aki nemrég még nyaralni volt a barátnőjével, de most edz egy kicsit Santa Monicában. Nem akarjuk azt a látszatot kelteni, hogy bármi fogalmunk lenne arról, hogy hogyan kell az autóversenyzésre edzeni, de azt nem gondoltuk volna, hogy úszás is része a dolognak.

Mindenesetre úgy néz ki, hogy Jenson Button elég profin tolja az úszást (is), a fizikumát bárki megirigyelheti, főleg ahhoz képest, hogy alapvetően ülősportot végez (haha). Klikkelje végig a képeket, aztán szavazzon legalul vérmérséklete szerint! Jenson Button 37 éves.

UPDATE: olvasónk figyelmeztetett minket, hogy Jenson Button szabadidejében triatlonozik, aminek az úszás is része. Döbbenet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Basszus, ez az egész sziget is az enyém lehetett volna

augusztus 18., 16:25 Módosítva: 2017-08-20 09:37
2

Nemrég mutattunk két szőke herceget, akik éppen egy kondiparkban edzettek. Ebben a posztban az ő édesapjukat mutatjuk, hivatalos nevén Pál koronaherceget. A görög királyi család jeles tagjáról van szó, de ez a Pál pechjére egy hónappal azután született, hogy édesapját puccsal elűzték a trónról. Ez volt 1967-ben, ami azt jelenti, hogy Pál koronaherceg kerek ötven éve él úgy, hogy igazából semmi esélye semmilyen trónra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még egy példa arra, hogy a full frontál meztelenkedés nem feltétlenül szexi

augusztus 17., 16:40 Módosítva: 2017-08-30 17:31
12

A Compagnie Thor nevű belga társulat egy olyan előadással hívta fel magára a figyelmet, aminek különlegessége, hogy a 11 táncos teljesen meztelenül adja elő. A performansz több, mint egy órás, és az a címe, hogy Anima Ardens, és természetesen nem azt szolgálja benne a meztelenség, hogy minél szexibb legyen a műsor. Az egésznek semmi köze az erotikához, amint arról a Sziget látogatói is meggyőződhettek, az Anima Ardens ugyanis látható volt most a legutóbbi fesztiválon.

Íme néhány kép, és igen, mindegyiken teljesen meztelen férfiak láthatók, szóval aki a munkahelyén open space-ből néz minket, annak nem nagyon tudjuk ajánlani most ezt a galériát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha a lányok járhatnak tangában...

augusztus 16., 17:10 Módosítva: 2017-08-18 10:00
5

Na most már lassan tényleg búcsúznunk kell a 25. Szigettől, de azért még a fesztivál hivatalos sajtófotóit csak átnéztük. Azt találtuk, hogy van közöttük egy csomó fantasztikus olyan kép, amik egyszerűen nem maradhatnak ki a Kockahas blogból, ezek láthatók alább. (Saját fotóinkat természetesen már mutattuk, itt újranézheti őket.)

A szemünk ezúttal a leginkább a következő képen akadt meg, amelyiken egy kicsit fel vannak cserélve a szerepek. Mert miközben a nők akár még edzeni is nekiláthatnak tangában, addig a férfiak rövid- és fürdőnadrágjai egyre hosszabbak. Ezzel szemben az alábbi párnál a lány van (valamivel) jobban felöltözve, a srácnak meg kint a fél feneke. Végülis miért ne? Ön mit gondol? A poszt legalján lehet szavazni ezúttal is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a 35 éves lengyel férfi azért sikeres az Instán, mert hatvannak néz ki

augusztus 16., 10:02 Módosítva: 2017-08-17 11:06
142

Állítása szerint, amióta öregebbnek tűnik, sokkal nagyobb az érdeklődés iránta a képmegosztón. Ezt pedig a 300 ezres rajongói bázisa igazolja.

Azért jöttünk pont a Szigetre, mert itt gyúrni is lehet

augusztus 15., 14:05 Módosítva: 2017-08-18 11:10
6

Régóta van kondipark a Szigeten, csak valamiért az utóbbi években elfelejtettük felkeresni. Na de idén megint arra vetődtünk, és fotót kértünk a környéken edző és/vagy lézengő srácoktól a Kockahas blog nézői számára.

És ha már szóba elegyedtünk a remek karban lévő fiatalokkal, megkérdeztük, hogyan megy az edzés másnaposan. Egybehangzóan azt mondták, hogy számukra egyáltalán nem probléma egész éjjel partizni, aztán másnap nap közben előtámolyogni a sátorból, majd délután elmenni edzeni egy kicsit.

