horoszkóp

Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Donatella Versace szexi hátteret választott integetéshez

2014. november 10., 10:22 Módosítva: 2014.11.10 18:40
12

Pont nemrég néztük, hogy szegény Donatella Versace mennyire drasztikusan csúnyul évről évre a plasztikai beavatkozások ellenére (vagy éppen miattuk). Ehhez képest még szembetűnőbb, hogy mögötte a biodíszlet viszont nagyjából állandó minőségű. A múlt héten Sao Paulóban volt divathét, és itt a Versace is rendezett egy bemutatót, hogy egy Riachuelo nevű üzletházat promózzon. A bemutatón csak női ruhákat lehetett látni, ezekkel nem is untatjuk kedves nézőinket, de azért a meghajláshoz Versace asszony két izmos, matróznak öltöztetett fiatalemberrel lépett a kifutóra. Nézze meg őket jobban a fotóra kattintva! Legalul pedig jól megmondhatja a véleményét Donatella Versace brazíliai pasijairól.

10 erősember, fakír vagy akrobata a XX. századból

2014. november 9., 08:53 Módosítva: 2014.11.10 10:30
7

Ma is sokkolnának, főleg, mivel van a trükkjeik között olyan, ami a XXI. században már tilos lenne.

Így néz ki a Barátok közt Ádámjának felsőteste

2014. november 8., 08:59 Módosítva: 2014.11.08 19:29
2
ádám

Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Barátok közt Tóbiása után újabb férfi szereplő mutassa meg kidolgozott felsőtestét a szappanoperában. Józan László izmai mellett most már a 34 éves Solti Ádám kockahasára csorgathatták nyálukat a szépre fogékony nézők. A forgatókönyv amúgy nem is kívánta meg a lenge öltözetet, úgyhogy teljes mértékben öncélú mutogatásról volt szó mindössze, bár Solti karakterének barátnője, Aliz megjegyezte: így kell várni egy nőt. Egyet ért? A poszt legalján találja a szavazócsíkot!

 • Tom Ford egy 19 éves srácot fotózott

  2014. november 7., 11:33 Módosítva: 2014.11.08 11:14
  13

  Harry Rowley egy 19 éves angol modell. Nem nagyon lehetett róla hallani egészen addig, amíg október végén meg nem jelentek a fotói Tom Ford Instagramján. Alább a teljes sorozatot meg lehet róla nézni, a képeket állítólag maga a tervező készítette. Persze annyira nem meglepő, hogy Tom Ford a divattervezés mellett fotósként is megörökíti saját alkotásait, elvégre filmet is rendezett már, ami ráadásul még jó is volt. Hogy miért pont ezt a Harry Rowley-t választotta ki most ehhez a fehér hátteres projekthez, azt valószínűleg ő maga tudja a legjobban, mindenesetre ha végigklikkelte a sorozatot, szavazzon is a poszt alján erről a srácról, aki máris egy kicsit híresebb lett, hogy ekkora név fotózta őt! Tom Ford 53 éves.

  Így néz ki a pankráció Mexikóban

  2014. november 6., 11:05 Módosítva: 2014.11.07 09:01
  1

  Párizsban valamiért tartottak a napokban egy lucha libre show-t, onnan jöttek ezek a fotók. A lucha libre a pankráció Mexikóban népszerű változata, és elsősorban azért könnyű megkülönböztetni az USA pankrációjától, hogy a lucha librében színes-díszes maszkokban csinálnak úgy az izomkolosszusok, mintha agyonvernék egymást. Ennek a műsornak az volt a különlegessége, hogy a Luchadores nevű pankrátorkollektíva az Exoticosszal szállt szembe, és Exoticosék maszk mellett/helyett tornadresszre vagy műkorcsolyázónő-ruhára emlékeztető szerelésekben nyomják a pankrációt. Szóval látvány van rendesen, nem is olvasni kell ezt a posztot, hanem nézni. Kattintson az alábbi fotóra és klikkelje végig a fotóösszeállítást! Ha tetszett, legalul szavazhat. (Persze akkor is, ha nem.) Ha egyszerűen nem tud betelni pankrátorokkal, akkor pedig itt folytassa a böngészést!

