A kastély legdrágább lakosztályát közel kétmillió forintért élvezhetjük egy éjszakára.

2022-ben a 100 leggazdagabb magyar listáján Jákob Zoltán a 37.helyet foglalja el. Előre lépés ez a milliárdos számára, hiszen tavaly csak a 46. helyet tudhatta magáénak. Az utóbbi időben a Crystal Nails és számos más brand tulajdonosa előszeretettel tölt fel videókat a TikTok-oldalára, amelyekben beszámol a mindennapjairól vagy éppen legújabb utazásáról.

Az üzletember nemrég Szingapúrban járt, amelyről szintén megmutatott egy rövid videót követőinek. Jákob egyszer azt mondta, hogyha ideje engedi ő minden hónapban szívesen ellátogat egy különleges országba.

@jakob.zoli #marinabaysands #singapore ♬ eredeti hang - Jákob Zoli

A sikeres üzletember legutóbb Turára vonult el, ahol a hosszú évekig felújítás alatt álló BOTANIQ Turai Kastélyban szállt meg. Jákob egy lakosztályt foglalt el, amelynek minden részletét megmutatta a rajongóinak, továbbá a spa és a masszázs részleget is. Később pedig Jákob egy finom vacsorát is elfogyasztott a hely éttermében, majd egy esti golfkocsikázásra indult. Az üzletember még humorosan meg is jegyezte a parkolóban, egy tűzpiros Ferrari láttán, hogy vajon ki jöhetett a cseppet sem hétköznapi járművel, pedig valójában az autó az ő tulajdona.

A kastély legdrágább lakosztályát közel kétmillió forintért élvezhetjük egy éjszakára. 

@jakob.zoli

Kastély túrán Turán

♬ eredeti hang - Jákob Zoli

(Borítókép: BOTANIQ Turai Kastély. Fotó: Molnár-Bernáth László / MTI)