FYI: a sporthelyszín valamiért este 7-kor bezár, ezért az esti/éjszakai edzés nem lehetséges a Szigeten. Ez azért kicsit szerencsétlen, mert a kánikulai napokon így érdemben csak egy-két órát lehet használni a 100%-ig árnyékmentes kondiparkot, feltéve, hogy még ezek a keménycsávók sem bírják a gyúrást negyven fokban, tűző napon.

Mindenesetre az egyik, teljes erőbedobással edző srác a következőt mondta:

Távolról sincs vége, olvasson még

Két hónap alatt ennyit változott a teste, vegán étrend mellett

augusztus 13., 09:53 Módosítva: 2017-08-14 16:00
80

Megint szembejött egy vegán testépítő, a korábbi német férfi után most egy amerikai illető, Miamiből. A sajtóközlemény szerint Matthew St. Claire-nek hívják, az Instagramján viszont az áll, hogy Matthew James, de a lényeg úgysem ez, hanem a tény, hogy ez a 26 éves fiatalember 111 kilósra hízott el, amikor úgy döntött, hogy életmódot vált, és ennek részeként vegán lesz. A fenti fotó azt mutatja, hogy intenzív edzés és állati eredetű étel fogyasztása nélkül mennyit változott a teste két hónap alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dolph Lundgren modellkedő lányával strandolt

augusztus 10., 11:04 Módosítva: 2017-11-08 09:12
6

Nem egy különösebb bréking, hogy Dolph Lundgren jól néz ki, mert tavaly ilyenkor is jöttek hasonló fotók, és akkor is rácsodálkoztunk, hogy mennyire remek karban van. Azóta csak egy év telt el, Lundgrent már csak egy év választja el a hatvantól, de persze ez egyáltalán nem látszik rajta.

Hogy mit számítanak a jó gének, az azon is látszik, hogy az akciósztár modell foglalkozású lányával strandolt. Ida Lundgren szintén nem előnytelen külsejű, mint az közismert. További jó hír, hogy a 21 éves lány nemcsak édesapjával strandolt, hanem édesanyja is jelen volt jó hangulatban annak ellenére, hogy a szülők jópár éve elváltak. Lapozgassa végig a képeket, szebb lesz a napja!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez lett a siófoki Muscle Beach legjobb fotója

augusztus 9., 16:35 Módosítva: 2017-08-11 09:24
16

2014-ben voltunk utoljára Siófokon a Muscle Beachen, de az eseményt nélkülünk is megrendezik, érthető okoknál fogva. Azért fotókat most is kaptunk az eseményről a Scitectől, akik az augusztus 4. és 6. között megtartott rendezvényt szponzorálták – és akik rengeteg testépítőt hívtak meg az izomstrandra. Köztük az alábbi képen látható Kathi Bélát, aki 1993. óta gyúr.

13 éves volt ekkor, szóval többé-kevésbé valami hasonló életkorban lehetett, mint az alábbi remek fotón a mellette álló kissrác. Hogy ez a fiú is a testépítésnek kívánja-e szentelni az életét, azt azért még van ideje eldönteni, egyelőre érdemes végigklikkelni a képsorozatot, hátha segít a döntésben!

Távolról sincs vége, olvasson még

23 kiló izmot szedett fel vegán étrend mellett

augusztus 4., 09:59 Módosítva: 2017-08-30 17:31
419

Ebben a posztban Ferdinand Beck fotóit nézheti meg, aki 24 éves és Berlinben él. Jóképű és feltűnően izmos, ami ugye nem túl meglepő olyasvalakivel kapcsolatban, aki a Kockahas blogban szerepel. Ferdinand Beckben az a különleges, hogy ő ezek mellé még vegán is.

Jó régen volt, hogy egyszer Kőbán Ritával beszélgettem erről a témáról: ő azt mondta, hogy nem feltétlenül mindenkinek jön be ez az étrend, de aki hús, illetve állati eredetű ételek nélkül étkezik, az is képes lehet csúcsteljesítményekre a sportban. Hát Ferdinand Beck egy újabb példa erre, azt mondja, három év alatt ment fel a testsúlya 67 kilóról 90-re. Klikkeljen alább a fotóra és nézze végig a képeit!

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismeri a hírességeket ebben a lángnyalós videóban?

augusztus 2., 15:46 Módosítva: 2017-08-04 08:43
5

Charli XCX az (I Don't Care) I Love It című slágerrel vált világhíressé, és ennek a posztnak az az apropója, hogy a 24 éves brit énekesnőnek van egy friss és új klipje. A címe:

Boys.

