horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Gabriel Jesus csak a pólóját, ellenfele a komplett mezét levette

2018. május 16., 16:16 Módosítva: 2018-05-17 16:32
3

A hétvégén volt egy futballmeccs a Manchester City és a Southampton nevű csapatok részvételével. Nagy megelégedéssel tapasztaltuk, hogy ezen az eseményen nemcsak Gabriel Jesus a Manchester Citytől tolta a szokásos gólörömös-pólólevevős jelenetet, hanem az ellenfél Southampton játékosa, Dušan Tadić még rá is tett egy lapáttal. A 29 éves, szerb származású futballista ugyanis a teljes mezét levette és a közönség tagjainak ajándékozta, ami után egy szál alsógatyácskában téblábolt tovább a pályán. Tekintse meg alább a fotókat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön észreveszi a cápát ezen a képen?

2018. május 16., 11:07 Módosítva: 2018-05-17 16:32
22

Elliot Sudal cápavadász egy majdnem 4 méteres, közel 230 kilós pörölycápát fogott ki az óceánból Floridában, május 6-án. Az állatot megjelölték, majd teljesen egészséges, mondhatni kivirult állapotban visszaengedték a vízbe. Az eset azért is rendkívüli, mert méretük ellenére a pörölycápák igazán sebezhető tagjai a cápatársadalomnak, oly mértékben, hogy számuk rohamosan, majdnem 80 százalékkal csökkent az elmúlt években. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagy Alekosz egy szál fecskében foglalja össze, mit levelezett Putyinnal

2018. május 8., 14:42 Módosítva: 2018-05-10 09:26
46

Kezdjük úgy érezni, hogy Nagy Alekosz lassan eléri azt a bizonyos vékony, vörös határvonalat, amin túl az olyan videók, mint például az alábbi, már nem viccesek. A Való Világ című műsorral híressé vált sztár a legutóbb azt magyarázta, hogy neki köszönhető, hogy Észak- és Dél-Korea kapcsolata javul, az alábbi felvételhez pedig annyi kommentárt fűzött, hogy (sic)

Putyinúrral való levelezésem, gondolati összegzése.

És sajnos nem csak azt nem értjük, hogy ebbe a (fé)lmondatba Alekosz szerint minek kell vessző.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Látszik az, hogy mindenki full tele volt

  2018. május 8., 12:50 Módosítva: 2018-05-10 08:50
  8

  Ebben a posztban egy fél óra hosszúságú rövidfilmet ajánlunk az ön figyelmébe, alább az egész film megtekinthető. A főszereplője Németh Bálint testépítő, aki vidékről került fel Budapestre, de nemcsak emiatt lógott ki a sorból a fővárosi bodybuilderek közül, hanem azért is, mert mint mondja, soha nem szedett semmit. Így beszél arról a filmben, hogy mit tapasztalt a testépítőversenyen, ahol ha nem is mindenki, de sokan nyilvánvalóan használtak ezt-azt:

  Segédanyagokat nem használtam, ezt mind tisztán értem el, nem szedek semmit, nem szedtem semmit. Ha valaki szemügyre veszi a [versenyen készült] videókat, akkor látszik, hogy mindenki full tele volt. Biztos volt egy-kettő, aki nem, de igenis el lehet érni nagyon jó eredményt, ha rohadtul megdolgozol az egészért.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a csapatnyi tökéletes brazil férfi azt szeretné, hogy ön megnézze őket fotón

  2018. május 3., 16:34 Módosítva: 2018-07-07 15:04
  15

  Mutattunk már egy adag fotót Sao Paulo divathetéről, most jöjjön még egy menet! Az Amir Slama-divatbemutatón pontosan az volt látható, amit az ember egy brazil férfibemutatótól elvár: mindenki egzotikus/különleges, kigyúrt/szálkás, roppant magabiztos, és mintha kicsattanna az egészségtől. Szóval ezek a fotók pont azt tudják, amire a Kockahas blogot sok évvel ezelőtt kitaláltuk, reméljük, élvezettel nézi majd végig a képeket ön is, hiszen ez a csapatnyi fiatalember pontosan azért gyűlt itt össze, hogy önt elkápráztassa. Sikerült? Legalul lehet szavazni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a DJ vette el Shanina Shaik modellfenomént

  2018. május 2., 10:27 Módosítva: 2018-05-03 12:59
  2

  Shanina Shaikkal kapcsolatban mindig megemlítjük, hogy Irinához semmi köze, csak névrokonok és mindketten modellek. Shanina Shaik 27 éves és Melbourne-ből kiindulva vált világhíres manökenné, itt például megnézheti munka közben. Az ausztrál modell azonban az alábbi képeken nem dolgozik, hanem pihen, és a mi még fontosabb: nem kollégái társaságában van, hanem újdonsült férjével múlatja az időt.

