Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Ajjaj, itt az új Gangnam Style

2014. november 16., 08:49 Módosítva: 2014.11.17 10:41
6

Eléggé ordít a fenti dalról és klipről, hogy az új Gangnam Style-nak szánták a készítők, bár valószínűleg a What Does the Fox Say című szám sem volt ismeretlen a számukra. Az előadó neve Wang Rong Rollin, az alkotás címe Chick Chick, ami ugyan a csirkékre utal, de a videóban megjelenik kb. az összes tanyasi háziállat, vagy cuki rajzolt formában, vagy élőben, szexi jelmezzel. Igen, természetesen kockahasú táncosok is vannak benne, hogy tényleg senki ne távozzon üres kézzel. Vigyázzon, irritáló lesz, de valószínűleg nem fogja tudni kikapcsolni! Alább viszont még két videót mutatunk, az egyik szintén farmos.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagydarab futballisták kicsi fürdőruhában strandoltak

2014. november 15., 09:01 Módosítva: 2014.11.16 09:19
26

Ausztráliában lassanként beköszönt az igazi nyár (fene a jó dolgukat), ami azt jelenti, hogy valószínűleg mostantól gyakrabban kapunk majd fotókat kisgatyára vetkőzött ausztrálfutball-, illetve rögbicsapatokról. Most a Collingwood Magpies nevű csapat jelentkezett újra, akik február óta először vittek magukkal fotóst az edzőtáborba, ahol azért nem csak strandolás volt, hanem kutyakemény edzés is – erről is lehet látni pár elég jó képet a fotóösszeállításban. Ha végigklikkelte, kérjük, szavazzon a poszt alján! Szereti az ilyen nagydarab, izmos férfiakat?

Menőség: pucér képekkel lepték meg szüleiket

2014. november 14., 08:34 Módosítva: 2014.11.15 22:55
35

Nem Matthew és Simon Houghton az elsők a világtörténelemben, akik úgy döntöttek, hogy évekkel később újra megcsinálják saját gyerekkori fotóikat, de mindenképpen ők az elsők, akik az akcióval a Kockahas blogban érdemelnek ki helyet. Pedig nem másnak készültek a képnek, mint a szüleiknek, azok házassági évfordulójára, de ha egyszer az eredeti képen meztelenek voltak a gyerekek, akkor az új fotókhoz se vehettek fel semmit. És bár jelmez a képek jó részéhez nem kellett, azért van munka a képek mögött: a fürdőszoba csempéjét például ételfestékkel mázolták újra zöldre a testvérpár reddites posztja szerint. Klikkelje végig a fotókat, aztán legalul szavazzon! Ugye, hogy szimpatikusak?

Johnny Depp-pel és Brooke Shieldsszel is fényképezkedett félpucéran

2014. november 13., 10:11 Módosítva: 2014.11.14 11:09
9

Alan Cumming még sose szerepelt ebben a blogban, és ez nem véletlen: egyáltalán nem az a kockahasú adonisztípus, amit általában szoktunk itt mutogatni. Ez az Alan Cumming most a Broadway-en szerepel, és találtunk róla pár félmeztelen képet, úgyhogy egy kicsit utánanéztünk, hogy van-e esetleg még. Kiderült, hogy igen, ráadásul az utóbbi időben Cummingnak szokásává vált, hogy más hírességek jelenlétében pózol félmeztelenül. Egy rosszcsontképű skót színészről van szó egyébként, aki benne volt egy csomó híres filmben a '90-es években, pl. a Spice Worldben és a Goldeneye-ban, de még a Tágra zárt szemekben is. Most a Broadway-en kívül leginkább a Good Wife (A férjem védelmében) című sorozatban látják a legtöbben (ott még sosem vetkőzött).