A videó rengeteg többé-kevésbé híres fiút (férfit) tartalmaz, ön felismeri őket? Alább lesz egy kis segítség.

Távolról sincs vége, olvasson még

A plusz izomzat csak többlet oxigénhiányt eredményez

augusztus 1., 07:07 Módosítva: 2017-11-12 09:14
106

Nézelődhetnétek itthon is többet!

– írta egy Velvetolvasó a Kockahas blognak, mellékelve az alábbi fotót.

A post shared by Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyit tud Miami, ha jó pasik kellenek

július 30., 14:08 Módosítva: 2017-07-31 14:42
6

Fürdőruhás divatnapok voltak megint Miamiban, ami remek alkalom arra, hogy összetrombitálják a környék összes kifutóképes testű férfiját. Természetesen Miami nem egy London, szóval itt csak a nagydarab és kigyúrt személyek jönnek szóba. Itt egy újabb remek alkalom, hogy ön elmerengjen azon, hogy az ön ízlése egybeesik-e a floridai modellválogatókon válogató divattervezők ízlésével. Alább több márka manökenjeit tekintheti meg, lapozza végig, aztán alul szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még

A képen látható férfi elvileg 50 éves elmúlt

július 28., 14:51 Módosítva: 2017-07-30 10:35
11

Több forrást is megnéztünk, nemcsak a Boredpanda állítja (vagy legalábbis hiszi el), hogy a következő férfi betöltötte az ötvenedik életévét. Kevésbé lepődnénk meg, ha mondjuk 20-nak mondaná magát ennek az Instagram-fióknak a tulajdonosa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Puff Daddy elég messze van már a kockahastól

július 26., 12:06 Módosítva: 2017-07-27 12:29
2

Alább a THE FACE nevű magazin egyik 1999-es címlapján látható, milyen formában volt Puff Daddy akkor, amikor még nem kezdte el változtatgatni a nevét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Na mi van, fiúk, begombolkozni ki fog?

július 25., 12:06 Módosítva: 2017-07-26 12:12
4
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kockahas

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A New York-i 2018-as tavasz-nyári férfidivathét fotói közül válogattuk ki az alábbiakat, amik így egymás mellé téve eléggé azt sugallják, hogy az amerikaiak szerint a begombolkozás teljesen kiment a divatból. (Feltéve persze, hogy egyáltalán benne volt valaha a divatban.)

Ha valakinek jó felsőteste van, mutogassa csak – ezt üzenik ezek a képek a kifutóról és az utcáról. És ha már mindenképpen hasat kell villantani, akkor esetleg tényleg szimpatikusabb lehet ez a megoldás, mint a haspóló, nem? Tetszik? Nem szereti a kigombolt inggel flangáló férfiakat? Szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Beugratós! Melyikük a színész, melyik a sportoló?

július 23., 15:18 Módosítva: 2017-07-24 16:41
21

Teljesen véletlenül került egymás mellé egy posztba ez a két férfi a Kockahas blogban, az egyikük sportoló, a másik színész. És ha már a sors így hozta, játsszunk velük egy kicsit! Mind a ketten meglehetősen ismert személyiségek, de azért nem vennénk rá mérget, hogy túl sok olvasónk lenne, aki mindkettejüket felismeri arcról. Ez pedig lehetőséget ad egy jó kis tippelős játékra. Ha ön tudja, hogy a két férfi közül legalább az egyik kicsoda, akkor már meg is van a megfejtés, de ha nem, próbálja meg a fotók alapján megtippelni:

melyikük a sportoló és melyikük a színész?

Nincs sok műugró, aki így teletetováltatná magát

július 22., 14:22 Módosítva: 2017-07-24 09:15
12

Ha balett-táncosból is van tetovált, nem csoda, hogy műugróból is van. De amikor megláttuk Matthieu Rosset fotóit a budapesti vizes vb anyagában, úgy éreztük, hogy ezt a Kockahas blog valamennyi nézőjének látnia kell: ilyen sűrűn tetovált műugró azért nem sok lehet a világon, őneki ráadásul a mellbimbójában is van ékszer. A francia sportoló a londoni olimpiára is kijutott, ezt a testéről is le lehet olvasni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kettejük közül csak az egyik srác híres. Rájön, melyik?

július 21., 10:12 Módosítva: 2017-07-23 11:52
4

A fenti borítóképen azt láthatja, hogy két fiatalember éppen futni van valahol Los Angelesben. Nem, nem önmagában az az érdekes benne, hogy mindketten elég jól fel vannak öltözve deréktól lefelé, deréktól felfelé viszont csupaszok, hanem természetesen azért fényképezte le őket a paparazzó, mert egyikük híres.

