horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Az ember, akinek szélesebb a nyaka, mint a feje

2015. június 6., 09:18 Módosítva: 2015-06-06 20:53
71

Azokat a napokat, amikor semmilyen olyan bréking nincs, mint mondjuk egy bizarr divatbemutató, egy strandoló vagy saját farkát zuhanyozó celeb vagy éppen egy testépítőverseny valami egzotikus országban, arra használjuk fel, hogy minden apropó nélkül régi és/vagy új fotókat mutassunk egy-egy olyan férfiról, akivel kapcsolatban éppen nincs semmi aktuális. A mai ez egy ilyen nap, úgyhogy alább 25 fotót talál Henry Rollins amerikai rockerről, akit már csak testfelépítése alapján is kilóg a tömegből.

Egy nagyon kemény és karizmatikus rocksztárról van szó, aki hatalmas komolysággal és erőbedobással áll hozzá mindenhez, még a stand up comedyhez is, ugyanis az utóbbi időben ezt a műfajt is műveli. De persze ebben a posztban nem kell hallgatni semmit, csak nézni kell, meg persze szavazni nedves-száraz viszonylatban, legalul! Henry Rollins 54 éves.

Nézze meg az izomtorony Mr. Afganisztánt!

2015. június 5., 08:06 Módosítva: 2015-06-06 12:40
5

Fontos hírünk van: megválasztották Mr. Afganisztánt! Azonban nem egy szépségversenyről van szó, hanem egy bodybajnokságról, azaz itt elsősorban az izmokról volt szó, nem a tökéletes és természetes arányokról. Mindig érdekes különböző országok testépítőit látni, legutóbb Koreát mutattuk, de öt éve már tudósítottunk egyszer Kabulból. Idén az afgán fővárosban egy amputált lábú férfi is versenyzett, szerencsére ilyet is egyre többször látunk. A képösszeállításban a győztest is megnézheti, a poszt legalján pedig ott a szokásos szavazócsík, ne hagyja parlagon!

Hűha, befeszített a cipő- és táskakommandó

2015. június 4., 10:43 Módosítva: 2015-06-05 11:53
36

Nem ez az első eset, hogy egy divattervező félelmetes vagy riasztó modelleket küld fel a kifutóra annak ellenére, hogy elvileg egy divatbemutatónak nem éppen az a célja, hogy szorongást vagy rettegést váltson ki a nézőből. De most volt a University of Northampton végzős hallgatóinak divatbemutató-sorozata, és a héten ezek a kommandósnak/terroristának öltöztetett manökenek is megjelentek a kifutón, Daniyal Khan tervező ötlete alapján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zajlik az élet a Gabbana-luxushajón

2015. június 3., 10:14 Módosítva: 2015-06-04 10:36
20

Tegnap két nyaraló hírességet is mutattunk két posztban, ma egy posztban mutatunk egy nyaraló hírességet és egy nyaraló nemhírességet, aki viszont a hírességgel viszonylag közeli viszonyban lehet – a képeken legalábbis eléggé úgy tűnik. Stefano Gabbanáról van szó, aki a Dolce & Gabbana tervezőpáros fiatalabb, északibb születésű és kevésbé kopasz tagja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ronaldo külön sótlanítja a farkát

2015. június 2., 16:24 Módosítva: 2015-06-03 21:20
20

Cristiano Ronaldo, amikor nem focizik és nem is modellkedik, néha elugrik valami egzotikus helyre lazítani egyet a haverokkal. Az alább megtekinthető, frissen érkezett fotókból úgy tűnik, hogy egy újabb ilyen csajtalan vakáción van éppen, bár egy paparazzó ide is utánament, ráadásul sikerült néhány elég jó pillanatot elkapnia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vicces is, izmos is, a barátnője se ronda

2015. június 2., 11:11 Módosítva: 2015-06-03 09:04
1

A mai posztban Adam DeVine-t mutatjuk be önnek. A fiatalembernek azért mentek utána a fotósok Hawaii-on nyaralás közben, mert bár nálunk nem túl ismert, azért humoristaként és színészként bizonyos hírnévre tett szert Amerikában, ráadásul a barátnője, Chloe Bridges is sorozatszínésznő (a Pretty Little Liarsben látható ő).

Ön esetleg a Comedy Central Workaholics című sorozatából emlékezhet DeVine-ra, vagy a Tökéletes hang című filmekből – ha ezeket nem látta, akkor kénytelen lesz látatlanban elhinni nekünk, hogy Adam DeVine nagyon vicces. Azt, hogy mennyire izmos és hogy mennyire csinos a csaja, azt viszont nem kell elképzelni, az alábbi fotókon jól meg lehet nézni, klikkeljen! Véleményét a szokásos szavazócsíkkal mondhatja el a poszt legalján. Adam DeVine 31 éves.