Távolról sincs vége, olvasson még

Irigykedjen: brazil kockahasmodell Sorrentóban ejtőzik

2014. november 12., 09:57 Módosítva: 2014.11.13 13:07
4

Pontosan az ilyen fotósorozatok miatt van az, hogy az emberek egy része úgy képzelni el, hogy a modellek nem is dolgoznak semmit, vagy hogy a modellkedés nem is munka. A valóság ezzel szemben az, hogy a fizikai adottságok mellé borzasztóan keményen meg kell ezen a pályán dolgozni azért, hogy az ember valameddig eljusson, de persze a reklámkampányokban pont az a lényeg, hogy ez ne látsszon. Itt például egy brazil modellt láthatunk, Celso Carvalhót, akinek a munkája mintha csak nyaralásból és heverészésből állna, miközben a dél-olaszországi Sorrentóban fotózza őt Mattia Tacconi a DanWard nevű cég 2015-ös resortkollekciójához (azaz: nyári holmik télen azoknak, akik ilyenkor mennek melegebb éghajlatra). Ez a márka már korábban is eléggé beletalált a tavalyi kampánnyal – ez a mostani hogy tetszik? A poszt legalján lehet szavazni!

Van egy kockás hasa és egy híres rokona

2014. november 11., 11:37 Módosítva: 2014.11.11 19:29
10

A mai posztban Miles Hurley-t mutatjuk be nézőinknek, aki a brit Hurley család második számú büszkesége. Az első természetesen Liz Hurley színésznő-modell, aki a nagynénje ennek a srácnak, és ékes bizonyítéka annak, hogy ebben a famíliában nagyon jó gének öröklődnek. Mindenesetre Miles Hurley eddigi legnagyobb dobása valószínűleg az volt, hogy benne volt az alábbi Just Cavalli-kampányban.

 
 

A photo posted by Miles Hurley (@mileshurley1) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Donatella Versace szexi hátteret választott integetéshez

2014. november 10., 10:22 Módosítva: 2014.11.10 18:40
12

Pont nemrég néztük, hogy szegény Donatella Versace mennyire drasztikusan csúnyul évről évre a plasztikai beavatkozások ellenére (vagy éppen miattuk). Ehhez képest még szembetűnőbb, hogy mögötte a biodíszlet viszont nagyjából állandó minőségű. A múlt héten Sao Paulóban volt divathét, és itt a Versace is rendezett egy bemutatót, hogy egy Riachuelo nevű üzletházat promózzon. A bemutatón csak női ruhákat lehetett látni, ezekkel nem is untatjuk kedves nézőinket, de azért a meghajláshoz Versace asszony két izmos, matróznak öltöztetett fiatalemberrel lépett a kifutóra. Nézze meg őket jobban a fotóra kattintva! Legalul pedig jól megmondhatja a véleményét Donatella Versace brazíliai pasijairól.

10 erősember, fakír vagy akrobata a XX. századból

2014. november 9., 08:53 Módosítva: 2014.11.10 10:30
7

Ma is sokkolnának, főleg, mivel van a trükkjeik között olyan, ami a XXI. században már tilos lenne.

Így néz ki a Barátok közt Ádámjának felsőteste

2014. november 8., 08:59 Módosítva: 2014.11.08 19:29
2
ádám

Nem kellett sokáig várni arra, hogy a Barátok közt Tóbiása után újabb férfi szereplő mutassa meg kidolgozott felsőtestét a szappanoperában. Józan László izmai mellett most már a 34 éves Solti Ádám kockahasára csorgathatták nyálukat a szépre fogékony nézők. A forgatókönyv amúgy nem is kívánta meg a lenge öltözetet, úgyhogy teljes mértékben öncélú mutogatásról volt szó mindössze, bár Solti karakterének barátnője, Aliz megjegyezte: így kell várni egy nőt. Egyet ért? A poszt legalján találja a szavazócsíkot!

