A Nagy Ő személye pedig nem más, mint Jákob Zoltán üzletember, 2022-ben az év 37. leggazdagabb embere, aki a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat.

Jákob építészmérnök, üzletember, aki kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült. Mérnökként előbb Németországban, később Magyarországon dolgozott, majd építésügyi szakértő lett. Tíz éve ingatlanberuházóként és fejlesztőként van jelen a magyar ingatlanpiacon. Ezzel párhuzamosan építette fel műkörmös birodalmát, amihez elsőként elvégzett egy OKJ-s kéz- és lábápoló, műkörömépítő alapképzést. 2003-ban lépett piacra a Crystal Nails-szel, ami 2013-ban Superbrands-díjas lett, és immár négy kontinens harminc országában van jelen. Jákob Zoltán 43.2 milliárd forintos becsült vagyonával 2022-ben a Top100 leggazdagabb magyar listáján az előkelő 37. helyen végzett, így ha valaki a jelentkezők közül elnyeri a szívét, igazi hollywoodi mese főszereplőjévé válhat.

„Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, hogy milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak? Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is. Így akik hasonlóan kíváncsiak, mint én voltam, válaszokat kaphatnak ezekre a kérdésekre és afféle inspirációként is szolgálhat, hogy hová lehet eljutni, ha teszünk az álmainkért. Az életem szinte nyitott könyv, a különböző közösségi média felületeken elég sok mindent megmutatok belőle, így a leendő versenyzők is betekintést nyerhetnek a mindennapjaimba. Ezúttal arra vállalkozom, hogy a kamerák előtt keresem a leendő párom. A munkám mellett a legnagyobb hobbim az utazás, havonta új úticélom van, a világ legkülönbözőbb tájaira repülök, így, ha valaki nem szereti az egzotikus helyeket, annak nem én leszek a jó választás” – mutatkozott be röviden a Bachelor – A Nagy Ő agglegénye.

(Borítókép: Jákob Zoltán Fotó: TV2)