  Amikor egy kígyó mászik be a sátorba

  2014. november 5., 09:04 Módosítva: 2014.11.05 19:38
  22

  Van ez a Gregg Homme nevű cég, a múltkor is néztük már őket, elég nevetséges alsónadrágokat csinálnak. Úgy látszik, a reklámfilmjeik sem kevésbé viccesek, mert például a fenti egy elég váratlan csattanóval végződik. A kisfilm a Brokeback Mountain (még mindig fáj leírni a magyar címét, de tessék: Túl a barátságon) ikonikus szexjelenetét dolgozza fel. Arról a részről van szó, amikor a két fiatal covboj először fekszik össze a hegyekben egy sátorban. A reklám meglepő módon csak egy férfit tartalmaz, mert csak Jake Gyllenhaalt helyettesíti egy modell pucér modell, Heath Ledger helyett viszont egy kígyó mászik be a sátorba. Sőt, még ló is van! Klikkeljen, ha mer! Ha nem mer, akkor görgessen lefelé, mutatunk még két videót, hátha azok jobban fognak tetszeni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Máris pénzért vetkőzik a pillangóbajnok úszó

  2014. november 4., 07:19 Módosítva: 2014.11.05 09:06
  5

  Két hónapja volt, hogy először és eddig egyetlen alkalommal Chad le Closról áradoztunk. Nézőink akkor nagyon sok száraz bugyival szavazták le a Phelpset a trónról letaszítani készülő úszót, de úgy tűnik, az Arena nevű cégnek mégis megtetszett az ötlet (szívesen!), és bevetették a dél-afrikai úszóbajnokot modellnek. Sőt, nem csak annak, az új, szörfözőknek készített kollekció egyenesen Chad le Clos neve, vagyis monogramja alatt fut az Arena termékei között. Reméljük, senki nem fogja összekeverni a Chanel CC-rövidítésével. Így készültek az alábbi fotóösszeállításban megtekinthető képek, amiben a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója fürdőnadrágra vetkőzve feszít mindenféle izgalmas helyeken Dubaj-szerte, például egy szökőkútban. Így már jobban tetszik? Alul lehet szavazni! Chad le Clos 22 éves.

  Mintha a buliból mentek volna a maratonra

  2014. november 3., 11:35 Módosítva: 2014.11.03 16:02
  1

  Már a múlt hét elején is volt szerencsénk jelmezes férfiakat mutatni, de még mindig jönnek új képek a témában. Ezek a fotók Új-Zélandról érkeztek, és kicsit meglepő módon nem egy partiról, hanem egy maratonfutásról. Úgy tűnik, néhányan mintha a Halloween-buliból érkeztek volna a vasárnapi versenyre, mivel jelmezben teljesítették a távot. Vagy lehet, hogy egész hétvégére szólt a jelmezkölcsönzés, és akkor már úgy döntöttek, felveszik még egyszer a péntek este aktuális szerkót? A fene tudja, a lényeg, hogy futott többek között Batman, illetve Asterix és Obelix is. A képösszeállításban őket mutatjuk, meg azért néhány normálruhás versenyzőt. Klikkelje végig a fotókat, aztán legalul szavazzon: bejönnek a jelmezes futók?

  Ő lett az év agglegénye Ausztráliában

  2014. november 2., 08:57 Módosítva: 2014.11.02 15:55
  8

  Már 25 éve választja meg az év férfiját az ausztrál Cleo magazin. Az utóbbi években mindig valami helyi híresség nyeri el a legvonzóbb agglegény címet – ez persze nem azt jelenti, hogy az illető agg, csak azt, hogy nincs éppen csaja. Viszont az idén az olvasók egy nemhíres személyt választottak, az illető neve Thien Nguyen, és valószínűleg a Kockahas blog nézői közül is sokan úgy fogják gondolni, hogy ennek a fiatalembernek tényleg jó teste van. Nem csoda: személyi edző. Most meg ráadásul kicsit gazdag is lett, mert nyert 5000 dollárt, ami kb. egymillió forintnak felel meg. Hát így már végképp tapadni fognak rá a csajok. Vagy mégsem? Várjuk a szavazatát a poszt alján! Thien Nguyen 28 éves.

  10 ikerpár az Instagramról, jó testtel

  2014. november 1., 08:59 Módosítva: 2014.11.01 19:52
  57
   
   

  A photo posted by Jordan & Zac Stenmark (@jordanandzac) on

  Minden második hónap végén instagramos szelfikből készítünk összeállítást. Október elmúltára tekinttel ez most megint egy ilyen poszt, de ezúttal úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk csak ikrekből összehozni. Kezdtük például a fenti Stenmarkokkal, akikről volt már szó egyszer itt, és akik a jelek szerint az októbert is kockahasuk professzionális mutogatásával töltötték.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ez a brit nyugdíjas 7 év alatt kigyúrta magát