Tom Ford egy 19 éves srácot fotózott

2014. november 7., 11:33 Módosítva: 2014.11.08 11:14
13

Harry Rowley egy 19 éves angol modell. Nem nagyon lehetett róla hallani egészen addig, amíg október végén meg nem jelentek a fotói Tom Ford Instagramján. Alább a teljes sorozatot meg lehet róla nézni, a képeket állítólag maga a tervező készítette. Persze annyira nem meglepő, hogy Tom Ford a divattervezés mellett fotósként is megörökíti saját alkotásait, elvégre filmet is rendezett már, ami ráadásul még jó is volt. Hogy miért pont ezt a Harry Rowley-t választotta ki most ehhez a fehér hátteres projekthez, azt valószínűleg ő maga tudja a legjobban, mindenesetre ha végigklikkelte a sorozatot, szavazzon is a poszt alján erről a srácról, aki máris egy kicsit híresebb lett, hogy ekkora név fotózta őt! Tom Ford 53 éves.

Így néz ki a pankráció Mexikóban

2014. november 6., 11:05 Módosítva: 2014.11.07 09:01
1

Párizsban valamiért tartottak a napokban egy lucha libre show-t, onnan jöttek ezek a fotók. A lucha libre a pankráció Mexikóban népszerű változata, és elsősorban azért könnyű megkülönböztetni az USA pankrációjától, hogy a lucha librében színes-díszes maszkokban csinálnak úgy az izomkolosszusok, mintha agyonvernék egymást. Ennek a műsornak az volt a különlegessége, hogy a Luchadores nevű pankrátorkollektíva az Exoticosszal szállt szembe, és Exoticosék maszk mellett/helyett tornadresszre vagy műkorcsolyázónő-ruhára emlékeztető szerelésekben nyomják a pankrációt. Szóval látvány van rendesen, nem is olvasni kell ezt a posztot, hanem nézni. Kattintson az alábbi fotóra és klikkelje végig a fotóösszeállítást! Ha tetszett, legalul szavazhat. (Persze akkor is, ha nem.) Ha egyszerűen nem tud betelni pankrátorokkal, akkor pedig itt folytassa a böngészést!

Amikor egy kígyó mászik be a sátorba

2014. november 5., 09:04 Módosítva: 2014.11.05 19:38
22

Van ez a Gregg Homme nevű cég, a múltkor is néztük már őket, elég nevetséges alsónadrágokat csinálnak. Úgy látszik, a reklámfilmjeik sem kevésbé viccesek, mert például a fenti egy elég váratlan csattanóval végződik. A kisfilm a Brokeback Mountain (még mindig fáj leírni a magyar címét, de tessék: Túl a barátságon) ikonikus szexjelenetét dolgozza fel. Arról a részről van szó, amikor a két fiatal covboj először fekszik össze a hegyekben egy sátorban. A reklám meglepő módon csak egy férfit tartalmaz, mert csak Jake Gyllenhaalt helyettesíti egy modell pucér modell, Heath Ledger helyett viszont egy kígyó mászik be a sátorba. Sőt, még ló is van! Klikkeljen, ha mer! Ha nem mer, akkor görgessen lefelé, mutatunk még két videót, hátha azok jobban fognak tetszeni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Máris pénzért vetkőzik a pillangóbajnok úszó

2014. november 4., 07:19 Módosítva: 2014.11.05 09:06
5

Két hónapja volt, hogy először és eddig egyetlen alkalommal Chad le Closról áradoztunk. Nézőink akkor nagyon sok száraz bugyival szavazták le a Phelpset a trónról letaszítani készülő úszót, de úgy tűnik, az Arena nevű cégnek mégis megtetszett az ötlet (szívesen!), és bevetették a dél-afrikai úszóbajnokot modellnek. Sőt, nem csak annak, az új, szörfözőknek készített kollekció egyenesen Chad le Clos neve, vagyis monogramja alatt fut az Arena termékei között. Reméljük, senki nem fogja összekeverni a Chanel CC-rövidítésével. Így készültek az alábbi fotóösszeállításban megtekinthető képek, amiben a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója fürdőnadrágra vetkőzve feszít mindenféle izgalmas helyeken Dubaj-szerte, például egy szökőkútban. Így már jobban tetszik? Alul lehet szavazni! Chad le Clos 22 éves.

