Kifinomult elegancia, exkluzív megjelenés, praktikusság és kiváló teljesítmény: a TAG Heuer luxusóramárka nívós darabjait olyan sztárok is viselték már, mint Brad Pitt vagy Ryan Gosling. A cég, amely az óraipar egyik első képviselőjeként elégíti ki az ügyfelek igényeit, a tegnapi nap folyamán három új órakülönlegességet mutatott be a magyar fővárosban.

Kivételes jelentőségű helyen, a TAG Heuer első márkaboltjában mutatták be a luxusmárka legújabb óráit Budapesten, az Andrássy úton. A különleges modellek, a TAG Heuer Carrera Green Special Edition, a TAG Heuer Connected Watch Special Edition és a TAG Heuer Lady Carrera Date mind-mind prémium minőségű időjelző ékszerek.

A svájci luxuskategória legdinamikusabb óramárkájaként emlegetett vállalat kivételes termékeit már számtalan híresség is a csuklóján viselte. Köztük volt például Brad Pitt, Ryan Gosling, Patrick Demsey és Naomi Osaka is.

Új, exkluzív darabok

LUXUS OKOSÓRA – CONNECTED CALIBER E4 PORSCHE KIADÁS

A luxus CONNECTED karórát, amely exkluzív óralappal és fedélzeti alkalmazással rendelkezik, az ikonikus és teljesen elektromos Porsche Taycan dizájnja ihlette. A 45 milliméteres, fekete titán tokkal rendelkező óra kijelzőjén a készülékkel kompatibilis Porsche modellek egyes információi, mint az autó teljes hatótávja, az akkumulátor százalékos töltöttsége vagy a hőmérséklet kontroll, közvetlenül megjelennek.

A CW CE4 FUNKCIÓI:

  • Akkumulátor: 430mAh teljes nap
  • Töltési ideje 100 százalékra: 1 óra 30 perc
  • Szenzorok: pulzus, iránytű, gyorsulásmérő, gyroszkóp, NFC, mikrofon, barométer
  • Csatlakoztathatóság: BT 5.0, Wifi, GPS
  • Kijelző: 1.39''OLED kijelző
  • Sport alkalmazások: futás, kerékpározás, úszás, fitnesz, wellness, golf
  • 45 mm fekete titán tok
  • Google Wear operációs rendszer
  • Globális partneri kapcsolat 2021 óta

ELEGÁNS ÉS IDŐTLEN – CARRERA LADY DATE RÓZSA ARANY

A Carrera Lady Date egy elegáns és funkcionális darab, amellyel rabul ejtheti a hölgyeket. A gyöngyház számlap 11 darab, 0,088 karátos gyémánttal és 18 karátos rosegold bevonatú mutatóval díszített, 6 óránál pedig dátum ablakkal rendelkezik. Kifinomult 29 milliméteres polírozott acél tok és egy 18 karátos szilárd rosegold lünetta védi az automata Calibre 9 szerkezetet, amely a tok hátulján keresztül látható. A divat találkozik a funkcionalitással:

az óra 100 méterig garantáltan vízálló.

H-alakú acél és rosegold szíjjal, illetve dupla biztonsági nyomógombos zárral rendelkezik.

CARRARA CHRONO ZÖLD SZÁMLAPÚ LIMITÁLT KIADÁS

Ez a speciális kiadású karóra, amelyből csupán 500 darab kerül piacra, a mély kékeszöld színű számlapjával misztikus és kifinomult megjelenést kölcsönöz viselőjének. 

A kollekció a márka autóversenyzés iránti elkötelezettséget tükrözi: időtlen, sportos és elegáns kronográfok (a kronográf egy olyan karóra, amely adott időperiódusok mérését teszi lehetővé – a szerk.). Több mint 60 évvel ezelőtti bevezetésük óta összetéveszthetetlen, ikonikus darabokká váltak. Ez a különlegesen megmunkált új kiadás méltó utódja az eredeti 1963-as modellnek.

A speciális zöld kiadásban Calibre Heuer 02 gyártói szerkezet található, benne 168 különböző elemmel, beleértve az oszlopkereket és a tengelykapcsolót. Lenyűgöző 80 órás járástartalékkal rendelkezik, mindez pedig garantálja a kivételes teljesítményt. A forradalmi automata szerkezetet a vállalat svájci gyárában, Chevenezben készítik.

Ezek a luxusmárkák is elérhetőek hazánkban

Hazánkban többek között a Rolex és a Breitling is rendelkezik saját üzlettel, ahol a luxusórák szerelmesei kedvükre válogathatnak az nívósabbnál nívósabb darabok között.

Rolex

A budapesti Rolex boutique otthonául a magasztos Stern Palota épülete szolgál, ahol minden a cég egyedi örökségét és presztízsét tükrözi. Óráik a legkiválóbb nyersanyagokból, gondos odafigyeléssel készülnek. Az eredetileg 1905-ben Londonban alapított cég 1919 óta Genfben, Svájcban készíti a Rolex órákat. Az árakat a cég hosszú innovációs története is indokolja.

Breitling

A svájci Breitling luxus óramanufaktúra májusban nyitotta meg felújított boutique-ját Budapesten, az Andrássy úton. Az 1884-ben alapított Breitling a világ egyik vezető óragyártója, s a világon csupán 150 üzlettel rendelkezik. Kollekciói a légi, szárazföldi és tengeri tevékenységek köré épülnek. A márka modern-retró stílusa összetéveszthetetlen.

(Borítókép: Órát viselő férfi. Illusztráció: Getty Images)