A hónap legvéresebb UFC-meccsei 20 képben

2015. június 1., 09:42 Módosítva: 2015-06-01 17:35
4

Két hónappal ezelőtt készítettünk utoljára összeállítást ketrecharcos fotókból, ami azt jelenti, hogy ma eljött az ideje egy újabbnak – remélhetőleg mindenki kiheverte az előzőt. Az Ultimate Fighting Championship a legnagyobb világszervezete ennek a horrorshowműsorba hajló sportnak, és az alább megtekinthető fotók mind egy-egy UFC-meccsen készültek május hónapban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Együtt gyúrnak, de egymás ellen küzdenek a magyar szépfiúk

2015. május 31., 09:25 Módosítva: 2015-06-01 09:45
111

Vigh Domonkos és Zákányi Zoltán kollégák, barátok, edzőtársak, de fitneszversenyen egymás ellen küzdenek majd.

A pöcsével kampányol egy dán politikus

2015. május 30., 09:34 Módosítva: 2015-05-31 10:22
14

Dániában június közepén tartják az országgyűlési választásokat, ekkor fog kiderülni, hogy a jobbközép pártok le tudják-e váltani a most kornányzó, balközép pártok alkotta koalíciót. A verseny elég szoros, a kampányidőszak pedig nagyon rövid, mindössze 23 napjuk van a pártoknak arra, hogy megmozgassák a híveiket.

A csatába tényleg nincs komolyabb beleszólásuk a kis pártoknak, ahogy az egyéni jelölteknek, így John Erik Wagnernek sem. Ennek ellenére Wagner lett a legfelkapottabb politikus minden miniszterelnök-jelölt közül az erős kampányplakátjainak köszönhetően.

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfiak nagyon rákaptak a kisgatyás fotókra

2015. május 29., 09:02 Módosítva: 2015-05-29 19:44
4

A Buzzfeed fedezte fel a férfiak viszonylag új hobbiját

az alsógatyában való fényképezkedést.

A dolognak csak egy szabálya van, Instagramon használja a #manties hashtaget, vagyis a férfi és a bugyi szóösszetételét! Vagy keressen rá erre! Elég bizarr képek is születtek, a viccestől az egészen ízléstelenig. Utóbbit csak erős idegzetűeknek ajánljuk

De jöjjenek a szalonképesek

#goodmorning #kissmyass #manties

A photo posted by Camilo Perilla  (@camilooperillaa) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért ezeknek a kockáknak is van némi közük a svéd győzelemhez

2015. május 28., 08:58 Módosítva: 2015-05-29 13:34
33

A svéd Måns Zelmerlöw nyerte idén az Eurovíziót, az egyik olyan produkcióval, ami talán két percnél tovább maradt meg az emberben. A másik ok viszont egyértelműen Zelmerlöw maga, és az ő feje, teste, mindene. Ideje, hogy közelebbről megnézzük a 28 éves énekes felsőtestét!

A címlapon ilyen 

Zelmerlöw a Heroes c. számmal nyert, megelőzve az oroszokat.

Nytt nummer av Café ute nu! • 24 sidor träning.• Stor intervju med Shellback – Max Martins arvtagare träder fram.• 44 dygn som fånge i krigets Syrien.

Posted by Café on 2015. március 17.

Nemcsak a számnak, meg a háttérben repkedő kisembernek köszönheti az első helyet, ez elég egyértelmű.

Älskar operahuset i Sydney!

Posted by Måns Zelmerlöw on 2015. január 21.

Edzés közben. 

Jobba Mello-triceps. Viktigt. #melfest #lapt

Posted by Måns Zelmerlöw on 2015. január 13.

Ha nem látta volna, íme a Heroes: 

A Barátok közt Ádámjának brutáljó felsőteste van

2015. május 27., 10:07 Módosítva: 2015-05-28 10:54
230

Nemcsak a homoszexuális Tóbiást játszó Józan Lászlónak van eszméletlen felsőteste a Barátok köztben: a sorozat Ádámja, vagyis Solti Ádám sem szégyenkezhet. A színész  a Facebookon tette közzé a kockahasáról készült képeket, amihez a következőket fűzte: 

"Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy soha nem lehet kockás hasam mert nem vagyok olyan alkat. Elég önfejű típus vagyok és nem hagytam magam, kitartóan edzettem továbbra is és szerintem alakul az eredménye. Nagyon köszönöm azoknak akik támogattak és azoknak talán még inkább akik nem. Ők adták a legtöbb motivációt" - írta Solti, de lássuk, miről is beszél: 

