Preaparált cápák, gyémántberakású falak, saját moziterem és uszoda: többek között ilyen és ehhez hasonló drága dekorelemek és szolgáltatások várják azt, aki eltölt néhány éjszakát Las Vegas egyik hoteljének luxuslakosztályán. Egy éjszaka ára nem kevesebb, mint 45 millió forint.

Életre szóló élményt kínál a Las Vegas-i Palms Casino Resortban található, New York-i építésziroda által tervezett Empathy Suite lakosztály, amely két szinten, minden luxusigényt kielégítve várja a látogatókat.

A lakosztály a Nagy Almában székelő Bentel & Bentel építésziroda tervei mellett a brit Damien Hirst művészi munkáját dicséri. A falakon gyémánt berakások találhatók, illetve ritka állatok preparátumából készült látványelemekbe is lépten-nyomon bele lehet botlani.

Ilyen például a biliárdszobában található, kitömött cápákkal díszített üvegfal, amely egy hatalmas akvárium látszatát kelti.

Nemcsak itt, de a lakosztály más területein is előszeretettel használtak üvegfalakat, illetve krómozott felületeket. A két hálószobás, valamint társalgóval és egy mesés étkezővel ellátott rezidenciában jakuzzi és masszázsszoba fokozza a kényelmet, miközben a helyiségekből pazar kilátás nyílik Las Vegasra.

Az itt megszállók a pénzükért saját személyzetet is kapnak, amelynek minden tagja 24 órán át áll rendelkezésre, 

valamint mindenhova szabad bejárást biztosítanak a számukra, legyen szó a mozi- és fitneszteremről, az uszodáról, egy privát, 13 személyes bárról és egy 52 főt befogadni képes rendezvényteremről, vagy a hotelhez tartozó kaszinóról, ahol ha nyernek, meg is hosszabbíthatják a tartózkodásukat – írja a Ladbible cikke nyomán az nlc.hu.

(Borítókép: Preparált cápák az Empathy Suite lakosztályban. Fotó: Getty Images)