Mintha a buliból mentek volna a maratonra

2014. november 3., 11:35 Módosítva: 2014.11.03 16:02
1

Már a múlt hét elején is volt szerencsénk jelmezes férfiakat mutatni, de még mindig jönnek új képek a témában. Ezek a fotók Új-Zélandról érkeztek, és kicsit meglepő módon nem egy partiról, hanem egy maratonfutásról. Úgy tűnik, néhányan mintha a Halloween-buliból érkeztek volna a vasárnapi versenyre, mivel jelmezben teljesítették a távot. Vagy lehet, hogy egész hétvégére szólt a jelmezkölcsönzés, és akkor már úgy döntöttek, felveszik még egyszer a péntek este aktuális szerkót? A fene tudja, a lényeg, hogy futott többek között Batman, illetve Asterix és Obelix is. A képösszeállításban őket mutatjuk, meg azért néhány normálruhás versenyzőt. Klikkelje végig a fotókat, aztán legalul szavazzon: bejönnek a jelmezes futók?

Ő lett az év agglegénye Ausztráliában

2014. november 2., 08:57 Módosítva: 2014.11.02 15:55
8

Már 25 éve választja meg az év férfiját az ausztrál Cleo magazin. Az utóbbi években mindig valami helyi híresség nyeri el a legvonzóbb agglegény címet – ez persze nem azt jelenti, hogy az illető agg, csak azt, hogy nincs éppen csaja. Viszont az idén az olvasók egy nemhíres személyt választottak, az illető neve Thien Nguyen, és valószínűleg a Kockahas blog nézői közül is sokan úgy fogják gondolni, hogy ennek a fiatalembernek tényleg jó teste van. Nem csoda: személyi edző. Most meg ráadásul kicsit gazdag is lett, mert nyert 5000 dollárt, ami kb. egymillió forintnak felel meg. Hát így már végképp tapadni fognak rá a csajok. Vagy mégsem? Várjuk a szavazatát a poszt alján! Thien Nguyen 28 éves.

10 ikerpár az Instagramról, jó testtel

2014. november 1., 08:59 Módosítva: 2014.11.01 19:52
57
 
 

A photo posted by Jordan & Zac Stenmark (@jordanandzac) on

Minden második hónap végén instagramos szelfikből készítünk összeállítást. Október elmúltára tekinttel ez most megint egy ilyen poszt, de ezúttal úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk csak ikrekből összehozni. Kezdtük például a fenti Stenmarkokkal, akikről volt már szó egyszer itt, és akik a jelek szerint az októbert is kockahasuk professzionális mutogatásával töltötték.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a brit nyugdíjas 7 év alatt kigyúrta magát

2014. október 31., 09:12 Módosítva: 2014.11.01 12:10
5

Állítólag az embernek hirtelen lesz egy csomó szabadideje, amikor nyugdíjba megy. A fenti úr angol, úgy hívják, hogy Roger Thomas. Világéletében sportolt, de hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy egy kicsit komolyabban rákapcsol. Elkezdett kungfuzni és a testépítést is kipróbálta. Akkor volt 68 éves. Annyira bejött neki a dolog, hogy a hét minden napján edz mostanság, kétszer hódol a küzdősportnak, ötször pedig gyúr egy héten. Az alábbi fotón látható, milyen fizikuma lett idő közben – immár versenyeken is indul, senior kategóriában. Bár nem ő az első nyugdíjas testépítő ebben a blogban, nekünk ettől a bácsitól is leesett az állunk. Önnek? Roger Thomas 75 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igen, Dexter most már punktranszvesztita