Távolról sincs vége, olvasson még

D kategóriás celeb hínárral dobálta meg a fotósokat

2015. május 26., 10:31 Módosítva: 2015-05-27 09:43
4

Ön tudta, hogy a Törtetők (Entourage) című sorozatból mozifilm készül? Valószínűleg nem, úgyhogy jól jött a június elején bemutatandó vígjátéknak, hogy az egyik főszereplője, Adrian Grenier éppen Miamiben nyaralt a múlt héten, és hogy végig fotózták őt a paparazzók. Még jobban jött, hogy a kb. D kategóriás celebnek számító színész maga is tett róla, hogy legyen mit fényképezni: sok szimpla strandolós kép után egyszer csak hínárral dobálta meg a fotósokat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Régen azt mondták volna rá, hadirokkant

2015. május 25., 08:58 Módosítva: 2015-05-26 11:39
25

Még mindig az amerikai Dancing With the Stars celebes-táncos vetélkendőreality huszadik évadát fejjük érdekességekért, mert szeretnénk még egy külön posztot a harmadik helyezettnek: Noah Gallowaynek. Ő a Randiblogban szóba került már egyszer, ugyanis élő adásban kérte meg barátnője kezét – hát most jöjjön róla néhány további érdekesség és főleg fotó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a magyar kedvenc eurovíziós srác félmeztelen klipje

2015. május 24., 08:57 Módosítva: 2015-05-24 13:35
1

Ma megint egy olyan poszt következik, amiben három olyan videót mutatunk, amiknek semmi köze egymáshoz – a férfivetkőzést leszámítva természetesen. Az első klip a tegnapi Eurovíziós Dalfesztiválhoz kapcsolódik, a belga dal kettes számú hivatalos videóját lehet fent megnézni. A Rhythm Inside első számú klipe normális hosszúságú és koncepciójú, mondjuk abban is van egy izompacsirta, de egyébként semmi különös.

Ebben az újabb, fent látható videóban viszont Loïc Nottet megmutatja, hogy miért mondja magáról, hogy elsősorban táncos, és csak másodsorban énekes. Mindezt persze félmeztelenül mutatja meg, a 10 perces kisfilm fókuszpontjában. A magyar közönségnek egyébként szombat este ez a szám tetszett a legjobban az egész eurovíziós mezőnyből: a hazai nézők Loïc Nottetnek adták a legtöbb pontot, de a 19 éves fiatalember az összesítésben így is csak negyedik lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan, mint a chippendale, csak jó pasikkal

2015. május 23., 08:06 Módosítva: 2015-05-24 09:37
19

Ilyen sokadik évad ritkán szokott ekkorát durranni: már a huszadik szezont nyomták le a Dancing With the Starsból Amerikában, és nem győzünk eleget írni róla. Ez a Szombat esti láz nevű celebes-táncos showműsor, és egyszer már mutattuk, hogy milyen férfiak voltak benne a hivatásos táncosok, de most megmutatjuk még egyszer. Hogy miért? Indoklás helyett inkább felkérjük, kattintson a képre és nézze meg az összes fotót, mert egy közös számban az összes férfi együtt nyomta, félmeztelenül. Olyan, mint a chippendale, csak jó pasikkal. Legalul lehet szavazni, nehogy elfeledkezzen róla!

Hoppá, Neville Longbottom egész kigyúrta magát!

2015. május 22., 07:29 Módosítva: 2015-05-23 09:20
52

Ha ön emlékszik Matthew Lewisra, akkor valószínűleg úgy emlékszik rá, ahogy a fenti fotón látható: a szerencsétlen kis Neville Longbottomként a Harry Potter-filmekből. Mondjuk mi megírtuk már, hogy egész jóképű lett most, hogy már betöltötte a húszat, na de ami az Attitude magazin jóvoltából most napvilágra került, arra senki nem számított. Hölgyeim és uraim, íme Matthew Lewis izmai és kockahasa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tolják a félmeztelen fotókat a New Kids on the Block tagjai

2015. május 21., 11:05 Módosítva: 2015-05-22 11:03
121

A popbiznisz egyik aranyszabálya, hogy egy tisztességes fiúcsapat tagjai vetkőznek. Annyira arany ez a szabály, hogy akkor is igaz, ha a fiúcsapat tagjai már rég nem fiúk – ezt bizonyítja a New Kids on the Block példája. Ők már mind túl vannak a negyvenen, de az utóbbi időben feltettek magukra egy-két izomfotót az Instagramra, mert miért ne. Az egyik pucérkodó Joey McIntyre, aki a maga 42 évével az együttes legfiatalabb tagja.

