Világszerte húsz szalonnal büszkélkedhet, de busás összegért házhoz is elmegy a luxuspedikűrös, Bastien Gonzalez. A francia szakemberért az elit tagjai nem egyszer magángépet is küldenek.

Saját szalonjai mellett több Mandarin Oriental hotelben, köztük a hozzánk legközelebb eső londoni szállodában is Bastien Gonzalez cége foglalkozik a pedikűr szolgáltatással. A vállalat szakterülete a lábápolás, amelyhez a szakember olyan kezeléseket fejlesztett ki, mint a gyémántporral való polírozás vagy a gyöngyházat tartalmazó krém, amely lakk nélkül is gyönyörű csillogást ad a körömnek. A kezelést általában egy anatómia alapján kidolgozott lábmasszáz zárja.

Az elit egyszerűen imádja Gonzalez munkáját, egyesek havi szinten képesek érte magángépet küldeni, hogy akár a bolygó másik felére is elutaztassák.

Ez azt jelenti, hogy az oda-vissza úttal együtt a szakember által nyújtott kezelés akár 100 millió forintba is kerülhet.

A The Gentleman's Review cikke szerint nemrégiben egy arab hercegnő is hasonlóképpen vette igénybe a francia szakember szolgálatait. Hosszú évek után Gonzalez volt az egyetlen, aki képes volt eltüntetni a királyis sarj lábán lévő tyúkszemet.

(Borítókép: Pedikűröztető férfi. Illusztráció: Getty Images)