  Shaiknak a múlt szombaton volt az esküvője a Bahamákon a Page Six szerint, a férj pedig bizonyos DJ Ruckus, aki amellett, hogy DJ, azzal a szállal is kötődik a zeneiparhoz, hogy unokatestvére Lenny Kravitznek, aki azonban személyesen nem volt ott a lagzin. Az ifjú pár a fotók tanúsága szerint azóta már tovább is állt a Bahamákról Miamibe, mert Florida egyik strandján fotózták most őket. Shaikot láttuk már jópárszor, de DJ Ruckus még sosem szerepelt nálunk, hát most nézzük meg őt jól az alábbi fotósorozaton! Plusz akinek van véleménye DJ Ruckusról, kérjük, tegye azt közzé alább a szavazócsík használatával!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jennifer Lopez tánctanára beállt chippendale-nek

  2018. május 1., 14:04 Módosítva: 2018-05-02 14:23
  2

  Las Vegasban működik az eredeti/igazi Chippendales tánckar, akikről a férfivetkőzés műfaja világszerte ismert. A fokozatosan ruhátlanodó izommodellek közé néha beszáll egy-egy híresség is, Ian Ziering és Tyson Beckford után most Tony Dovolanin van a sor.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Milan egykori sztárja Miamiben nyaral modellfeleségével

  2018. május 1., 11:19 Módosítva: 2018-05-02 15:23
  5

  Ebben a posztban Paolo Maldinit ajánljuk az ön figyelmébe, aki most 49 éves, és 1985-től 2009-ig a Milan játékosa volt. Mutatunk egy képet róla az Instagramjáról, de talán érdekesebb lesz, amit egy paparazzó fotózott a napokban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezt az olasz rapalbum-borítót most csak úgy idetesszük

  2018. április 30., 14:30 Módosítva: 2018-05-02 08:39
  0

  Éppen Olaszországban voltam, amikor regisztráltam a Deezer nevű szolgáltatásra pár éve, és azóta is folyamatosan a Deezeren hallgatom a zenét. Olaszországba viszont már nem nagyon járok, pedig családi okokból illene (egy hétvégét voltam az elmúlt fél évben), az olasz nyelvű popzene ráadásul világéletemben irritált, de a Deezer azóta is bombáz a jobbnál jobb olasz ajánlatokkal, hogy nem akarom-e őket meghallgatni. Hát nem akarom, de mondjuk a Highsnob nevű rapelőadó albumborítója annyira megérintett, hogy úgy éreztem, ezt az élményt a Kockahas blog nézőivel is meg kell osztanom.

   Elég candykenes stílus, nem? Mindenesetre a Bipopular című album a múlt pénteken jelent meg, el tudjuk képzelni, hogy a keményvonalas Highsnob-rajongók az egész hosszú hétvégén mást se hallgatnak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kontextus nélkül ezt a képet könnyen félreértelmeztük volna

  2018. április 30., 13:21 Módosítva: 2018-05-01 16:10
  0

  A fenti borítókép kicsit olyan, mintha a két bús fiatalember valami szomorkás eseményen bánatában ölelkezne. Természetesen nem kell sokáig nézni, hogy egyértelmű legyen, hogy igazából nem erről van szó, de alább látható a jelenet egy másik szögből is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ha nem tud várni a fürdőgatyaszezonig, segítünk!