A photo posted by Joe (@joeymcintyre) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Colin Farrell most Cannes-ban félmeztelenkedett egyet

2015. május 20., 11:30 Módosítva: 2015-05-20 11:30
1

Colin Farrell megérkezett Cannes-ba a múlt héten, rögtön nagyon sármos volt a premieren, amin részt kellett vennie, aztán persze ment szépen vissza a szállodájába és nyilván lehányta magáról a kényelmetlen gúnyát. Majd pár nappal később bukkant fel ismét, amikor egy ismeretlen nővel (hűha!) kiment az erkélyre. Ahol persze lefotózták. Kicsit messziről, de lefotózták, mert akármilyen gyakran is félmeztelenkedik újabban nyilvánosan Colin Farrell, mindig van ott egy paparazzo, hogy megörökítse. Reméljük, ennek a ténynek ön is örvend – ha megnézte a képeket, kérjük, szavazzon is az ír színész testéről! Colin Farrell 38 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a trónokharcás, izlandi erősóriás sokféle szerkóban

2015. május 19., 08:05 Módosítva: 2015-05-20 09:18
2

Hafthór Júlíus Björnsson keresztnevét izlandiul úgy kell írni, hogy Hafþór, és persze messze nem ez a legkülönlegesebb dolog ezzel a férfival kapcsolatban. Kezdjük ott, hogy 206 centi, ami nincs túl messze az óriásmérettől, ennek megfelelően kosarazott is egy ideig, de aztán átnyergelt az erősemberkedésre, ahonnan egyenes út vezetett a szórakoztatóiparba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jaj, cicik keveredtek a mellizmok közé a Life Ballon!

2015. május 18., 11:30 Módosítva: 2015-05-19 10:16
9

Idén nyilván az Eurovízió miatt volt egy kicsit korábban a Life Ball nevű AIDS-rendezvény Bécsben, ami évről évre több nemzetközi celebet vonz. Akik idén nemcsak odamentek, hanem a mellüket is megmutatták. Sőt, annyi mell volt a szombat este megtartott rendezvényen, hogy idén a minden évben szokásos kockahas-összeállításunkba is becsúszott belőlük egy pár, de merjük remélni, hogy ez senkit nem zavar majd. A képek, a jelmezek, a jelmeztelenségek ugyanis a 2015-ös Life Ballon is elképesztőek voltak, alább nézheti meg a fotókat, még alább pedig szavazhat a látottakról. Jó klikkelgetést!

Ma egy PhD-ző mérnököt mutatunk a Kockahasban

2015. május 17., 09:14 Módosítva: 2015-05-17 13:39
108

Két olyan dolog találkozott össze most, amit/akit már korábban bemutattunk a Kockahas blog nézőinek. Az egyik a Charlie by Matthew Zink nevű márka, akik elképesztően erős kampányokat szoktak gyártani, a másik pedig a fenti képen látható Pietro Boselli, akinek egy videója szerepelt már itt egy bő hónapja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha mellkasszőrt szeretne venni, ő segíthet!

2015. május 16., 09:36 Módosítva: 2015-05-17 10:55
13

A photo posted by Nev Schulman (@nevschulman) on

Természetesen a két fent látható férfi közül a bal oldaliról van szó, ő az, aki úgy döntött, hogy szívesen megszabadul egy kis szőrzettől némi készpénzért cserébe. Az egész persze egy vicc, de csak félig, az illető ugyanis egy (Amerikában) híres fiatalember és az összeget jótékony célra szeretné felajánlani, szóval elvileg simán lehet, hogy valaki ad pénzt a mellkasszőréért. Mondjuk valószínűleg nem én és nem is ön, de azért nézegetni lehet, nem?

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a fürdőnadrágreklám a mellbimbókról szól

2015. május 15., 10:23 Módosítva: 2015-05-16 09:45
4

A fenti kép Bobby Creighton amerikai férfimodell Instagramjáról való. Önmagában a fotóból is egyértelmű, hogy miért vesszük őt elő egyszer csak, de van még egy különösebb apropó is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Thor most brutális műfarokkal humorizál

