A luxusvilla tükrözi a romantikus olasz elegancia minden árnyalatát.

Az HBO nagysikerű, A Fehér Lótusz című sorozata nem fukarkodik a luxussal: az első évadot egy hawaii ötcsillagos üdülőhelyen forgatták, míg a második széria a taorminai Four Seasons San Domenico Palotában kapott helyett. Az utóbbiban egy szicíliai luxusvilla, a Villa Tasca is fontos szerepet játszott: a történet szerint Daphne (Meghann Fahy) és Harper (Aubrey Plaza) ezen a helyen foglal szobát magának.

Ezt pedig most bárki más is megteheti, aki hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni az olasz luxusért. Az Airbnb oldalon lehet megtalálni a villát, amely Palermo városában található.

Az 1500-as évekig visszanyúló történelemmel rendelkező Villa Tascában négy hálószoba található és mindegyikhez tartozik külön fürdőszoba, társalgó és nappali. A palotában helyet kapott még egy zeneszoba, biliárdterem, bár és lift is. Nem elhanyagolható része a villának továbbá a húsz hektáros, medencés kert sem.

A villát legalább három éjszakára lehet lefoglalni, legfeljebb nyolc főre, éjszakánként 4 ezer 814 fontért. vagyis 2 millió 174 ezer forintért, ami nyolc fő esetén fejenként 271 ezer 685 forintot jelent. Három éjszaka nyolc főre 14 ezer 506 fontba, vagyis 6 millió 549 ezer forintba, fejenként 818 ezer 700 forintba kerül.

(Borítókép: Villa Tasca. Fotó: Getty Images)