  2018. április 24., 14:44 Módosítva: 2018-04-26 08:02
  1

  Még egy kicsit odébb van a strandszezon, de szerencsére itt a Kockahas blog, hogy év közben is mutogasson fürdőnadrágos adoniszokat, ha éppen úgy adódik. Ma úgy adódott, mert Sao Paulóban divatbemutatót tartott az Agua de Coco nevű márka, és a műsorukban szerepelt néhány férfimodell is, akiknek a látványa remélhetőleg megörvendezteti majd a Kockahas blog törzsközönségét. Vagy legalábbis önt, kedves nézőnk, aki most ide kattintott. Nézze végig a képeket, aztán legalul szavazzon vérmérséklete szerint!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Robbie Williams mellkasán Robbie Williams-tetoválás van

  2018. április 19., 10:43 Módosítva: 2018-04-20 12:42
  1

  Robbie Williams felsőteste eddig így nézett ki:

  Robbie Williams azonban most a következőt posztolta az Instagramra.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Darren Criss a kockahasát és a körömlakkját villogtatta a Coachellán

  2018. április 15., 15:57 Módosítva: 2018-04-16 16:22
  2

  Darren Criss a Glee című musicalsorozattal lett híres, és most benne volt a Glee készítőinek új sorozatában is, az American Crime Story második évadában, amely a Gianni Versacét meggyilkoló Andrew Cunanan életét dolgozta fel. A sorozat hatalmas kritikai sikert aratott, a nézettsége azonban markánsan elmaradt az előző, OJ Simpsonnal foglalkozó évadhoz képest, Criss mindenesetre ezen a hétvégén szemlátomást nem a munkával foglalkozott, hanem elment ejtőzni egyet a Coachella fesztiválra.

  A sorozatban úgyis csomót lehetett látni a testét, amint azt a fenti részlet is jól példázza, hát akkor most a fesztiválon minek takargatta volna magát, ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe az alábbi képeket. Sőt, legalul szavazni is lehet! Tetszettek a fotók? Nem tetszettek? Mondja meg egy kattintással!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a modell egy időben Miranda Kerr pasija volt

  2018. április 14., 11:52 Módosítva: 2018-04-15 15:04
  2

  Miranda Kerr most terhes, de Ausztráliában egy fotós megtalálta az egyik exét, nem Orlando Bloomot, hanem Jay Lyont. A most 33 éves fiatalember onnan lett ismert, hogy annak idején szerepelt a The Hills című realityben, aminek Kristin Cavallari, valamint Heidi Montag és Spencer Pratt is köszönheti a hírnevet. Lyon eredeti szakmája azonban a modellkedés volt, és talán nem túlzás azt mondani, hogy a manökenévek óta sem csúnyult meg egyáltalán. Önnek bejön? Legalul lehet szavazni!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megnősült Hollywood egyetlen biszexuális férfiszínésze

  2018. április 10., 17:03 Módosítva: 2018-04-12 08:01
  2

  Nico Tortorellát a legnagyobb jóindulattal sem lehetne az A-listás hollywoodi színészek közé sorolni, de benne volt például a Sikoly 4-ben, 2015. óta pedig a Younger című sorozat sztárja. Az, hogy ilyen karriert tudhat maga mögött, már csak azért is figyelemre méltó, mert nyíltan biszexuális, és ezzel saját számvetése szerint az egyetlen ilyen férfi jelenleg Hollywoodban. Itt meg lehet vele hallgatni-nézni egy nagyon hosszú, de nagyon érdekes interjút, amiben többek között azt mondja, hogy saját magán kívül még egy biszexuális személyt tud említeni, Anna Paquin színésznőt.

  Tortorella 2007. óta ismeri Bethany C. Meyerst, és ami először barátságnak indult, az mostanra oda jutott, hogy március 17-én közzétették, hogy összeházasodtak. A them.us nevű oldalon lehet erről elolvasni a gondolataikat, plusz fotók is vannak – elég egyénien oldották meg Tortorelláék az esküvői ruhák kérdését.

  De mi is összeszedtük a saját képsorozatunkat Tortorelláról, ami jól mutatja, hogy a 29 éves színész aktívan részt vesz az LMBT-közösség életében, a fenti borítóképen például egy transznemű modellel látható, de Gus Kenworthyvel szintén fényképezkedett a RuPaul's Drag Race legfrissebb évadának bemutatóján. Tette ezt már csak azért is, mert vendégzsűritagként szerepelt a travivetélkedő legutóbbi adásában.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a fotós annyira berlini, hogy a szexi képei is komorak

  2018. április 7., 15:28 Módosítva: 2018-09-25 16:58
  2

  Rég csináltunk ilyet utoljára, de most egy fotóst szeretnénk az ön figyelmébe ajánlani. Florian Hetznek hívják az illetőt, és bár dél-Németországban született, berlini lakosként vált ismertté a fényképeiről. Férfiakat fotóz, és valamennyi képe egyszerre szexi és Berlin hírnevének megfelelően komor-sejtelmes-vad. Mutatunk néhány példát, kezdjük például ezzel a harapásnyommal.

