Az időjelző ékszerek a futballista életének két ikonikus jelenetét ábrázolják.

Christiano Ronaldo a Jacob & Co ékszer és karóra manufaktúrával közösen alkotott meg egy igazán nívós luxuskarórát: az Epic X „Flight of CR7” nevű időjelző eszközből négyféle verziót dobtak piacra zöld és vörös színekben. A katari labdarúgó-világbajnokság tegnapi sajtótájékoztatóján az utóbbi variációnak egy darabja volt látható a futballista csuklóján, ő maga is aznap jelentette be a gyártóval közös együttműködését.

A képen látható 44 milliméteres tokkal rendelkező, 18 karátos rosegold karóra limitált kiadású. Összesen 100 darabot gyártottak belőle. X-alakú drágakőfoglalata 24 darab, úgynevezett bagett csiszolású gyémántból áll. Csontváz szerkezete (áttetsző számlapú kialakítás, amelyen keresztül a szerkezet működése megfigyelhető – a szerk.) vörös színű számjelzőt és mutatóvégeket, valamint két függőleges mintázatot tartalmaz: míg jobb oldalon a CR7-es logó és Ronaldo vastag betűkkel gravírozott aláírása látszik, addig bal oldalt a futballista pályájának egy ikonikus jelenetét ábrázolták hasonló technikával.

A 2013-as Bajnokok Ligáján óriási fejesgólt szerzett a Manchester United ellen akkori csapatának, a Real Madridnak.

Az ékszer hátlapjának zafírkristályán Cristiano Ronaldo egy másik képét is megjelenítették, azon a Manchester United ikonikus 7-es számú mezét viseli. Ezt a mezt általában a csapat legtehetségesebb játékosa kapja.

Az órával a karján a focista nem sokkal azelőtt mutatkozott, valamint tett közzé bejegyzést a manufaktúrával közös együttműködéséről, hogy a vörös ördögök bejelentették a távozását.

Saját bejegyzésében Ronaldo a széria többi tagját is bemutatta. Mint látszik, a vörös-fekete színű szíjjal, valamint vörös számjelzővel rendelkező rosegold karóra gyémántok nélküli foglalattal is elérhető, míg a zöld-fekete színben piacra dobott, szintén gyémántokkal, illetve azok nélkül is kapható variációk ezüst foglalattal készültek.

A karórák darabonként 11, 22, 46, illetve 57 millió forintba kerülnek.

A gyémántokkal kirakott, 18 karátos rosegold foglalatú variáció a legdrágább. Belőle, valamint az ugyancsak gyémántokkal díszített ezüst verzióból mindössze 100-100 darab készült.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)