Nincs is nehezebb annál, mint karácsonykor mindenkinek megtalálni a megfelelő ajándékot. Bár a legapróbb dolgokkal is lehet valódi örömet szerezni – mondjuk egy kényelmes zoknival, szép sállal vagy mennyei illatú parfümmel  , rengeteg mindent vehetünk a számunkra fontos embereknek a szeretet ünnepe alkalmából. Persze, ha van rá keretünk.

Efelől a Kardashian-Jenner klán tagjainak minden bizonnyal nem kell aggódnia, hiszen a Keeping Up With The Kardashians című realitysorozat sztárjai mind-mind elképesztő vagyont halmoztak fel az évek alatt. A The Sun című brit napilap szerint a család vagyonát mintegy 2 milliárd fontra (871,2 milliárd forintra) becsülik. 

Ki is adták méregdrága ajándékötlet-gyűjteményüket, amely sokak szerint inkább a nevetséges kategóriába tartozik. A lista arról árulkodik, hogy Kim, Kourtney és Khloe szerint a boldogság az életben drága dolgokban mérhető, a jelek szerint legalábbis szeretnek meglepetést okozni valami egyedivel, különlegessel és a követőik szerint felesleges dolgokkal is.

  • gyümölcsállvány – 400 font (174 ezer forint)
  • infraszauna-takaró – 385 font (167 ezer forint)
  • konyhai komposztáló – 375 font (163 ezer forint)
  • ránctalanító kütyü – 190 font (82 ezer forint)
  • LED-es ugrálókötél (számolja az ugrásokat)– 59 font (25 ezer forint)

Ezeket egyébként Kourtney webshopjáról, a Pooshról lehet beszerezni.

Ezektől az ajándékötletektől garantáltan eldobja majd az agyát. De nem kell aggódni, nem azt tanácsoljuk, hogy zoknit adjanak ajándékba

– mondta.