Attól függetlenül, hogy szeretjük vagy utáljuk Amerika legnépszerűbb családját, tagadhatatlan, hogy otthonaik irigylésre méltóak. Ez nem meglepő, hiszen Kardashian-ék vagyonuk jelentős részét fektették az ingatlanjaikba. Következzenek, azok a luxusvillák, amelyeket otthonuknak hívhattak a Kardashian-Jenner család tagjai 2022-ben:

Kim Kardashian és Kanye West Hidden Hills-i birtoka – 60 millió dollár

Válásuk előtt Kim és Kanye több luxusingatlanban nevelték gyermekeiket, de kétségkívül gyűjteményük leghíresebb és egyben legdrágább darabja a kaliforniai Hidden Hillsben található 60 millió dollár (kb 21 és fél milliárd forint) értékű villa.

A páros még 2014-ben vásárolta az ingatlant 20 millió dollárért és a teljes renoválás közel hat évig tartott. Még 3 millió dollárért szomszédjuk birtokát is felvásárolták, hogy kialakíthassak egy külön részt a biztonsági szolgálatnak.

Kylie Jenner Holmby Hills-i otthona – 36,5 millió dollár

A hivatalos források szerint Kylie-nak öt kaliforniai ingatlan van a birtokában, ezek közül pedig a legdrágább a Holmby Hills nevű városrészen fekvő otthona, amely 36,5 dollárt (kb 13 milliárd forint) ér. Mindezt főként a Kylie Cosmetics nevű kozmetikai márkájának sikerének köszönheti. A több mint 1400 négyzetméteres villában hét hálószoba, tizennégy fürdő, továbbá egy komplett wellness részleg, medence, kandalló, kültéri mozi és konditerem is található.

Kris Jenner Hidden Hills-i villája – 20 millió dollár

Kris Jenner szeret közel lenni lányaihoz, így ő is Kaliforniában telepedett le. A birtokon eredetileg Britney Spears otthona díszelgett, de az üzletasszony pénzt nem sajnálva teljes mértékben újraépítette a házat. Kris a közel 1500 négyzetméteres otthonát, így is áron alul 20 millió dollárért (7 milliárd forint) vásárolta.

Khloé Kardashian Hidden Hills-i otthona – 17 millió dollárt

Pontosan édesanyja szomszédságában található Klhoé Kardashian otthona, ahol az üzletasszony kislányával, Dream-el él együtt. A villa 17 millió dollárral (6 milliárd forint) rövidítette meg az influenszert. A hatalmas luxusingatlan a hátsókertben található óriás medence mellett rendelkezik még egy konditeremmel is, ahol Klhoé rendszeres forgatja saját életmódváltással foglalkozó Revenge Body nevű showját.

Kylie Jenner Hidden Hills-i birtoka – 15 millió dollár

Kylie 2020-ban vásárolta meg – a korábban Miley Cyrus tulajdonában lévő – kaliforniai birtokot, amely 15 millió dollárt (kb. 5 és fél milliárd forint) ért. A majdnem 1700 négyzetméteres cseppet sem szerény birtokon az ingatlan mellett 12 garázst, egy pajtát, medencét és egy nagyméretű sportpályát is találunk.

Kim Kardashian második Wyoming-i farmja – 14,5 millió dollár

Úgy tűnik, húgához hasonlóan Kimnek sem volt elég egy birtok. Második otthonát 2019-ben vásárolta Wyoming-ban, a Bighorn Mountain Ranch-en, 14,5 millió dollárért (több mint 5 milliárd forint). A takaros vidéki ingatlan közel 80 kilométerre fekszik az első farmjuktól.

Kylie Jenner Beverly Hills-i villája – 13,5 millió dollár

Kylie még 2018-ban vásárolta meg ezt az ingatlan, közösen két gyermekének apjával, Travis Scottal. A páros a szakításuk után úgy döntöttek, hogy elfelezik a közel 5 milliárd forint értékű ingatlant.

Kylie Jenner második Hidden Hills-i otthona – 12 millió dollár

2019-ben a fiatal üzletasszony bemutatta második kaliforniai otthonának pár részletét az Architectural Digest magazinnak. Az immáron kétszeres édesanya bátran válogathat, hogy éppen melyik luxusvillájában szeretne megszállni.

Kris Jenner félreeső sivatagi búvóhelye – 12 millió dollár

Habár a Kardashian familia tagjai szinte minden pillanatukat a nyilvánosság előtt élik, néha szeretnek elvonulni a kíváncsi szemek elől. Kris a nyugalmat egy kalifornia sivatagban, egy La Quinta nevű birtokon találja meg. Az üzletasszony átszámítva több mint 4 milliárd forintért vásárolta meg a hét hálószobával rendelkező luxusingatlant, ahova gyakran jár kipihenni a hírnév kellemetlen pillanatait.

Kourtney Kardashian és Travic Barker Palm Springs-i otthona – 12 millió dollár

A tizedik legdrágább ingatlan a családban Kourtney és férje, Travis neve alatt fut. A frissen összeházasodott szerelmesek nem sajnálták a pénzt egy hat hálószobás, nyolc fürdős, kertesházra, amely csak harminc perci autóútra található Kris otthonától. Kourtney-ék számára fontos volt, hogy olyan nagy házat tudjanak venni, ahol kényelmesen tudják nevelni mindkettőjük előző párkapcsolatából született öt gyermeküket.

(SCMP)

(Borítókép: Kylie Jenner és Kris Jenner. Fotó: Getty Images)