  2014. október 31., 09:12 Módosítva: 2014.11.01 12:10
  5

  Állítólag az embernek hirtelen lesz egy csomó szabadideje, amikor nyugdíjba megy. A fenti úr angol, úgy hívják, hogy Roger Thomas. Világéletében sportolt, de hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy kicsit komolyabban rákapcsol. Elkezdett kungfuzni és a testépítést is kipróbálta. Akkor volt 68 éves. Annyira bejött neki a dolog, hogy a hét minden napján edz mostanság, kétszer hódol a küzdősportnak, ötször pedig gyúr egy héten. Az alábbi fotón látható, milyen fizikuma lett idő közben – immár versenyeken is indul, senior kategóriában. Bár nem ő az első nyugdíjas testépítő ebben a blogban, nekünk ettől a bácsitól is leesett az állunk. Önnek? Roger Thomas 75 éves.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Igen, Dexter most már punktranszvesztita

  2014. október 30., 10:20 Módosítva: 2014.10.30 17:43
  7

  Úgy látszik, a leghíresebb Hedwigek csak háromnevű férfiak lehetnek. A Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musicalt John Cameron Mitchell írta, ő találta ki a figurát, ő játszotta először színpadon és a legendás 2001-es filmváltozatban. Idén végre a Broadwayre is megérkezett a darab, egy gigasztárral méghozzá: Neil Patrick Harris volt a főszereplő. Ő fél évet nyomott le úgy, hogy heti nyolcszor eljátszotta Hedwiget, és a szerepét most a Dexter című sorozat főszereplője, Michael C. Hall vette át. Egy ideje már lehet tudni, hogy ő énekelheti legközelebb a The Origin of Love-ot, de most érkeztek meg az első fotók arról, hogy milyen az, amikor Dexterből keletnémet punktranszvesztita lesz. Kattintson alább a képre, még alább pedig a megújult szavazócsíkra! Michael C. Hall 43 éves.

  Kelly Brook pasija megmutatja, mit tud

  2014. október 29., 10:43 Módosítva: 2014.10.29 21:13
  5

  Három videót mutatunk most egymás után, ahogy szoktuk. A fentinek a főszereplője David McIntosh. Ha a névről nem ugrana be, hogy kiről van szó: ő az az izomkolosszus, aki Kelly Brookkal járt többek között, aztán megcsalta, majd egy héttel ezelőtt eljegyezte. Közben McIntosh szerepelt a brit Big Brother celebes verziójában is, ahol egy alkalommal az volt a feladat, hogy mindenki mutassa meg, mit tud, miben tehetséges, miről híres. Zsűrinek a Will és Grace című sorozat meleg színészét, Leslie Jordant választották, így McIntosh kicsit az ő ízléséhez igazította műsorát. Le fog esni az ön álla is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szőrtelen férfidekoltázsokat küldtek ránk Kanadából

  2014. október 28., 08:06 Módosítva: 2014.10.28 11:39
  8

  Divathét van Torontóban, és úgy látszik, a kanadai tervezők egy szokatlanul enyhe tavasz-nyári szezonra számítanak abban a zord klímájú országban, mert a jövő évi kollekciót viselő modelleknek mintha mind melege lenne: ki vannak gombolkozva. Van aki csak diszkréten villantja meg szőrtelen mellkasát, de van, aki totál kinyitotta elöl az inget-zakót, más meg egyáltalán nem is visel felsőruházatot. A nyolcvanas években ment nagyon ez a kigombolkozás, de akkor még szőrös mellkassal volt trendi az ilyesmi – változnak az idők, úgy látszik. Nézegesse végig a férfidekoltázsokat az alábbi képre kattintva, ha pedig még több modellre kíváncsi, akkor ide klikkeljen!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  4 jelmezötlet izmos férfiaknak

  2014. október 27., 12:03 Módosítva: 2014.10.28 13:52
  2

  A mai fotók egy olyan eseményen készültek, amelynek neve Fred & Jason's Halloweenie Party, amit idén már kilencedszer tartottak meg Los Angelesben a híres és kevésbé híres meleg férfiak legnagyobb örömére. Az egyetlen számunkra ismerős arc Lance Bassé volt, de őt se éppen könnyű felismerni a smink alatt. Szóval az olyan jelmezeket gyűjtöttük össze a képösszeállításban, amik nem fednek túl sokat viselőjük testéből: összesen négy ilyet gyűjtöttünk össze. Klikkelje végig a fotókat, de ha egyik se tetszett, próbálkozzon tovább esetleg egy tavalyi összeállítással, akkor egy felvonulásról is mutattunk hasonló öltözékeket, kattintson értük ide!

  Távolról sincs vége, olvasson még