Mindketten szemlátomást nagyon jó karban vannak és ugyanolyan jóképű mindkét fiatalember. Ön felismeri/rájön, hogy melyikük a sztár?

Görgessen lejjebb, ha szabad a gazda!
Távolról sincs vége, olvasson még

Így instáznak Budapestről a vizes vb műugrói

július 20., 14:29 Módosítva: 2017-07-21 14:45
31

Tom Daley-ről nemrég szerepelt egy poszt a Kockahas blogban, dehát ő gyakori vendégünk, ezért remélhetőleg senki sem lepődik meg azon, hogy már megint felbukkan. Már csak azért sem, mert ő olyan szempontból is vendégünk jelenleg, hogy Budapesten tartózkodik éppen a vizes vb versenyzőjeként. Csinált egy szelfit nálunk is? Hát persze, hogy csinált.

A post shared by Tom Daley (@tomdaley1994) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Autentikus Aladdin nem mer borotválatlan felsőtesttel mutatkozni

július 18., 08:25 Módosítva: 2017-07-19 09:16
2

Élőszereplős film lesz a Disney 1992-es Aladdinjából, mert ha a Szépség és a szörnyetegről ennyire jól ment az új bőr lehúzása, akkor miért ne folytatnák a sort? Kell a pénz! (Az Aladdin után mellesleg Az oroszlánkirály következik időrendi sorrendben a Disney-kánonban, na abból tényleg érdekes lenne egy élőszereplős változat.)

Most jelentették be a szereposztást: az élőszereplős Aladdinban a dzsinnt Will Smith fogja játszani, hát nem egy hálás feladat azt elvállalni, amit a rajzfilmben Robin Williams (hangja) tett legendássá. Maga a címszereplő pedig egy viszonylag ismeretlen színészsrác lesz, Mena Massoud. Ha az Instagramja nem lenne, elég nehezen tudnánk róla képeket mutatni, az archívumunkban csak a fenti borítókép található róla 2015-ből!

A post shared by Mena Massoud (@menamassey) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Casey Affleck nagyot romantikázott a barátnőjével

július 17., 15:33 Módosítva: 2017-07-18 14:54
1

Az idei Oscar-gálán a legjobb színésznek járó díjat elnyerő Casey Affleck neve nem túl romantikus hírekkel fonódott össze, aminek fényében talán még érdekesebbek az alábbi képek. Ben Affleck 41 éves öccse ugyanis Rómában nyaralt a napokban, ahol annyira átadták magukat a romantikának Floriana Lima nevű barátnőjével, hogy volt parkban csókolózás, összekapaszkodva sétálás és fejnek a másik ölébe hajtása is!

Plusz ha ön valamiért kíváncsi volt Casey Affleck felsőtestére, most mindent megnézhet rendesen (kézlenyomatok vannak a hátára tetoválva!), mert a színész nem érezte úgy, hogy egy belvárosi parkban magán kéne tartania a pólót. Hogy tetszik? Legalul szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Haha, sujtásos dolmányban szexiznek a macsó párizsi modellek

július 16., 22:02 Módosítva: 2017-07-18 10:33
24

A párizsi haute couture-divathéten alapvetően női ruhákat mutatnak be, de azért vannak kivételek: például a Maison Anggy Haif nevű divatház. Az afrikai születésű tervezőnél a nők mellett férfiak is vonultak, és az alább videón is megtekinthető műsor olyan szempontból szintén két részre oszlik, hogy a ruhák egy részét szemlátomást az afrikai, a másik részét viszont a magyar népviselet, illetve a huszáregyenruha ihlette.

A kollekcióban remek sujtásos dolmányokat fedeztünk fel, de Párizsban nem szélsőséges politikai nézetekkel, hanem kigyúrt felsőtesttel rendelkező személyek hordanak ilyet a jelek szerint, több színben. Önnek melyik a kedvence? Ez a heti trend, nézzük a kínálatot, lehet szavazni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jaden Smith, gratulálunk a kockahashoz, de...

