Hat hónappal azt követően, hogy hivatalosan is összekötötte életét Ben Affleckkel, tetemes összegért, összesen 42,5 millió dollárért (14,96 milliárd forintért) hirdette meg az ingatlanpiacon Bel Air-i luxusvilláját Jennifer Lopez.

Az énekes-színésznő még 2016-ban, egészesen pontosan 14 millió dollárral (4,92 milliárd forinttal) kevesebbért jutott hozzá a minden luxussal ellátott rezidenciához, amelyre friss  lapértesülések szerint már nem tart igényt. Férjével, Ben Affleckkel eredetileg úgy tervezték, felújítják a Bel Air-i ingatlant, ám meggondolták magukat, így a fényűző rezidencia eladósorba került.

A 9 hálószobával és 13 fürdőszobával rendelkező villa egy több mint három hektáros telekre épült. Többek között egy infinity pool, azaz egy végtelenített medence, egy edzőterem, egy harminc ember befogadására képes moziterem, valamint egy százfős nézőközönség befogadására alkalmas szabadtéri amfiteátrum is különlegessé teszi. Külön vendégházat is építettek mellé. 

Barangolja be ön is Jennifer Lopez eladó villáját!

Egy előző otthonától néhány hónappal ezelőtt Ben Affleck is megvált: Pacific Palisades-i rezidenciáját 30 millió dollárért (10,55 milliárd forintért) kínálta eladásra augusztusban,  az ingatlan szeptemberre már új gazdára talált. A szerelmespár végül Danny DeVito egykori Beverly Hills-i házában találta meg új, közös otthonát. Nézzen be oda is!

(Female FirstPeople)

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for Global Citizen VAX LIVE)