Kerekeken guruló luxusotthont nyújt egy kínai gyártó: a kétemeletes járgánycsodában teaszoba és lift is található, valamint  panorámás kilátást nyújt.

Az utakon egy lakóbuszhoz képest kompakt méretben találkozhatnánk szembe vele, ám amint leparkolják, gombnyomásra valódi luxusszállássá válik ez egyelőre csak az ázsiai országban kapható Maxus V90 Life Home Villa Edition.

A modern, stílusos járgány nem kevesebb, mint 150 millió forintnak megfelelő yuanba kerül.

A 20 négyzetméteres lakrésszel rendelkező otthon szinte minden igényt kielégít: egy hatalmas LED televízióval és kényelmes ülőfelületekkel felszerelt aránylag tágas szobán, egy konyhasarkon és egy vizes blokkon túl egy napfényes, panorámaablakos emelet is kapcsolódik a buszhoz, ahova egy egyszemélyes lifttel juthatunk fel. A kívülről sötétített üvegek mögött, a 12,3 négyzetméteres szinten olvasó- vagy teaszoba is berendezhető, valamint egy csaknem king size ágy tartozik hozzá. A luxusjárgány összkomfortos, klíma és mosógép is található benne, valamint az emeletről egy balkon is elérhető a lakóbusz elülső részének irányában.

(Földjáró)