  A post shared by Florian Hetz (@florian.hetz) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kiállításmegnyitókra mi ennél több ruhát szoktunk felvenni

  2018. április 6., 11:37 Módosítva: 2018-04-07 16:33
  2

  Brazil festők képeiből nyílt kiállítás tegnap Londonban, és ebből az alkalomból szerveztek egy olyan eseményt, ami segíthet abban, hogy a képző- és táncművészet világát kicsit közelebb vigyék a nagyközönséghez. Meghívták ugyanis a brit királyi balett egyik táncosát, aki brazil származású, és akit Thiago Soaresnek hívnak. A fantasztikus fizikumú fiatalember mindössze egy rövidnadrágot viselve táncolta körbe a kiállítóteret. Az erről készült fotók egyrészt látványosak, másrészt az alábbi képre kattintva megtekinthetők, harmadrészt szavazni is lehet róluk a poszt legalján látható szavazócsíkkal.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A cisztás fibrózisos Thornak azt mondják, 41 éves koráig fog élni

  2018. április 4., 16:38 Módosítva: 2018-04-06 12:51
  67

  Ben Mudge Észak-Írországban él, 27 éves és cisztás fibrózisban szenved. Ez a veleszületett genetikai betegség elsősorban a tüdővel kapcsolatosan okoz tüneteket, de általában érinti a hasnyálmirigy és a mellékherék működését is. A Wikipédián az olvasható, hogy a cisztás fibrózissal születettek átlagosan 42-50 éves korukig élnek, de maga Mudge azt mondja az alábbi videón, hogy neki azt jelezték előre, hogy kb. 41 éves koráig fog élni – és hogy akárhol van, akármit csinál, ez a gondolat folyamatosan ott motoszkál a fejében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyformára gyúrták magukat ezek a brazil fitneszikrek

  2018. április 1., 13:19 Módosítva: 2018-04-03 08:05
  4

  Ebben a posztban megint egy ikerpárt mutatunk, megint dél-Amerikából. A Costa Rica-i Castillo-ikrek után most jöjjenek a Bittar-ikrek Brazíliából! Nem fogjuk túlragozni, ezeket lehet tudni róluk:

  • 25 évesek;
  • kamaszkoruk óta együtt gyúrnak;
  • csak a fotóik alapján teljesen megkülönböztethetetlenek egymástól;
  • mindenesetre egyikük keresztneve Luís, a másikuké Vinícius;
  • foglalkozásukat tekintve személyi edzők; és
  • azért fitneszmodellkednek is, ha alkalmuk nyílik rá.

  Alább egy sorozatnyi fotót megnézhet róluk, és a képekről kiderül, hogy már 18 évesen se voltak éppen satnyák, de azóta még jobban rágyúrtak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lapozgató: Gyurta Dániel 2004-től a visszavonulásig

  2018. március 28., 12:16 Módosítva: 2018-03-29 16:11
  1

  Az úszó 15 éves volt, amikor sztár lett belőle, összeszedtük 14 éves pályája legjobb, legemlékezetesebb képeit.

  Legeltesse a szemét Jamaica könnyűatlétáin!

  2018. március 25., 15:12 Módosítva: 2018-11-23 09:18
  5

  Ausztráliából gyakran érkeznek fotók futballisták és rögbisek edzéseiről, de most egy másik típusú fizikumhoz van szerencsénk: rövidtávfutókhoz. Ráadásul hiába volt Ausztráliában ez az edzőtábor, ezek a sportolók Jamaicából érkeztek, és ha már ott voltak, tartottak egy sajtókonferenciát, ahol biztosan elképesztően fontos és lebilincselően érdekes dolgok hangzottak el, de mi inkább maradunk a képanyagnál. Szóval ha van fél perc szabadideje, klikkelje végig ezt a képsorozatot, aztán egy további kattintással alul mondjon véleményt a látottakról!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Na, ön szerint leveszik ezeket a szép fehér jelmezeket?

