horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Megint modellkednek a melegpornó sztárjai

2015. május 10., 09:01 Módosítva: 2015-05-10 18:08
33

Meglepő sikert aratott tavaly ilyenkor az Addicted nevű cég kampánya, akik modellnek melegpornósokat kértek fel. Amennyire meg tudjuk ítélni (pl. a szavazásból), a Kockahas blog nézőinek is eléggé tetszett a dolog, úgyhogy akik akkor lájkolták a posztot, azok most biztos örömmel hallják, hogy már Francois Sagat francia expornósztárnak is van saját alsónadrágmárkája, és hogy elég konkrét fotókkal támogatta meg a Kick kampányát az Instagramon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Colin Farrell tényleg ennyire jól néz ki

2015. május 9., 10:08 Módosítva: 2015-05-09 21:45
1

Valószínűleg kb. pár másodpercig tarthatott, amíg Colin Farrell kijött a jógaóráról, odament a kocsijához, bedobta hátulra a cuccot, beült, és elhajtott, de egy fotós eszméletlen mennyiségű képet csinált erről a történésről. Ami kivételesen tényleg elég figyelemre méltó volt, tekintettel arra, hogy a műveletet az ír színész félmeztelenül hajtotta végre. Igen, Colin Farrell az életben is ennyire jól néz ki, ráadásul jógázik – vajon tud már ilyen trükköket...? Klikkelje végig a fotósorozatot, aztán nehogy elfelejtsen szavazni a poszt legalján! Colin Farrel 38 éves.

A legjóképűbb műugró is berondul szaltó közben

2015. május 8., 08:25 Módosítva: 2015-05-09 10:08
16

Ha Tom Daley ott van egy műugróversenyen, akkor a fotók többségén ő szerepel – márpedig ő az összes versenyen ott szokott lenni, tekintettel arra, hogy évek óta a sportág egyik legjobbja. A napokban volt egy újabb világverseny Londonban, és persze összeszedtünk egy menő képösszeállítást az onnan érkezett fotókból, de vigyáztunk, hogy ezúttal nehogy Tom Daley legyen a középpontban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzen be egy jól fotózott bokszedzésre!

2015. május 7., 09:11 Módosítva: 2015-05-07 10:16
3

A mai poszt fotói egy bokszedzésen készültek, számunkra nem derült ki, hogy milyen apropóból, de az biztos, hogy Willie Monroe Jr. látható rajtuk. A fiatalemberről olyan adatokat találtunk, hogy 178 centi magas, karfesztávolsága 188 centi és New York államban, Ithacában lakik. De ennél önnek valószínűleg érdekesebb lesz, hogy mennyi tetoválása van, és hogy milyen jól nyomja a klasszikus bokszolós pózokat, meg a nem klasszikus, nem bokszolós, hanem mosolygós pózokat is. Mindent megnézhet, ha az alábbi képre kattint, reakcióját pedig a poszt legalján adhatja meg! Willie Monroe Jr. 28 éves.

Somerhalderék strandolgatnak a nászúton

2015. május 6., 08:24 Módosítva: 2015-05-07 12:28
1

Ian Somerhalder és Nikki Reed két amerikai színész, mindketten egy-egy vámpírfilmmel lettek elég híresek. Bő egy hete volt az esküvőjük, annak a képeit itt nézheti meg, de örömmel jelentjük, hogy a fotósok a nászúton is megtalálták Somerhalderéket. Éppen Mexikóban nyaralnak, persze fürdőnadrágos képek is készültek róluk a strandon. Somerhaldert jó régen már mutattuk egyszer ebben a posztban, most valamivel jobban is megnézheti is őt, ha a képekre kattint. Sőt, legalul szavazhat is róla, mondja meg bátran a véleményét! Ian Somerhalder 36 éves.