július 16., 09:16 Módosítva: 2017-07-17 10:48
4

Jaden Smith már felnőtt, vagy legalábbis nagykorú, július 8-án ugyanis már a 19-et is betöltötte. A születésnapja körüli időszakban elment egy Calabasas nevű településre is, azon belül egy fagyizóban találta meg őt a fotós. Illetve persze nem csak őt egyedül, hanem egy nagyobb társasággal volt a jelek szerint, köztük volt a húga, Willow Smith is, plusz a barátnője, bizonyos Odessa Adlon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon aranyos néni instruálta a testzsírtalan izommodelleket

július 15., 20:02 Módosítva: 2017-07-17 12:15
3

Két éve volt utoljára, hogy fotókat mutattunk a Parke & Ronan nevű márka bemutatójáról, pedig ők azóta is atombiztos precizitással hozzák a színvonalat, legalábbis ami az izmos-szálkás-jóképű modelleket illeti. Ahogy azt megszoktuk, a vonuló manökenek mellé vannak képek a színfalak mögül, illetve a próbáról is, ahol egy nagyon aranyos néni instruálta a modelleket, feltehetőleg azzal kapcsolatban, hogy ki hogyan mozogjon majd a kifutón. Nézze végig a képsorozatot, aztán ha van kedve, szóljon bele legalul a szavazásba ön is a véleményével!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudja, melyik focistának oroszlán az egész felsőteste?

július 14., 17:48 Módosítva: 2017-07-15 15:27
6

Felismeri a fenti fotórészletről, hogy melyik focistáról van szó? Annyi a képen is látszik, hogy az illetőnek rettentő látványos, egésztestes tetoválása van oroszlánnal és oroszlánkölyökkel, és a kompozíciót mellbimbópiercingek egészítik ki. Azt csak az alábbi képösszeállításban láthatja, hogy az illetőnek felesége és gyereke is van, a kislány neve van az oroszlán homloka fölé írva a focista mellkasán.

A helyszín megint Formentera egyik strandja, ahol a napokban fotózták le a családot, a fiatal apuka még csak 24 éves. Ha szabad a gazda, görgessen lejjebb és kattintson a képre!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne teljen strandoló Orlando Bloom nélkül ez a nyár se

július 13., 18:24 Módosítva: 2017-07-14 18:48
3

Egészen szép kis csapat gyűlt össze Malibun július 4-én, hogy megünnepeljék a függetlenség napját: az egyik vízparti luxusházban többek között Orlando Bloom, Tobey Maguire, Kevin Connolly, Scott Eastwood, Adrien Brody, Sean Penn és Leonardo DiCaprio múlatta az időt, amit tisztes távolságból megörökített egy fotós.  De természetesen nem ez volt Orlando Bloom egyetlen jelenése a szezonból, a kedvenc képeinket alább nézheti meg! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kockahas

· Jan 01, 1970 01:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Távolról sincs vége, olvasson még

Elég furákat csinál a medencében az Öngyilkos osztag sztárja a feleségével

július 11., 20:04 Módosítva: 2017-07-13 08:49
3

Joel Kinnaman ennek a posztnak a főszereplője. Egy 37 éves, Stockholmban született, szőke, izmos színészről van szó, aki egy amerikai sorozattal lett világhíres, és akit nem szabad összekevernünk Alexander Skarsgårddal. Kedves nézőink, fontos figyelmeztetés következik:

Joel Kinnaman és Alexander Skarsgård két külön személy.

Skarsgård kilétéről például a fenti linken lehet tájékozódni, Kinnaman viszont a House of Cards (Kártyavár) című sorozat nézőinek lehet ismerős, de legutóbb benne volt egy szuperhős-filmben is, sajna pont a kevésbé jól sikerült Öngyilkos osztagban. Most a feleségével nyaral Hawaii szigetén, és valószínűleg a pár nem tudta, hogy fényképezik őket, különben nem csinálták volna ezt a fura valamit, ami a fenti fotón, illetve az alábbi galériában látható. A tetovált asszony neve egyébként Cleo Wattenström, és azért néz így ki, mert tetolválóként dolgozik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csorgott a barnítófesték a bodyversenyzőkről a Soundon

július 10., 18:07 Módosítva: 2017-07-11 18:40
29

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a testépítők azért szokták magukat szőrteleníteni és barnítani, mert így jobban érvényesülnek a kidolgozott izmok a versenyeken. De ezzel együtt kétségtelen, hogy laikus szemmel kicsit bizarrnak tűnnek ezek a body-versenyek, és kicsit bizarr volt az a verseny is, amit a hagyományoknak megfelelően a Balaton Sound fesztiválon rendeztek meg.

Nem csak profik vállalták be a színpadot ezen az eseményen, hanem olyanok is voltak, akik ekkor léptek először zsűri és közönség elé. Tőlük külön elnézést kérünk, hogy már megint ilyen kritikusak vagyunk, és minden apró részletet észreveszünk, például azt, hogy a barnítóanyag csak úgy csorgott egy-egy versenyzőről, nyilván az izzadás miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még