horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ilyen deltásak a sivatagban úszók

2014. december 6., 11:22 Módosítva: 2014.12.07 10:32
10

Önnek van valami gondolata arról, hogy mi a fenéért kell egy úszóbajnokságot pont a sivatagban megrendezni? Nekünk van, de nem terhelünk senkit ezekkel a gondolatokkal, hanem inkább mutogatjuk a Dohában most folyó rövidpályás úszóbajnokságról érkezett fotókat. És mivel ez a Kockahas blog, közülük is azokat válogattuk ki, amik a legjobban sikerültek a deltás férfiversenyzőkről. Ryan Lochte-t már láthatta nálunk korábban, sőt, a nemrég emlegetett Chad Le Clos is ott van a versenyen, de róla valahogy eddig még egy említésre méltó fotó sem készült, úgyhogy ő nem szerepel a képösszeállításban. Lapozza végig a fotókat, aztán a poszt legalján szavazzon!

Ez a fekete izompacsirta a feminizmust védi

2014. december 5., 09:21 Módosítva: 2014.12.05 16:47
51

A fenti férfit Terry Crewsnak hívják, és mi elsősorban az Old Spice-reklámokból ismerjük, de Amerikában már jó ideje viszonylag híresnek számít a reklámoktól függetlenül is. Mondjuk nem gyakran fordul elő, hogy öltönyben látjuk, mint fent, mert általában akkor is vetkőztetik, ha éppen nem reklámoz semmit, de az se túl gyakori, hogy egy ilyen formátumú férfit a feminizmusról hallunk beszélni. Ráadásul olyan összefüggésben, ahogy Terry Crews beszél róla: védelmébe veszi a nők egyenjogúságáért küzdőket. Ez a blog sosem volt egy szövegcentrikus publikáció, úgyhogy alább mi is csak egy rövid idézetet emelünk ki, aztán jöhetnek az izomfotók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézze meg szexi Chris Prattet és szexi feleségét!

2014. december 4., 08:45 Módosítva: 2014.12.05 09:25
9

Ki ér rá pont most, a karácsony előtti hajtásban nyaralni menni? Megmondjuk ki: Chris Pratt, akit A galaxis őrzői című filmből ismernek a legtöbben (meg ebből a tavalyi posztunkból). Úgy látszik, karácsonyig most már nem kell őrizni a galaxist, mert Pratték levonultak Mauira, biztos így szezonon kívül olcsóbb volt a last minute all-inclusive. Talán még a paparazzo szállását is kifizette az utazási iroda.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Ide vezet tovább az út a tengerészgyalogságból

  2014. december 2., 10:14 Módosítva: 2014.12.02 18:15
  8

  Már éppen kezdtük hiányolni a 2015-ös Go Commando naptárat, de végre megjöttek a képek! A koncepció ezúttal kicsit más, mint korábban, most nem jelenlegi, hanem volt brit tengerészgyalogosok vetkőznek, ráadásul úgy, hogy a fotó azt mutatja be, mivel foglalkoznak a volt katonák most, hogy már leszereltek. Ha az alábbi képre kattint, rögtön megtudja, hogy mivel, ha viszont ennyivel nem éri be, klikkeljen vissza a tavalyi poszthoz! Legalul pedig szavazni lehet, mert úgy nem élet az élet, ha az ember nem mondhatja el a véleményét a fontos dolgokról. Meg a tengerészgyalogosok aktnaptárjáról.

  Szétvert fejjel pózoltak a ketrecharcosok

  2014. december 1., 09:23 Módosítva: 2014.12.01 15:37
  10

  Hozzá vannak szokva a modellkedéshez az Ultimate Fighting Championship ketrecharcosai: meccs előtt mindig készülnek róluk hivatalos fotók, egyszer csináltunk is belőlük egy jó kis összeállítást. Azóta is minden második hónap végén posztolunk valamit ennek az extrém showsportnak a világából, és most megint egy ilyen modellkedős képsorozatot állítottunk össze. Csak éppen most nem egy-két nappal a meccs előtt készültek a fotók, hanem közvetlenül utána.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ebből az ausztrál rögbisből modell lett