Tyson Beckford új szintre emelte a chippendale-ezést

2015. május 5., 08:21 Módosítva: 2015-05-05 18:22
7

Pont pár hete kritizáltuk Tyson Beckfordot, hogy milyen hülyeség, hogy ilyen konferálós munkákat vállal el. Az első számú színesbőrű férfimodellről erre most az a hír jött, hogy egy számára sokkal testhezállóbb feladatot kapott: beállt ideiglenesen a chippendale-műsorba Las Vegasban. Ian Ziering is volt már vendég a férfisztriptízben, de hozzá képest szerintünk Tyson Beckford egy teljesen más szint. Nézze csak meg a fotókat, a műsorról is vannak képek! Önnek is bejön? A poszt legalján adhatja meg a reakcióját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő a legkigyúrtabb countrysztár

2015. május 4., 10:15 Módosítva: 2015-05-04 21:16
1

Tim McGraw még sose szerepelt ebben a blogban, és ez nagyrészt valószínűleg annak köszönhető, hogy a countryzene sztárjai érthető módon itthon (illetve egész Európában) nem számíthatnak különösebb népszerűségre. De nem kell kétségbeesni, a zenét nem kell meghallgatni a képekhez! Még a múlt héten készültek az alábbi fotók Tim McGraw-ról, akire esetleg onnan emlékezhet, hogy egyszer megfogdosta őt egy női rajongó egy koncerten, erre az énekes visszapofozta a csajt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a srácot már megint meleg szereppel találták meg

2015. május 3., 09:03 Módosítva: 2015-05-03 15:40
12

Rendszeres nézőinknek már ismerős lehet a Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musical, mert annak idején hírül adtuk, hogy a címszerepet a Broadway-en először Neil Patrick Harris játszotta, majd a Dexter című sorozatból is ismert Michael C. Hall. Utóbbi azért volt némileg meglepő választás, mert a meleg/transznemű Hedwiget általában meleg színész szokta játszani, igaz, Hall még a Dexter előtt 5 évig játszott meleg szerepet: David Fishert a Sírhant művekben. Ebben a posztban Darren Crisst mutatjuk be önnek, és az ő pályája nagyon hasonlít Michael C. Halléhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hugh Jackman mintha saját magát csöcsörészte volna

2015. május 2., 09:12 Módosítva: 2015-05-03 10:53
1

Amikor legutóbb mutattuk Hugh Jackmant strandolás közben, felhívtuk a figyelmet arra, milyen viccesen pózoltak a háttérben a rajongók. Az ausztrál színész a héten Hawaii-on nyaralt, méghozzá egy olyan helyen, ahol rajta (és a fotóson, szomorú szmájli) kívül egy lélek nem volt. Szerencsétlen póz azért így is volt: méghozzá magától Jackmantől, aki, miközben a vízhőmérséklethez akklimatizálódott, elgondolkodva tapogatta saját mellkasát. Persze nem az összes kép ilyen a sorozatból, nézze végig az egészet, aztán szavazzon a poszt legalján! Hugh Jackman 46 éves.

Ilyet testet csinál a Freeletics

2015. május 1., 09:05 Módosítva: 2015-05-02 18:10
43

A photo posted by Jonatas Jacob (@jonatasjacob) on

Ön hallott már a Freeleticsről? Ha nem, olvasson (és nézegessen) figyelmesen, mert kb. itt az új CrossFit. Csak ez már egy újabb lépés a virtuális valóságba, mert a Freeletics-edzésekhez nem kell összegyűlni egy teremben és az edző sem egy valóságos személy. Ezt a tréninget mindenki egyedül csinálja, ott, ahol éppen van, és a neten keresztül léphet közösségre a többi freeleticsezővel. Az edző meg egy app, amint az fent büszkén mutatja ez a komoly fiatalember. Ez a hónap első posztja, úgyhogy a Freeleticset 10 db instagramos szelfin keresztül mutatjuk be – a képeken látható személyek saját bevallásuk szerint freeleticsezők.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összefirkálták Zac Efron gyönyörűséges és szőrös mellkasát

2015. április 30., 08:29 Módosítva: 2015-04-30 21:24
1

Sorban érkeznek a képek a Dirty Grandpa című film forgatásáról, ahol Robert De Niro nyilván a címben emlegetett nagypapát alakítja, Zac Efron meg a jelek szerint azt csinálja, amihez a legjobban ért: vetkőzik és ökörködik. Két napja láttunk már róla néhány fotót nagyon bizarr öltözékben, most viszont félmeztelen, csak egy kis firka van díjnyertes mellkasán. Kattintson, klikkeljen, nézze meg jobban, aztán szavazzon egyet a poszt legalján. Zac Efron 27 éves.

