A napokban több külföldi bulvárlap is arról cikkezett, hogy Smith teljesen padlón van az elmúlt hetek történései miatt, ezért úgy döntött, hogy szakemberek segítségét kéri.

A The Sun állítása szerint például a színész a stressz kezeléséhez egy luxus rehabilitációs klinikán keres segítséget, ahol több híresség is megfordult már. A klinikán azon kell majd dolgoznia, hogy minél előbb továbblépjen, és megoldást találjon a problémáira. A lap még arról is ír, hogy bár Smith elfogadja és tiszteletben tartja a filmakadémia kormányzói testületének döntését, miszerint 10 évig nem mehet el az Oscar-díjátadóra, mielőbb szeretne visszatérni a rendes kerékvágásba, hogy helyrehozza a karrierjét és a hírnevét.

A nevezetes pofon:

via GIPHY

Mint ahogy a Velvet is megírta, Smith a 2022-es Oscar-gálán zokon vette, amikor a népszerű komikus, Chris Rock a felesége, Jada Pinkett-Smith betegségén viccelődött, így hát felment a színpadra, és pofon vágta a kollégáját. Az esetet egész Hollywood elitélte, több híresség, köztük Jim Carrey is azt nyilatkozta, hogy a színész igencsak átlépett egy határt.