2015. május 14., 08:28 Módosítva: 2015-05-15 12:05
21

Az elmúlt napokban mutatták be a Vakáció című film trélerjét, igen, a Családi Vakáció és az Európai Vakáció című filmek folytatásáról van szó, benne van Chevy Chase is. Ebben a blogban persze nem miatta vesszük elő ezt a beharangozót, ami alapján elég biztosnak tűnik, hogy az alacsonyröptű poénok rajongóin kívül nehéz lesz mást is becsalogatni erre az alkotásra, hanem Chris Hemsworth miatt. Úgy látszik, egyre divatosabbak a kigyúrt szépfiúval plusz műfarokkal viccelő filmek, a kicsit jobb pillanataiban Thort alakító színész a nadrágjába kapott most egyet. Wáháhá. De nem kell kétségbe esni, ha videót mutatunk, akkor mindig három videót mutatunk, alább lesz még néznivaló!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meg fog feküdni a koreai testépítőkön

2015. május 13., 09:38 Módosítva: 2015-05-14 09:28
2

Nincs is jobb, mint távoli országokból érkezett testépítős fotókat nézni, és ezúttal Dél-Koreából, Szöulból van szerencsénk mutatni a helyi gyúrósok krémjét. Meg lehet nézni ezúttal is, ahogy kenekednek a barnítókrémmel, és persze nem hiányoznak a pózolós képek sem. Valószínűleg a kék hajú srác a kedvencünk. Vagy inkább a szürke/ősz hajú? Kár, hogy most nem zöldes árnyalattal kenték őket, nagyon ment volna ezekhez a hajszínekhez. Ön mit szól a képekhez? Nehogy anélkül továbbkattintson, hogy a poszt legalján a szavazócsíkra klikkelt volna!

Magyar híresség félmeztelenül futott végig Budapesten!

2015. május 12., 08:04 Módosítva: 2015-05-13 10:42
109

Kaptunk fotókat a szombati Európa-napi futásról, ahol 11 kilométeres távot teljesítettek háromezren. A kijelölt útvonal olyan helyeket érintett, ahol a legjobban látszik, hogy miket támogatott az EU Budapesten (pl. a Várkert Bazár felújítását), de ennél érdekesebb, hogy az indulók között hírességek is voltak. A fotók főszereplője legnagyobb örömünkre Fehér Balázs, aki a Carbonfools énekese, és aki ezek szerint félmeztelenül teljesítette a távot, vagy legalábbis annak egy részét. Nézze meg a képeket, aztán szavazzon róla a poszt legalján! Ha ennyi nem elég ebből a mellkasból, akkor ne fogja vissza magát, nézze újra ezt a klipet! Fehér Balázs 32 éves.

Újcirkusz ritkán szokott ennyire szexi lenni

2015. május 11., 11:18 Módosítva: 2015-05-12 11:25
5

Ezt a hetet újcirkusszal kezdjük, megint mutatunk egy kis Cirque du Soleilt. A kanadai társulat gyakran kicsit organikus-ezoterikusba hajló irányba viszi el a műsorait, na de ez a mostani egy kifejezetten szexi és punkos előadás. A műsort a Rock in Rio nevű fesztivál USA-beli állomásán nyomták le a hétvégén, Las Vegasban. Klikkeljen a képre, ha jót akar! Legalul pedig mondjon véleményt, klikkeljen a szavazócsíkra aszerint, hogy mi volt a reakciója a látványra.

Megint modellkednek a melegpornó sztárjai

2015. május 10., 09:01 Módosítva: 2015-05-10 18:08
33

Meglepő sikert aratott tavaly ilyenkor az Addicted nevű cég kampánya, akik modellnek melegpornósokat kértek fel. Amennyire meg tudjuk ítélni (pl. a szavazásból), a Kockahas blog nézőinek is eléggé tetszett a dolog, úgyhogy akik akkor lájkolták a posztot, azok most biztos örömmel hallják, hogy már Francois Sagat francia expornósztárnak is van saját alsónadrágmárkája, és hogy elég konkrét fotókkal támogatta meg a Kick kampányát az Instagramon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Colin Farrell tényleg ennyire jól néz ki

2015. május 9., 10:08 Módosítva: 2015-05-09 21:45
1

Valószínűleg kb. pár másodpercig tarthatott, amíg Colin Farrell kijött a jógaóráról, odament a kocsijához, bedobta hátulra a cuccot, beült, és elhajtott, de egy fotós eszméletlen mennyiségű képet csinált erről a történésről. Ami kivételesen tényleg elég figyelemre méltó volt, tekintettel arra, hogy a műveletet az ír színész félmeztelenül hajtotta végre. Igen, Colin Farrell az életben is ennyire jól néz ki, ráadásul jógázik – vajon tud már ilyen trükköket...? Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán nehogy elfelejtsen szavazni a poszt legalján! Colin Farrel 38 éves.