  2018. március 24., 14:06 Módosítva: 2018-03-25 13:47
  1

  A Dancing on Ice egy olyan brit reality, amiben műkorcsolyázó nem tudó celebeknek kell jégtáncolniuk. A legutóbbi évadnak most lett vége, és a szezon frissen beletanult és profi jégtáncosai most turnéra indulnak Nagy-Britannia-szerte. Ebből az alkalomból volt egy promófotózás, ahol a szereplőgárda férfitagjai szép fehér egyenruhában jelentek meg. Ön szerint levették az ingeiket?

  Nem akarunk sokkolni senkit, de le.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy 2Eros nevű márka ikermodellekkel promóz

  2018. március 19., 16:31 Módosítva: 2018-03-21 08:38
  5

  Ebben a posztban egy adag divatbemutatós fotóval jelentkezünk, ezúttal obszcén tetoválás nélkül, de egy ikerpárral. A Los Angeles-i divathéten volt a 2Eros nevű márka bemutatója, fent a borítóképen a tervező, Jason Hoeung látható a két testvér között. Costa Rica-i származásúak és úgy hívják őket, hogy Douglas és Esteban Castillo – ezeket a fontos információkat az Instagramjukról szereztük be, ahol az is kiderül, hogy a fiúk nagyon jól tudnak egyszerre mozogni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Cristiano Ronaldo megint szexi testével és cuki gyerekével reklámoz

  2018. március 15., 10:00 Módosítva: 2018-03-16 13:58
  2

  Az egészen biztos, hogy a pénzre már nem lehet különösebben nagy szüksége Cristiano Ronaldónak. De akkor vajon mi motiválja a világ egyik leghíresebb futballistáját arra, hogy ruha- és fehérneműkereskedelemmel gyarapítsa a vagyonát, és hogy a cuccok értékesítéséhez nemhogy saját testét, de még a gyerekét is felhasználja? Hát valószínűleg az motiválja, hogy menőnek találja mindezt, hiszen David Beckham óta menő dolog egy futballistának alsógatyamodellkedni. Valamiért azért nem mindenben követi Cristiano Ronaldo David Beckhamet, aki a gyerekeit mindig is kihagyta a bizniszből.

  Sok újdonságot nem tartalmaz ez a legfrissebb képsorozat a CR7 márkáról, csak annyit, hogy alsógatyákon kívül most már ruhák is vannak a kollekcióban. Ezeket sajna értelemszerűen nem lehet meztelenkedve reklámozni – talán pont ezért volt szükség a gyerekre, hogy ha már a szexi felé nem lehet elvinni a dolgot, akkor legalább a cukiságfaktor meglegyen. Alább végignézheti a kampány képeit, még alább pedig szavazhat is róla. Akinek van véleménye, mondja meg!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyszerű hokis volt, most instasármőr híres és dögös feleséggel

  2018. március 12., 07:01 Módosítva: 2018-11-23 09:18
  12

  Ebben a posztban egy Brooks Laich nevű férfit mutatunk be önnek, akit a Velvetből onnan ismerhet, hogy a 34 éves kanadai férfi Julianne Hough táncos-színésznő férje. 2014 elején jelentették be a kapcsolatukat hivatalosan, az esküvő idén tavasszal volt. Ha ön sportrajongó, akkor azonban onnan is ismerős lehet ez a fiatalember, hogy Brooks Laich sikeres kanadai jégkorongozó, az Ottawa Senatorsban kezdett, de a Los Angeles Kingsben játszott a legtöbbet pályafutása során. A 34 éves sportoló az utóbbi időben egyre többször vállal celebes felkéréséket híres neje oldalán, az alábbi fotóösszeállításban ilyen alkalmakról is láthat képeket.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagyon komoly lett a farizma ennek a testépítőnek

  2018. március 8., 12:11 Módosítva: 2018-03-09 12:14
  1

  Ebben a posztban bizonyos Will Andrews fotóit lehet megnézni, aki egy 22 éves fiatalember. A sztorija valószínűleg nem fogja kettétörni az internetet, de a fényképei annál látványosabbak. A fiatalember élettörténete annyi, hogy már 13 éves korában konditerembe járt, 15 éves korától kezdve emelt súlyt, idő közben beállt a hadseregbe is, de most már átnyergelt a testépítésre.