  2014. november 29., 23:23 Módosítva: 2014.12.01 09:35
  13

  Gyakran mutogatunk ausztrál rögbiseket és ausztrál ausztrálfocistákat, mert szerintünk általában elég jól néznek ki. De úgy látszik, nem csak szerintünk, hanem a divatvilágban mérvadók szerint is, különben Nick Youngquestnek nem lenne most egy modellkarrierje azután, hogy otthagyta a rögbiligát. Az alább megtekinthető fotósorozattal a The Upside nevű céget reklámozza, és egyértelmű, hogy attól még, hogy a profi sportot abbahagyta, egyáltalán nem tohonyásodott el. Ha végigklikkelte a képeket, ne hagyjon itt minket azonnal, kérjük, szavazzon egyet a poszt legalján, mielőtt továbbkattint! Nick Youngquest 31 éves.

  Az akrobata Mozes hatalmas szakállal trükközik

  2014. november 29., 08:45 Módosítva: 2014.11.29 09:55
  1

  Az, hogy a cirkusz újra egy menő műfaj, a XXI. század elejének egy elég meglepő fordulata. És ez a fordulat egyáltalán nem csak egyedül a Cirque du Soleilnek köszönhető, hanem az ő nyomukba lépő olyan kisebb, de eredetibb társulatoknak is, mint a mai posztban bemutatott Scotch and Soda. Az ilyen társulatok tartalmaznak ugyanis olyan fazonokat, mint ez a Mozes nevű személy, aki a mai poszt Edinburghben készült fotóin légtornászkodik, hatalmas szakállal. Nem tartjuk valószínűnek, hogy ilyet sokat látott volna már életében, úgyhogy érdemes kattintani és megnézni az összes képet. Plusz nagy szívességet tesz nekünk, ha szavaz egyet a poszt legalján, és egyetlen klikkel elmondja, milyen érzései támadtak Mozes láttán. Viszont ha nézegelődne tovább a témában, ezt a favágós cirkuszt is nagyon tudjuk ajánlani!

  Örömében majdnem megette a mezét

  2014. november 28., 10:33 Módosítva: 2014.11.29 10:32
  1

  A hét (vagy a hónap) leglátványosabb gólöröm-fotói Manchesterből érkeztek, ahol a Manchester City megverte a Bayern Münchent. A győztes gólt Sergio Agüero rúgta be, aki örömében először a szájába gyömöszölte a mezét, ezzel egyben kockahasat villantva, majd egy meglehetősen orgiasztikus jelenet következett, ami természetesen csakis futballmeccsen számít macsónak, más körülmények között heteroszexuális férfiak nem nagyon szoktak ilyet csinálni. Lapozza végig a fotókat, értékelje legalul a látottakat, aztán klikkeljen ide, ha ennyi nem volt elég a pucérkodással örvendő focistákból! Sergio Agüero 26 éves.

  Így öregedett meg a Hair főszereplője

  2014. november 27., 10:56 Módosítva: 2014.11.28 10:37
  13

  Emlékszik ön a főszereplőre a Hairből? Ő Claude Hooper Bukowski, aki hippik közé keveredik, aztán viszont bevonul a seregbe. Ha ön szürke csütörtökökön azon szokott tépelődni, vajon mi lehet manapság az őt alakító színésszel, akkor jó posztra klikkelt, mert alább mutatjuk, hogy mi.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Amikor az extrémsport-mánia nudizmussal párosul

  2014. november 26., 09:31 Módosítva: 2014.11.26 18:34
  1

  Tudják, a parkour szó azt a tevékenységet fedi, amikor valaki fogja, és elkezdi a város azon területeit-felületeit sportra és trükkök bemutatására használni, amik baromira nem arra valók. Némelyik ilyen felfedező egészen extrém trükköket is bevállal, mármint ami a veszélyességet illeti, mások viszont, mint a mai posztban látható fiatalember, Tim Shieff pucérkodással is sokkol. Mondjuk ettől függetlenül a róla Londonban egy másik parkouros által készített képek inkább művésziek, mint megbotránkoztatóak. Lapozza végig a képgalériát, szerintünk tetszeni fog! A poszt legalján ma is véleményt mondhat, úgyhogy a szavazócsíkra is klikkeljen egyet, ha ideje engedi! Tim Shieff 26 éves.