Ők most a legszebb meleg férfiak a világon

2015. április 29., 10:26 Módosítva: 2015-04-30 09:00
89

Szombaton Dél-Afrikában lesz a Mr Gay World nevű meleg férfiszépségverseny egy Franschhoek nevű helyen. A versenyzők már meg is érkeztek és volt már egy sajtófotózás is néhányukkal, ennek a fotóit mutatjuk alább. Olvasóink elég kritikusak tudnak lenni a szépségkirályokkal, de hátha ebben a mezőnyben találnak majd kedvükre valót. Valamiért egyébként konkrétan erről a versenyről három éve tudósítottunk utoljára, akkor egy elég nagydarab, kopasz német férfi nyert, hát meglátjuk, idén ki lesz a győztes. Klikkelje végig a képeket, aztán mondjon véleményt a mezőnyről a jó öreg szavazócsík segítségével!

Kicsit bedurvultak az ausztrál futballisták

2015. április 28., 10:04 Módosítva: 2015-04-28 21:10
8

Megint Ausztrália, megint ausztrál futball! De ezúttal egy olyan képsorozatot mutatunk, amilyet eddig még sosem: egy igazi meccsről érkeztek ezek a képek. Meccseket nyilván azért nem szoktuk posztolni, mert közben trikóban vannak a játékosok, de a hétvégén Sydney-ben a Fremantle Dockers egyik játékosáról lekerült a felső – méghozzá ellenfelei, a Sydney Swans játékosai tépték le róla egy vita hevében. Az illetőt Matt de Boernek hívják és alább jól meg lehet őt nézni, mezben és anélkül egyaránt. Ön is letépné róla a trikót? A poszt legalján megmondhatja, ha a szavazócsík megfelelő végére kattint vérmérséklete szerint! Matt de Boer 25 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen fejeket vágtak a kigyúrt pasik a Fitbalance-on

2015. április 27., 11:45 Módosítva: 2015-04-28 21:10
589

Kollégáink kint voltak vasárnap a Fitbalance nevű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában, ahol ugyan Sarka Kata volt az első számú sztár, de természetesen voltak férfiak is. A kockahasakat, illetve remekül bebarnított felsőtesteket, izompózokat és súlyos arckifejezéseket tartalmazó fotókat értelemszerűen eltettük a Kockahas blog számára, hogy biztosan mindenki megtalálja őket, akit érdekel az ilyesmi. Figyelem, ez nem egy testépítő-verseny volt, szóval ezek a versenyzők nem arra mennek rá, hogy minél nagyobbak legyenek. Nézze meg őket jobban a fotóra kattintva! Legalul szavazhat rájuk. Tetszettek? Nem tetszettek? Mondja meg!

Ez a hétvége legkeményebb posztja

2015. április 26., 09:26 Módosítva: 2015-04-27 11:58
27

Hétfőtől újra meg lehet nézni az AXN Black nevű csatornán a Spartacus nevű sorozat utolsó évadját, aminek címe is van: Az elátkozottak háborúja. Ebből az alkalomból összeszedtünk húsz jó és természetesen kockahastartalmú képet ebből a kardozós-szexelős sorozatból, pontosabban annak az utolsó két évadából, klikkelje csak végig, milyen izmosak ezek a gladiátorok! Ha ennyi nem elég, akkor meg kattintson vissza ehhez a poszthoz, itt még van több! A reakcióját pedig ma is a szavazócsík segítségével adhatja a világ tudtára, ha a poszt legaljához görget.