2014. október 30., 10:20 Módosítva: 2014.10.30 17:43
7

Úgy látszik, a leghíresebb Hedwigek csak háromnevű férfiak lehetnek. A Hedwig and the Angry Inch (Hedwig és a Mérges Csonk) című musicalt John Cameron Mitchell írta, ő találta ki a figurát, ő játszotta először színpadon és a legendás 2001-es filmváltozatban. Idén végre a Broadwayre is megérkezett a darab, egy gigasztárral méghozzá: Neil Patrick Harris volt a főszereplő. Ő fél évet nyomott le úgy, hogy heti nyolcszor eljátszotta Hedwiget, és a szerepét most a Dexter című sorozat főszereplője, Michael C. Hall vette át. Egy ideje már lehet tudni, hogy ő énekelheti legközelebb a The Origin of Love-ot, de most érkeztek meg az első fotók arról, hogy milyen az, amikor Dexterből keletnémet punktranszvesztita lesz. Kattintson alább a képre, még alább pedig a megújult szavazócsíkra! Michael C. Hall 43 éves.

Kelly Brook pasija megmutatja, mit tud

2014. október 29., 10:43 Módosítva: 2014.10.29 21:13
5

Három videót mutatunk most egymás után, ahogy szoktuk. A fentinek a főszereplője David McIntosh. Ha a névről nem ugrana be, hogy kiről van szó: ő az az izomkolosszus, aki Kelly Brookkal járt többek között, aztán megcsalta, majd egy héttel ezelőtt eljegyezte. Közben McIntosh szerepelt a brit Big Brother celebes verziójában is, ahol egy alkalommal az volt a feladat, hogy mindenki mutassa meg, mit tud, miben tehetséges, miről híres. Zsűrinek a Will és Grace című sorozat meleg színészét, Leslie Jordant választották, így McIntosh kicsit az ő ízléséhez igazította műsorát. Le fog esni az ön álla is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szőrtelen férfidekoltázsokat küldtek ránk Kanadából

2014. október 28., 08:06 Módosítva: 2014.10.28 11:39
8

Divathét van Torontóban, és úgy látszik, a kanadai tervezők egy szokatlanul enyhe tavasz-nyári szezonra számítanak abban a zord klímájú országban, mert a jövő évi kollekciót viselő modelleknek mintha mind melege lenne: ki vannak gombolkozva. Van aki csak diszkréten villantja meg szőrtelen mellkasát, de van, aki totál kinyitotta elöl az inget-zakót, más meg egyáltalán nem is visel felsőruházatot. A nyolcvanas években ment nagyon ez a kigombolkozás, de akkor még szőrös mellkassal volt trendi az ilyesmi – változnak az idők, úgy látszik. Nézegesse végig a férfidekoltázsokat az alábbi képre kattintva, ha pedig még több modellre kíváncsi, akkor ide klikkeljen!

Távolról sincs vége, olvasson még

4 jelmezötlet izmos férfiaknak

2014. október 27., 12:03 Módosítva: 2014.10.28 13:52
2

A mai fotók egy olyan eseményen készültek, amelynek neve Fred & Jason's Halloweenie Party, amit idén már kilencedszer tartottak meg Los Angelesben a híres és kevésbé híres meleg férfiak legnagyobb örömére. Az egyetlen számunkra ismerős arc Lance Bassé volt, de őt se éppen könnyű felismerni a smink alatt. Szóval az olyan jelmezeket gyűjtöttük össze a képösszeállításban, amik nem fednek túl sokat viselőjük testéből: összesen négy ilyet gyűjtöttünk össze. Klikkelje végig a fotókat, de ha egyik se tetszett, próbálkozzon tovább esetleg egy tavalyi összeállítással, akkor egy felvonulásról is mutattunk hasonló öltözékeket, kattintson értük ide!

Távolról sincs vége, olvasson még