  Két kockahas is villant az AMA-gála vörös szőnyegén

  2014. november 25., 09:22 Módosítva: 2014.11.26 11:34
  1

  Ha látta tegnapi összeállításunkat az American Music Awards legrosszabbul öltözött hírességeiről, akkor talán emlékszik Frankie Grandéra, Ariana Grande énekesnő testvérére, aki szintén celebkedéssel próbálkozik. Tette ezt méghozzá a magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezett gálán úgy, hogy felsőruházat nélkül, csak festett ingben-nyakkendőben gálázta végig az eseményt. És nem is ő volt az egyetlen olyan férfi, aki úgy érezte, ha már ennyi időt és energiát ölt abba, hogy kockahasa legyen, nem fogja a végeredményt textil mögött rejtegetni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megtapasztalták, milyen Usher félpucéran

  2014. november 24., 10:21 Módosítva: 2014.11.24 20:44
  1

  „The UR Experience”, azaz „Az UR-élmény” címmel adott koncertet Usher és néhány jó haverja, erről a hangversenyről mutatunk képeket ebben a posztban. Majd ha megjelenik az énekes „UR” című következő albuma, biztos jobban értjük majd, mi mindent takar ez a turnécímnek is választott rövidítés azon kívül, hogy nyilván Usher nevének első és utolsó betűje, illetve hogy jelentheti azt is, hogy „te vagy”, vagy akár „tiéd”. Az mindenesetre biztos, hogy ennek a „UR” élménynek vagy tapasztalatnak sajnos része Chris Brown is, plusz Usher meztelen felsőteste – bármennyire kíváncsiak vagyunk az énekes állítólagos szexvideójára, egyelőre kénytelenek vagyunk beérni ennyivel. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt legalján szavazzon a látottakról! Usher 36 éves.

  A pöcsüket fogva gyephokiztak

  2014. november 23., 09:18 Módosítva: 2014.11.24 12:03
  4

  Ha a fenti videón nem tudta rendesen megnézni, amit akart, ne csüggedjen, mert alább fotókat is mutatunk ugyanerről az eseményről. A Notthinghami Egyetem diákjainak homofóbiaellenes akciójáról van szó, és nem fogja kitalálni, mivel próbálnak harcolni a fiatalemberek az előítéletek ellen.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jó teste van, és még a lottót is megnyerte

  2014. november 22., 08:56 Módosítva: 2014.11.23 09:58
  4

  A lottónyertesekről általában horrorsztorikat szoktunk hallani, de a mai posztban egy olyan szerencsés srácot mutatunk Nagy-Britanniából, aki a jelek szerint tényleg mázlista. Egyrészt már a génlottón is elég jó kis nyereményt dobott neki a gép: ahogy nézzük, nem született éppen ronda arccal és testtel, és egész jól karban is tartja magát. Aztán az igazi lottón is nyert most áprilisban, de nem egy felfoghatatlanul, sorsrontóan nagy összeget, hanem egy élvezhető egymillió fontot, ami kb. 380 millió forintnak felel meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Fotószárnyú angyal szállt egy múzeumra

  2014. november 21., 08:54 Módosítva: 2014.11.21 14:19
  8

  A mai fotók Új-Zélandról érkeztek, onnan is az aucklandi War Memorial Museumból. Hogy a hadtörténethez, amivel elvileg a múzeum foglalkozik, mi köze van a viselhető képzőművészethez, az nem derült ki, mindenesetre ez az angyalszerkó elvileg az: egy viselhető szobor. A szárnyak fényképekből készültek és leengedett karral egész sokat takarnak a modell, bizonyos Josh Hemaru testéből. A képösszeállításban több hasonló kreációt is megnézhet, persze az összes többi női modellen látható. Klikkelje végig a fotókat, aztán a poszt legalján szavazzhat is! Bejön önnek a fotószárnyú angyal?