Izmosak, pucérak, talajrészegek és valami furát csinálnak

2015. április 25., 09:31 Módosítva: 2015-04-26 16:52
28

A hét legbizarrabb videója három meztelen férfit tartalmaz, úgyhogy egy videós összeállítással kezdjük ezt a hétvégét. Az Éden Hotelből érkezett a fenti felvétel, amin Patrik először önállóan fedezi fel, hogy milyen jól csúszik a zuhanyzó padlója, majd a többieknek támad egy remek ötlete azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne még jobban kihasználni a csempe csúszósságát. A srácok kreativitásukat nyilvánvalóan az alkoholnak köszönhetik, de legalább lett egy videó, ami kivételesen nem tartalmaz szexet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szép a hangjuk és izmosabbak, mint gondoltuk volna

2015. április 24., 11:07 Módosítva: 2015-04-24 13:03
11

Egy 14 éves, tüdőbeteg brit srác, bizonyos Sam Griffith ki szeretne jutni a transzplantáltak világjátékára, ami augusztusban lesz. A segítségére sietett egy brit énekegyüttes, a The Overtones, hogy pénzt gyűjtsenek Griffithnek, hogy elutazhasson majd Argentinába erre az eseményre. Ön hallott már erről az együttesről? Ugye, hogy nem? Úgyhogy duplán jól tették, hogy nekivetkőztek egy kis jótékonysági úszáshoz, mert így hirtelen van mit írni róluk és mutatni belőlük a videóklipjükön kívül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Istennel még egy ilyen test is lehetséges

2015. április 23., 11:00 Módosítva: 2015-04-24 10:35
16

A mai posztban Gui Fedrizzit mutatjuk be önnek. Ő egy nagyon sokadik brazil modell, aki kettő dolog miatt tűnik ki a többiek közül. Egyrészt ő van a legfrissebb, On the Rocks című Calzedonia-kampányban, amelynek fotóit alább nyálazhatja végig. Másrészt neki is szuper az Instagramja, de ő azzal fejeli meg az egészet, hogy a bemutatkozását úgy kezdi, hogy „Istennel minden lehetséges”. Még egy ilyen műgonddal kigyúrt test is, nyilván. Ön is a teremtő főművének tekinti ezt a fizikumot? Legalul már megy a szavazás, szóljon bele egy kattintással! Gui Fedrizzi 25 éves.

Ilyen pasik nem nagyon vannak a magyar tévében

2015. április 22., 08:13 Módosítva: 2015-04-24 09:04
13

Mario Lopez és Boris Kodjoe után ma is folytatjuk a sort, pedig nem direkt kezdtük el, csak így jött ki a paparazzofotó-felhozatal. Szóval íme még egy negyvenen túli amerikai tévés személyiség, akit ön valószínűleg nem ismer, és aki valószínűleg jobban néz ki, mint a negyvenen túli magyar tévés személyiségek itthoni átlaga. Andy Cohenről van szó, akinek nemcsak a monogramja egyezik Anderson Cooperével, abban is hasonlítanak egymásra, hogy mindkét műsorvezető meleg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eláruljuk, melyik sorozatban lehet ezt a pasit megnézni

2015. április 21., 10:42 Módosítva: 2015-04-21 18:19
1

Ön nézi a The Last Man on Earth című sorozatot? Ez az a vígjátéksorozat, ami nemrég indult, és amiben January Jones is szerepel, aki rögtön össze is jött a főszereplő-kreátorral. És bár a sztori eredetileg arról szól, hogy már csak egy férfi maradt a földön, azért mostanra kezdenek új szereplők is beszivárogni a sorozatba, a legutóbbi részben például ő.

A video posted by Boris Kodjoe (@theboriskodjoe) on

Innentől kezdve nyilván önnek is rögtön az egyik kedvenc sorozatává válik a The Last Man on Earth.

Távolról sincs vége, olvasson még

Úristen, Phelps milyen szőrös lett!