  Közöltünk már egy pár bodybuildinges fotósorozatot ebben a blogban az évek során, de nem rémlik, hogy ilyen komoly farizmot valaha is láttunk volna. És figyelemre méltók ezek a képek már csak azért is, mert a testépítők általában lebarnítva pózolnak, Andrewst viszont a maga fehérségében lehet megcsodálni ezen a képen. Hogy tetszik? Legalul szavazhat ezúttal is, csak egyetlen klikk!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kvíz: találja ki az izomzatból a sportágat!

  2018. március 4., 09:06 Módosítva: 2018-11-23 09:19
  65

  Nem sok kvíz volt eddig a Kockahas blogban az évek során: összesen kettő, egy filmes és egy általános műveltségi. De most készítettünk egy újat, egy őszi a posztunknak a sikerén felbuzdulva, amiben úgy mutattunk be egy sportolót az Instagramján keresztül, hogy csak a poszt legalján árultuk el végül, hogy mit sportol a fiatalember.

  Ehhez a mai kvízhez összeválogattunk 11 nemzetközi sportolót, akiket ön arcról feltehetőleg nem fog felismerni. Nem baj, nem is az lesz a kérdés, hogy kik ők. Mindegyikük Instagramjáról kiválasztottunk egy-egy olyan fotót, amin rendesen látszik, hogy milyen fizikummal rendelkeznek, de úgy egyébként nincs konkrét utalás a sportágjukra. A feladat az, hogy össze kell párosítani a sportolókat az általuk professzionális szinten űzött sporttal, hiszen mindegyik sport másmilyen testet kíván meg, másmilyen fizikumot alakít ki, nyilván tök máshogy néz ki egy maratonfutó és máshogy egy testépítő.

  Szóval az a feladat, hogy tippelje meg egy-egy fotó alapján, hogy ezeknek a férfiaknak melyik sport csinált ilyen izomzatot! Persze ha ön felismeri egyik-másik sportolót, és arcról megmondja, hogy milyen sportot űznek, akkor önnek még könnyebb dolga van, de természetesen a kvíz végén megmutatjuk majd minden esetben, hogy kiről van szó pontosan, szóval a játék befejeztekor mindent elárulunk majd.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Miért kellett eddig eltitkolni, hogy Gwyneth Paltrow vőlegénye ennyire jól néz ki ruha nélkül?

  2018. március 2., 12:24 Módosítva: 2018-03-04 09:33
  3

  Két éve már, hogy Gwyneth Paltrow-t titokban eljegyezte a pasija, Brad Falchuk. Ugyan erről először csak egy közeli barát tájékoztatta a nyilvánosságot, szerencsére a színésznő nem sokkal később a saját magazinjában is bejelentette ugyanezt. Szóval ha ön még abban a tudatban élt, hogy Paltrow még mindig Chris Martin felesége, akkor ki kell ábrándítanunk, ugyanis ők már 2016-ban elváltak. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem rémlik, hogy láttunk volna már ennyire obszcén tetoválást divatbemutatón

  2018. február 28., 16:47 Módosítva: 2018-04-26 14:27
  15

  Még a londoni divathétről való az alábbi két kép, a VIN + OMI nevű márka bemutatójában szereplő két férfimodellről van szó. A két fiatalember külseje már első blikkre is mellbevágó volt nekünk, pedig láttunk már egyet és mást. Na de aztán megnéztük közelebbről a valószínűleg mellkasi műtéten átesett manöken tetoválásait...

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A legjobb brit férfielőadó jól elázott az élő műsorban

  2018. február 28., 10:53 Módosítva: 2018-03-01 14:59
  0

  Ebben a posztban Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr-t mutatjuk be önnek. Nem cseng ismerősen ez a frappáns név? Talán azért nem, mert a fiatalember a Stormzy művésznevet használja inkább. 24 éves, Londonban született, és a grime nevű rapműfaj leghíresebb művelőjévé nőtte ki magát az utóbbi hónapokban. Ránézésre nem különbözik különösebben az USA rappereitől, de ha az ember kicsit koncentrál arra, ahogy Stormzy mondja a szöveget, elég szórakoztató megfigyelni, hogy mennyire nagyon brit az, ahogy ez a fiatalember beszél: az alábbi keménycsávós rapben még a „telly” szó is elhangzik, ami a tévékészülék nagyon brit, nagyon nem macsó becézése.

  Távolról sincs vége, olvasson még