  Strandoltak a Sex on Fire előadói

  2014. november 20., 09:40 Módosítva: 2014.11.20 16:16
  1

  A Kings of Leon együttesről azt írtuk legutóbb, hogy egy rajongójuk meztelenre vetkőzött egyik koncertjükön. Most azonban még jobb a helyzet, mert ők maguk vetkőznek, mondjuk nem meztelenre, csak fürdőnadrágra: a hónap elején Rio de Janeiróban jártak és strandoltak egy kicsit. Ha nincs meg, hogy pontosan kik ők: a Kings of Leont három fiútestvér és egy unokatestvérük alkotja, Caleb, Nathan, Jared és Matthew Followill, és a leghíresebb számuk a címben is emlegetett Sex on Fire. Nézze meg őket jobban a fotóösszeállításban, aztán szavazzon róluk a poszt alján!

  Ritkán látunk ilyen trehányul barnított testépítőt

  2014. november 19., 10:31 Módosítva: 2014.11.21 14:56
  4

  Ma újra egy testépítő-bajnokságról mutatunk fotókat, ezúttal Sanghajból. Az ilyen képek két oknál fogva érdekesek mindig: egyrészt természetesen lenyűgöző az izomzat, ami ezeken a férfiakon látható, másrészt közben nem tudjuk nem azt figyelni mindig, hogy milyen intenzíven műbarnítják magukat a versenyzők. Volt már olyan, hogy az árnyalatot nem nagyon sikerült eltalálni, most Sanghajban viszont volt egy olyan induló, aki nemcsak az arcát hagyta ki a kenegetésből, hanem az ágyékánál is világos folt éktelenkedik, a lábfejéről nem is beszélve, ami meg olyan, mintha rajta maradt volna a zokni. Persze ez nem egy barnító-, hanem egy testépítőverseny, úgyhogy (ha tud,) inkább az izmokra próbáljon koncentrálni, amíg végigklikkeli ezt az összeállítást! A poszt legalján pedig mehet a szavazás!

  12 indokolatlan, de zseniális fotó Roger Moore-ról

  2014. november 18., 11:28 Módosítva: 2014.11.19 10:34
  37

  Nézegessük a James Bondot és Simon Templart alakító színész ikonikus fotóit a '60-as és '70-es évekből csak úgy!

  Kerekesszékes akrobatacsoportot látott már?

  2014. november 17., 10:12 Módosítva: 2014.11.17 14:54
  347

  A mai fotók észak-Indiából érkeztek, egy Aranya Fest nevű fesztiválról, amit egy Patiala nevű városban tartottak, a Thapar Egyetemen. A Delhiből származó csoport neve Red Society, azaz Vörös társaság, mivel úgy gondolták, hogy legjellemzőbb tulajdonságukról nevezik el magukat: hogy vörös egyennadrágban lépnek fel. Vannak még egyéb, kevésbé izgalmas tulajdonságaik is, például az, hogy kerekesszékben, kerekesszékből adják elő a mutatványokat, illetve hogy a mutatványok roppant látványosak, de mondjuk ezt az akrobatáktól el is szoktuk várni. Kicsit sajnáljuk, hogy nem jött még több fotó róluk, de hátha hamarosan világhíresek lesznek. Addig is nézegesse, amit már most lehet, klikkeljen a képre!

  Ajjaj, itt az új Gangnam Style

  2014. november 16., 08:49 Módosítva: 2014.11.17 10:41
  6

  Eléggé ordít a fenti dalról és klipről, hogy az új Gangnam Style-nak szánták a készítők, bár valószínűleg a What Does the Fox Say című szám sem volt ismeretlen a számukra. Az előadó neve Wang Rong Rollin, az alkotás címe Chick Chick, ami ugyan a csirkékre utal, de a videóban megjelenik kb. az összes tanyasi háziállat, vagy cuki rajzolt formában, vagy élőben, szexi jelmezzel. Igen, természetesen kockahasú táncosok is vannak benne, hogy tényleg senki ne távozzon üres kézzel. Vigyázzon, irritáló lesz, de valószínűleg nem fogja tudni kikapcsolni! Alább viszont még két videót mutatunk, az egyik szintén farmos.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nagydarab futballisták kicsi fürdőruhában strandoltak

  2014. november 15., 09:01 Módosítva: 2014.11.16 09:19
  26

  Ausztráliában lassanként beköszönt az igazi nyár (fene a jó dolgukat), ami azt jelenti, hogy valószínűleg mostantól gyakrabban kapunk majd fotókat kisgatyára vetkőzött ausztrálfutball-, illetve rögbicsapatokról. Most a Collingwood Magpies nevű csapat jelentkezett újra, akik február óta először vittek magukkal fotóst az edzőtáborba, ahol azért nem csak strandolás volt, hanem kutyakemény edzés is – erről is lehet látni pár elég jó képet a fotóösszeállításban. Ha végigklikkelte, kérjük, szavazzon a poszt alján! Szereti az ilyen nagydarab, izmos férfiakat?