2015. április 20., 10:23 Módosítva: 2015-04-20 19:08
2

Majdnem napra pontosan egy éve volt, hogy Michael Phelps karrierjére tekintettünk vissza annak apropóján, hogy a rekordszámú olimpiai aranyat bezsebelő amerikai úszó visszatért. Abból a képösszeállításból jól látszik, hogy mint minden úszó, Phelps is totál csupaszon aratta a sikereket, úgyhogy ehhez képest újdonság, hogy mostanság viszont már nem szőrteleníti a testét olyan szorgalmasan, mint anno. A hétvégén egy Arena Pro Swim Series nevű rendezvényen villantott totál szőrös mellkast Arizonában: nézze meg jól a képgalériában! Jobban tetszik így? Ma is lehet szavazni a poszt legalján! Michael Phelps 29 éves.

Ez a férfi túl dögös a konferáláshoz

2015. április 19., 09:05 Módosítva: 2015-04-19 20:04
4

Mi Tyson Beckford modellkirályt legszívesebben minden bulinkba elhívnánk. De konferálni nem kérnénk fel sosem, mint ahogy ez megtörtént ezen a héten New Yorkban egy olyan eseményen, amelynek teljes hivatalos neve az volt, hogy 20th Annual NLGJA's Headlines and Headliners at Prince George Ballroom.

Távolról sincs vége, olvasson még

15 évesen lebénult, most ő az indiai Arnold

2015. április 18., 11:28 Módosítva: 2015-04-19 16:24
20

Amilyen népszerű nálunk a jóga, olyan népszerűek a jelek szerint Indiában a nyugati izomsportok, többek között a testépítés is. Alább egy elképesztő videót és döbbenetes fotókat nézhet meg egy indiai bodybuilderről, akinek mellesleg saját oldala is van a Youtube-on rengeteg további felvétellel, érdemes értük ide kattintani.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vízipólós, de akrobatát faragtak belőle

2015. április 17., 10:25 Módosítva: 2015-04-17 19:43
10

A mai posztban egy vízilabdázót mutatunk, de egy olyat, aki éppen nem vízilabdázik. Amaurys Pérez kubai származású, de Olaszországban él, és az olasz csapatban szerzett ezüstérmet a londoni olimpián (a magyarokat pont ők ejtették ki a nyolcaddöntőben). De úgy látszik, nem csak Magyarországon lehet celeb egy pólósból: Pérez Olaszországban akkora sztárnak számít, hogy bevették versenyzőnek egy olyan realitybe, ahol a jelölteknek valami újdonságot kell megtanulniuk, jelen esetben az akrobatikát. A műsor címe Si puó fare (kb. Menni fog), és a képeken megnézheti, hogyan tornászkodik egy 194 centi magas, 103 kilós vízilabdázó. Klikkeljen a fotókra, de legalul a szavazócsíkról se feledkezzen meg! Amaurys Pérez 39 éves.

Pelenkás férfi riogatott egy brit közértben

2015. április 16., 08:27 Módosítva: 2015-04-16 15:39
16

Ma Anthony Bradfordot mutatjuk be önnek, aki azzal érdemelte ki a 15 másodperc hírnevet, hogy az angliai Plymouthban fogta magát, és egyszer csak fényes nappal elment a legközelebbi Tescóba bevásárolni – és közben nem volt rajta más, csak cipő, zokni meg egy felnőttpelenka.

Állítólag a vásárlók közül senki se botránkozott meg, de a bolt dolgozói azért kitessékelték Bradfordot, aki aztán még a parkolóban ténfergett egy ideig, ott fényképezték le többen is.

A fiatalember később azt nyilatkozta, hogy nem fogadásból vállalta be ezt az ökörséget, hanem csak mert elfogta „ a szombat fíling”. A fiatalembernek valószínűleg elég máshogy nézhetnek ki a szombatjai, mint önnek meg nekem.

Kicsit többet láthat belőle, ha itt oldalt a képre klikkel, a poszt legalján pedig a szavazócsík segítségével megmondhatja, mi lenne a reakciója, ha önnel is szembejönne valaki ilyen szerelésben egy szombati (és nyilván nem vasárnapi) bevásárlás közben! Anthony Bradford 26 éves.