  Menőség: pucér képekkel lepték meg szüleiket

  2014. november 14., 08:34 Módosítva: 2014.11.15 22:55
  35

  Nem Matthew és Simon Houghton az elsők a világtörténelemben, akik úgy döntöttek, hogy évekkel később újra megcsinálják saját gyerekkori fotóikat, de mindenképpen ők az elsők, akik az akcióval a Kockahas blogban érdemelnek ki helyet. Pedig nem másnak készültek a képnek, mint a szüleiknek, azok házassági évfordulójára, de ha egyszer az eredeti képen meztelenek voltak a gyerekek, akkor az új fotókhoz se vehettek fel semmit. És bár jelmez a képek jó részéhez nem kellett, azért van munka a képek mögött: a fürdőszoba csempéjét például ételfestékkel mázolták újra zöldre a testvérpár reddites posztja szerint. Klikkelje végig a fotókat, aztán legalul szavazzon! Ugye, hogy szimpatikusak?

  Johnny Depp-pel és Brooke Shieldsszel is fényképezkedett félpucéran

  2014. november 13., 10:11 Módosítva: 2014.11.14 11:09
  9

  Alan Cumming még sose szerepelt ebben a blogban, és ez nem véletlen: egyáltalán nem az a kockahasú adonisztípus, amit általában szoktunk itt mutogatni. Ez az Alan Cumming most a Broadway-en szerepel, és találtunk róla pár félmeztelen képet, úgyhogy egy kicsit utánanéztünk, hogy van-e esetleg még. Kiderült, hogy igen, ráadásul az utóbbi időben Cummingnak szokásává vált, hogy más hírességek jelenlétében pózol félmeztelenül. Egy rosszcsontképű skót színészről van szó egyébként, aki benne volt egy csomó híres filmben a '90-es években, pl. a Spice Worldben és a Goldeneye-ban, de még a Tágra zárt szemekben is. Most a Broadway-en kívül leginkább a Good Wife (A férjem védelmében) című sorozatban látják a legtöbben (ott még sosem vetkőzött).

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Irigykedjen: brazil kockahasmodell Sorrentóban ejtőzik

  2014. november 12., 09:57 Módosítva: 2014.11.13 13:07
  4

  Pontosan az ilyen fotósorozatok miatt van az, hogy az emberek egy része úgy képzelni el, hogy a modellek nem is dolgoznak semmit, vagy hogy a modellkedés nem is munka. A valóság ezzel szemben az, hogy a fizikai adottságok mellé borzasztóan keményen meg kell ezen a pályán dolgozni azért, hogy az ember valameddig eljusson, de persze a reklámkampányokban pont az a lényeg, hogy ez ne látsszon. Itt például egy brazil modellt láthatunk, Celso Carvalhót, akinek a munkája mintha csak nyaralásból és heverészésből állna, miközben a dél-olaszországi Sorrentóban fotózza őt Mattia Tacconi a DanWard nevű cég 2015-ös resortkollekciójához (azaz: nyári holmik télen azoknak, akik ilyenkor mennek melegebb éghajlatra). Ez a márka már korábban is eléggé beletalált a tavalyi kampánnyal – ez a mostani hogy tetszik? A poszt legalján lehet szavazni!

  Van egy kockás hasa és egy híres rokona

  2014. november 11., 11:37 Módosítva: 2014.11.11 19:29
  10

  A mai posztban Miles Hurley-t mutatjuk be nézőinknek, aki a brit Hurley család második számú büszkesége. Az első természetesen Liz Hurley színésznő-modell, aki a nagynénje ennek a srácnak, és ékes bizonyítéka annak, hogy ebben a famíliában nagyon jó gének öröklődnek. Mindenesetre Miles Hurley eddigi legnagyobb dobása valószínűleg az volt, hogy benne volt az alábbi Just Cavalli-kampányban.

   
   

  A photo posted by Miles Hurley (@mileshurley1) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Donatella Versace szexi hátteret választott integetéshez

  2014. november 10., 10:22 Módosítva: 2014.11.10 18:40
  12

  Pont nemrég néztük, hogy szegény Donatella Versace mennyire drasztikusan csúnyul évről évre a plasztikai beavatkozások ellenére (vagy éppen miattuk). Ehhez képest még szembetűnőbb, hogy mögötte a biodíszlet viszont nagyjából állandó minőségű. A múlt héten Sao Paulóban volt divathét, és itt a Versace is rendezett egy bemutatót, hogy egy Riachuelo nevű üzletházat promózzon. A bemutatón csak női ruhákat lehetett látni, ezekkel nem is untatjuk kedves nézőinket, de azért a meghajláshoz Versace asszony két izmos, matróznak öltöztetett fiatalemberrel lépett a kifutóra. Nézze meg őket jobban a fotóra kattintva! Legalul pedig jól megmondhatja a véleményét Donatella Versace brazíliai pasijairól.

  10 erősember, fakír vagy akrobata a XX. századból

  2014. november 9., 08:53 Módosítva: 2014.11.10 10:30
  7

  Ma is sokkolnának, főleg, mivel van a trükkjeik között olyan, ami a XXI. században már tilos lenne.

  Így néz ki a Barátok közt Ádámjának felsőteste

  2014. november 8., 08:59 Módosítva: 2014.11.08 19:29
  2
  ádám

  Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Barátok közt Tóbiása után újabb férfi szereplő mutassa meg kidolgozott felsőtestét a szappanoperában. Józan László izmai mellett most már a 34 éves Solti Ádám kockahasára csorgathatták nyálukat a szépre fogékony nézők. A forgatókönyv amúgy nem is kívánta meg a lenge öltözetet, úgyhogy teljes mértékben öncélú mutogatásról volt szó mindössze, bár Solti karakterének barátnője, Aliz megjegyezte: így kell várni egy nőt. Egyet ért? A poszt legalján találja a szavazócsíkot!

  Tom Ford egy 19 éves srácot fotózott

  2014. november 7., 11:33 Módosítva: 2014.11.08 11:14
  13

  Harry Rowley egy 19 éves angol modell. Nem nagyon lehetett róla hallani egészen addig, amíg október végén meg nem jelentek a fotói Tom Ford Instagramján. Alább a teljes sorozatot meg lehet róla nézni, a képeket állítólag maga a tervező készítette. Persze annyira nem meglepő, hogy Tom Ford a divattervezés mellett fotósként is megörökíti saját alkotásait, elvégre filmet is rendezett már, ami ráadásul még jó is volt. Hogy miért pont ezt a Harry Rowley-t választotta ki most ehhez a fehér hátteres projekthez, azt valószínűleg ő maga tudja a legjobban, mindenesetre ha végigklikkelte a sorozatot, szavazzon is a poszt alján erről a srácról, aki máris egy kicsit híresebb lett, hogy ekkora név fotózta őt! Tom Ford 53 éves.

  Így néz ki a pankráció Mexikóban

  2014. november 6., 11:05 Módosítva: 2014.11.07 09:01
  1

  Párizsban valamiért tartottak a napokban egy lucha libre show-t, onnan jöttek ezek a fotók. A lucha libre a pankráció Mexikóban népszerű változata, és elsősorban azért könnyű megkülönböztetni az USA pankrációjától, hogy a lucha librében színes-díszes maszkokban csinálnak úgy az izomkolosszusok, mintha agyonvernék egymást. Ennek a műsornak az volt a különlegessége, hogy a Luchadores nevű pankrátorkollektíva az Exoticosszal szállt szembe, és Exoticosék maszk mellett/helyett tornadresszre vagy műkorcsolyázónő-ruhára emlékeztető szerelésekben nyomják a pankrációt. Szóval látvány van rendesen, nem is olvasni kell ezt a posztot, hanem nézni. Kattintson az alábbi fotóra és klikkelje végig a fotóösszeállítást! Ha tetszett, legalul szavazhat. (Persze akkor is, ha nem.) Ha egyszerűen nem tud betelni pankrátorokkal, akkor pedig itt folytassa a böngészést!