Ilyen lenne, ha a sportolók modellek lennének

2015. április 15., 09:55 Módosítva: 2015-04-15 20:14
13

Minden évben április közepén van Sydney-ben divathét, és szoktuk szemlézni a remek nevű We Are Handsome (Jóképűek vagyunk) márka bemutatóit. Tavaly például szörfösöket vonultattak fel, idén meg úgy általában sporttémájú volt a kollekció, illetve inkább főleg a műsor. Nem is kifutón vonultak a modellek, hanem egy sportpályán, de hiába adtak baseball- meg teniszütőt a kezükbe, valahogy nem tévesztettük volna össze a manökeneket az igazi sportolókkal. De persze nem is az a dolguk, hogy megtévesszenek bárkit is, hanem az hogy tessenek. Tetszenek? Legalul lehet szavazni!

Mario Lopez elég eresre gyúrta magát

2015. április 14., 10:31 Módosítva: 2015-04-14 18:12
1

Mario Lopez egy tévés személyiség az USA-ban, ha ön például megpróbálja a latinó Hajdú Péterként elképzelni, akkor megfelelően jó képzelőerő esetén garantáltan szerez magának kb. kettő vidám másodpercet. Szóval ez a Mario Lopez már régóta nagyon sokat edz, és most, hogy megint lefotózták Miamiben a strandon, kiderült, hogy lehet, hogy kicsit túl sokat is. Mondjuk annyira még nem eres, mint Hugh Jackman a legrosszabb pillanataiban, de azért kíváncsiak lennénk, hogy ez így ön szerint jól néz-e ki! Szerencsére nem mindig ilyen, nézze csak meg a fotóösszeállítást, rengeteg kép van benne, aztán szavazzon a poszt legalján! Mario Lopez 41 éves.

Jobb testük van, mint önnek és a hétvégéjük is jobb volt

2015. április 13., 10:41 Módosítva: 2015-04-14 11:04
8

Miután az Ultra Music Festival megnyitotta a szezont Miamiben, az USA-ban a nyugati part is felzárkózott a Kaliforniában megrendezett Coachellával. Ez a rendezvény arról híres, hogy általában csak úgy hemzsegnek itt a celebek, de ebben a blogban természetesen nem őket mutatjuk, hanem a változatlanság kedvéért az izmos és meztelenkedő férfiakat, akik éppen kiválóan érzik magukat a világ kb. legmenőbb fesztiválján. A 10 legjobb fotót szedtük össze az ön kedvéért, reméljük, tetszeni fog! Tavaly a VIP-ból érkeztek a legjobb fotól, kattintson értük ide! Talán nem kell külön szólni, de biztos, ami biztos: a véleményét a legegyszerűbben a poszt legalján a szavazócsíkkal mondhatja el.

Hajóköteles edzés, de nem kötélmászás, mi az?

2015. április 12., 08:49 Módosítva: 2015-04-13 11:39
57

Életem első CrossFit-óráján anno elég sok olyat kellett csinálni, amit előtte sose próbáltam – ezek egy része azóta a mindennapjaim részévé vált. Igaz ez például a hajóköteles edzésre, amihez egy olyan eszköz szükséges, amit ön valószínűleg az iskolai kötélmászásból ismer. Az a nagy különbség, hogy a kötél itt nincs felfüggesztve, hanem a felénél van csak áthurkolva valamin, az egyik vége (általában) az egyik kézbe való, a másik a másikba. Az alábbi videón már nézheti is, hogy mit kell csinálni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Úszóversenyzőnek indult, tinipopsztár lett belőle

2015. április 11., 09:13 Módosítva: 2015-04-11 10:02
1

A héten már mutattunk egyszer ausztrál úszókat, de most mutatunk még egyet. Az ausztráliai Gold Coast nevű helyen született Cody Simpson is komolyan úszott fiatalabb korában, de 12 évesen elkezdett a Youtube-ra feltöltögetni olyan videókat, amiken zenél-énekel, és ebből szép lassan rendes popkarrier lett. Az úszóversenyzésről két ifjúsági aranyérem után lemondott.

Távolról sincs vége, olvasson még